Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Afrodite 4u.gif

mergaites, padėkite.... Gydytojas sakė susileist difereliną pirmą mėnesinių dieną.
va, ką tik atsivilko. ar nieko, jei suleistų rytoj po pietų?
ryt nuo pat ryto veiksme būsim, nebus nei kur nei kaip ieškot kas suleistų...

ar bandyt patiems šįvakar? būtų kokie paprastesni tai netrydaliočiau, ale tie gi tirštėjantys..... bijau, kad nesugebėtume....
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 26, 19:40)
Afrodite  4u.gif

mergaites, padėkite.... Gydytojas sakė susileist difereliną pirmą mėnesinių dieną.
va, ką tik atsivilko. ar nieko, jei suleistų rytoj po pietų?
ryt nuo pat ryto veiksme būsim, nebus nei kur nei kaip ieškot kas suleistų...

ar bandyt patiems šįvakar? būtų kokie paprastesni tai netrydaliočiau, ale tie gi tirštėjantys..... bijau, kad nesugebėtume....

Nusiramink 4u.gif giliai ikvepk susikaupk ir prisimink viska ka tau aiskino kaip susileisti. Ten nieko baisaus nera, kaip tau atrogo wub.gif Cia ne superdlu klijai jie tikrai nesutirsteja taip greitai kaip manai biggrin.gif Susileisk sendiena. Viskas bus gerai, pamatysi thumbup.gif Tau viskas pavyks wub.gif wub.gif Sekmes startuojant wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sontelis: 26 rugpjūčio 2011 - 19:37
Afrodite69, mieloji labai gaila verysad.gif liūdžiu, kartu su tavim. Iš tikrųjų tai labai tikėjau, kad jums pavyks. Linkėjau, kad abu žirniukai pasiliktų.
Tikiuosi, buvimas su šeima ir draugais leis atsigauti. O pailsėję vėl tęsite kelią 4u.gif Dar turite tris puikios kokybės snaigutes. Tad neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, labai labai gaila verysad.gif Deja, ir aš įnešiu blogų žinių ir tik bloginu statistiką, jei tai galima įtraukti į statistiką doh.gif Mums 1 IVF nepavyko, tyliai dariausi, nors visą laiką palaikiau bendražyges ir spaudžiau kumščius. Labai trumpai apie mūsų sėkmes ir nesėkmes... Stimuliavosi sunkiai, Treis pirmo vizito metu klausė, kiek man metų, didino dozę. Nuo 4 folikulų padaugėjo iki 12 antro vizito metu. Išpunktavo 11 kiaušialąsčių, iš jų 1 buvo defektuota, sekančią dieną paaiškėjo, kad 5 nesubrendusios, 1 tuščia zona ir tik 3 apsivaisino verysad.gif Bet toliau sekė dar blogesnės naujienos - lėtas vystymasis, o šiandien, tik įvažiavus į Rygą, paaiškėjo, kad visiškai sustojo dalytis, nebuvo net ką įsodinti verysad.gif

Labai prašau, gal galit parašyti kam panašiai yra buvę ir kaip sekėsi sekantys IVF. Man šiandien atrodo, kad blogiau jau būti negali, reiks daug laiko išsilaižyti žaizdas...
Atsakyti
QUOTE(estik @ 2011 08 26, 20:53)
Afrodite, labai labai gaila verysad.gif Deja, ir aš įnešiu blogų žinių ir tik bloginu statistiką, jei tai galima įtraukti į statistiką doh.gif Mums 1 IVF nepavyko,

Labai užjaučiu 4u.gif Žinau, kaip liūdna ir skaudu. Linkiu, kad greitai atsitiestumėt ir vėl bandytumėt. Kaip Treisas sako, ciklas nuo ciklo skiriasi, o pritaikius kitą schemą viskas gali būti kitaip 4u.gif Linkiu, kad ilgai čia neužsibūtum ir su kitu bandymu pamatytum II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 26, 22:48)
Labai užjaučiu  4u.gif Žinau, kaip liūdna ir skaudu. Linkiu, kad greitai atsitiestumėt ir vėl bandytumėt. Kaip Treisas sako, ciklas nuo ciklo skiriasi, o pritaikius kitą schemą viskas gali būti kitaip  4u.gif Linkiu, kad ilgai čia neužsibūtum ir su kitu bandymu pamatytum II 4u.gif

Ačiū, kerzaka 4u.gif Labai gaila, kad ir jums nepavyko verysad.gif Stipriai apkabinu console.gif
Atsakyti
labas rytas,
Mergytės, aš turiu klausimą - gal kuri žinosite. Man taikys, kiek suprantu, trumpą schemą - vaistus reikės leistis 5 dienas nuo antros mėnesinių dienos. O jei antra mėnesinių diena gaunasi sekmadienis? Kaip tada? Ir kada po vaistų susileidimo reikia planuoti vizitą į Rygą? Sekančią dieną?
Atsakyti
QUOTE(estik @ 2011 08 26, 22:53)
Deja, ir aš įnešiu blogų žinių ir tik bloginu statistiką, jei tai galima įtraukti į statistiką doh.gif Mums 1 IVF nepavyko, tyliai dariausi, nors visą laiką palaikiau bendražyges ir spaudžiau kumščius. Labai trumpai apie mūsų sėkmes ir nesėkmes... Stimuliavosi sunkiai, Treis pirmo vizito metu klausė, kiek man metų, didino dozę. Nuo 4 folikulų padaugėjo iki 12 antro vizito metu. Išpunktavo 11 kiaušialