Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 12, 21:51)
P.S.Siaip as nieko pries Embrions,man viskas tinka-bet TREISO tas nesugebejimas kalbetis su pacientais-mane jau varo i nevilti doh.gif neveltui mano vyras ji vadina Hausu tongue.gif

normaliai jis kalba. Tik gal šiek tiek kartais per tyliai. Klauskit merginos, nebijokit klausti. Net jei jums ir gali pasirodyti, kad klausiate visai durnų dalykų. Manęs ne karto nepaliko be atsakymo. Jei jus neklausit, jis nepuls jums aiškinti pats. Nežinau, man jis tiko, kad niekad nesuteikia tuščių vilčių, nevynioja situacijos į vatą, į visus klausimus atsako. Taip, tai ne tas daktaras, kuris puls tave raminti, vos tik situacijai pasisukus ne pagal vadovėlį. Bet iš savo pusės jis tikrai padaro viską, ką gali.
Iš savo patirties. Jau per punkciją turėjau ploną gleivinę. Klausiau ką daryti, tai tegavau atsakyman skėstelėjimą rankom, nes gleivinė gražiai sluoksniuojasi kaip reikia, bet kažkodėl yra plona. Kitas klausimas - ar įmanoma su tokia gleivine pastoti. Pasirodo, gaunu atsakymą, kad jo praktikoje buvo pastojimų su plonom gleivinėm ir jau leliukus augina. Pasidariau išvadą, vadinasi, jei bus lemta, viskas bus gerai. Betgi pats gydytojas nepuolė manęs raminti, kad būna pastoja ir t.t. Tiesiog jis toks yra. Pasako tai ką mato. O jei tau klausimų daugiau nekyla, viską ir palieka taip kaip yra susikūręs sau tolesnį planą.

Norma, 8 ir 2 nera blogai, tuo labiau, kad dar stimuliacijos tęsiamos ir visi foliai turi pilnai laiko pasireikšti. Nenusimink anksčiau laiko.

Toms, kurios pergyvena dėl folių. Žinau atvejį, kai treisas natūr cikle sugaudė vieną vienintelį folį ir mergina su tuo vieninteliu pastojo. Taigi, nepamirškite, pastojimui kartais užtenka ir vieno besidalinančio mažylio. Taip kad aukščiau nosytes.

Idomu kaip kerzakai sekasi.

Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 08 13, 08:30)
Idomu kaip kerzakai sekasi.

ne kaip doh.gif Va grįžom net nenuvažiavę į Rygą doh.gif Pasiskambinau paklausti, kaip mano kleckiukam sekasi. Tai situacija lyginant su vakar pasikeitė į blogą pusę verysad.gif Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Aš, aišku, puoliau siūlyti -sodinam šiandien. Tai jis logiškai dėliot pradėjo -galim sodinti. Bet ką? Vieną puikią? O tas tris geras išmetam? Nes tipo jie negali parinkti, kurią iš tų trijų sodinti, nes visos vienodos kokybės, ir kažkuri gali toliau dalinti, kažkuri ne. Tai gautųsi loterija, kurią įsodinti. Dėl šaldymo kalbų jokių net nėra, nes 5-ių ląstelių nešaldo doh.gif
Dar buvo mintis, sodinti šiandien dvi 5-ių ląstelių, o geriausią šaldyti. Tai Treisas sakė, kad atskyrinėti neverta ir rizikuojam tą gerąją prarasti atšildant.
Žodžiu, įtikino mane auginti iki blasto. Tad jei gerai dalinsis ir turėsim blastukę, sodinimas pirmadienį. O jei ne verysad.gif Bet kaip Treisas sako, jei neužaugs, vadinasi ir šiandien įsodinta nebūtų toliau dalinusis ir vis tiek nieko nebūtų, kad visai nesvarbu, kur auginti -ar pas mane pilvelyje, ar lėkštelėje g.gif
Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 13, 11:09)
ne kaip  doh.gif Va grįžom net nenuvažiavę į Rygą  doh.gif Pasiskambinau paklausti, kaip mano kleckiukam sekasi. Tai situacija lyginant su vakar pasikeitė į blogą pusę  verysad.gif Vakar iš 5 apsivaisinusių, trys dalinosi puikiai ir du gerai. O šiandien pasakė, kad vienas yra puikus (berods 7-ių ląstelių), trys geri (berods 5-ių), bei vienas prastesnis (4-ių) ir kad prie tokios situacijos rekomenduoja auginti iki blasto ir žiūrėti kas bus. Sakė, jei auginsim iki blasto yra du variantai: 1) išaugs 1-2 blastukės 2) neišaugs nei viena ir neturėsiu ką sodinti.
Aš, aišku, puoliau siūlyti -sodinam šiandien. Tai jis logiškai dėliot pradėjo -galim sodinti. Bet ką? Vieną puikią? O tas tris geras išmetam? Nes tipo jie negali parinkti, kurią iš tų trijų sodinti, nes visos vienodos kokybės, ir kažkuri gali toliau dalinti, kažkuri ne. Tai gautųsi loterija, kurią įsodinti. Dėl šaldymo kalbų jokių net nėra, nes 5-ių ląstelių nešaldo  doh.gif
Dar buvo mintis, sodinti šiandien dvi 5-ių ląstelių, o geriausią šaldyti. Tai Treisas sakė, kad atskyrinėti neverta ir rizikuojam tą gerąją prarasti atšildant.
Žodžiu, įtikino mane auginti iki blasto. Tad jei gerai dalinsis ir turėsim blastukę, sodinimas pirmadienį. O jei ne  verysad.gif Bet kaip Treisas sako, jei neužaugs, vadinasi ir šiandien įsodinta nebūtų toliau dalinusis ir vis tiek nieko nebūtų, kad visai nesvarbu, kur auginti -ar pas mane pilvelyje, ar lėkštelėje  g.gif
Dabar jau nieko nepakeisi -sprendimas padarytas ir mes ne Rygoj. Belieka laukti pirmadienio ir tikėtis, kad turėsiu nors vieną blastukę įsodinimui.

Kerzaka, jetau, net nezinau ar ramint, ar paguos tokioj situacijoj, nes pati bandau isivaizduok toki scenariju ..... nes irgi visko gali nutikt verysad.gif
Na, realiai pagalvojus, jis gal ir teisingai argumentavo ta blastocistu auginima, jis nenori siandien rizikuot. Po to butum galvojus - o jei butu taip ar anaip. O blastocistu auginimas parodys tolimesne eiga.
Laikykis, saulele, nuo musu niekas nepriklauso sioj situacijoj, gydytojas sneka is patirties ir zinojimo, o mes tik intuicija galim vadovautis g.gif
Labai linkiu, kad pirmadieni Treisas tave nudziugintu - MES VISOS LAUKIAM IS TAVES TIK GERIAUSIU ZINIU !!!! group.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 13, 11:17)
Kerzaka, jetau, net nezinau ar ramint, ar paguos tokioj situacijoj, nes pati bandau isivaizduok toki scenariju ..... nes irgi visko gali nutikt  verysad.gif
Na, realiai pagalvojus, jis gal ir teisingai argumentavo ta blastocistu auginima, jis nenori siandien rizikuot. Po to butum galvojus - o jei butu taip ar anaip. O blastocistu auginimas parodys tolimesne eiga.
Laikykis, saulele, nuo musu niekas nepriklauso sioj situacijoj, gydytojas sneka is patirties ir zinojimo, o mes tik intuicija galim vadovautis  g.gif
Labai linkiu, kad pirmadieni Treisas tave nudziugintu - MES VISOS LAUKIAM IS TAVES TIK GERIAUSIU ZINIU !!!!  group.gif

Susileidau Cetrotide good.gif tiek tos baimes ... tik paraudo baisiai aplink g.gif
Atsakyti
Rute,as vis norejau paklausti kaip tai merginai su vienu foliu natur cikle sekasi?Violeta berods jos vardas?Karts nuo karto prisimenu vis ja....Tikiuosi,viskas ok,perduok linkejimus jei bendraujat.

Kerzaka,ramiai tik.Gerai,saldymui gal ir neturesi knopkyciu.Bet as net neabejoju,kad turesi bent viena superine blasta,o gal ne ir daugiau.Laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 13, 19:03)
Susileidau Cetrotide  good.gif tiek tos baimes ... tik paraudo baisiai aplink  g.gif

Man ir taip buvo, taip turi buti, dar atsimenu l.l. nieztejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 08 13, 19:31)
Man ir taip buvo, taip turi buti, dar atsimenu l.l. nieztejo ax.gif

niezti rupuze, nu gal praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 13, 19:34)
niezti rupuze, nu gal praeis smile.gif

Praeis praeis, neilgai paniezti, tik nekasyk, dar l. sudirginsi biggrin.gif
Atsakyti
Kerzaka, jei jau nusprendėt, kad auginat iki blasto, tai ir auginkit. Viskas turi būti gerai, juk gydytojas praktikoje daugiau susidures ir siūlymus dėsto logiškai. Kumštukai suspausti. 4u.gif

Norma, nu va ir susileidai tuos vaistukus. Ot tos didelės baimės akys... smile.gif

Keberiokšt, taip Violeta pastojo natūr cikle. Turėjo du folius, bet vienas jau buvo ovuliavęs kai nuvažiavo punkcijai. Išgaudė vieną, įsodino 6-7 ląstelių. Karts nuo karto susiskambinam. Gražiai viskas pas ją vyksta, be nukrypimų, su visais požymiais. smile.gif 4u.gif linkėjimus perduosiu. Ji irgi vis pasiklausinėja kaip tau bei kitoms sekasi. Aš tvarkingai atraportuoju, kad visos gražiai augate thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 13 rugpjūčio 2011 - 18:46
Margickos, gelbekit blink.gif Aska tik is Rygos. kaip ten pirma karta su tuo Gonalio susileidimu? Tikrai kaip instrukcijoj pirma karta isvirksti i ora, kol laselis vaistu pasirodys? Man Treisas nustate norma, istrauke ta "pypsiuka" bet nesake, kad pirma karta durti ne i pilva.... Bijau 200 lt paleisti vejais verysad.gif Padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 13, 20:53)
Margickos, gelbekit  blink.gif  Aska tik is Rygos. kaip ten pirma karta su tuo Gonalio susileidimu? Tikrai kaip instrukcijoj pirma karta isvirksti i ora, kol laselis vaistu pasirodys? Man Treisas nustate norma, istrauke ta "pypsiuka" bet nesake, kad pirma karta durti ne i pilva.... Bijau 200 lt paleisti vejais  verysad.gif  Padekit  4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif Nekreipk demesio i instrukcija, jei gydytojas nustate jau tau doze ir atspaude pypsiuka, tuomet jau leisk i pilva, as visuomet iskart leidziu i pilva, nieko nenuorinu mirksiukas.gif Vaistukai brangus, todel gaila ismesti i ora smile.gif Visus kartus kuriuos leidausi-iskart leidausi i pilva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 08 13, 19:59)
Sveikute  mirksiukas.gif  Nekreipk demesio i instrukcija, jei gydytojas nustate jau tau doze ir atspaude pypsiuka, tuomet jau leisk i pilva, as visuomet iskart leidziu i pilva, nieko nenuorinu  mirksiukas.gif  Vaistukai brangus, todel gaila ismesti i ora smile.gif Visus kartus kuriuos leidausi-iskart leidausi i pilva  mirksiukas.gif

Tikrai tikria? g.gif Nebus taip, kad susileisiu ora? lotuliukas.gif
Atsakyti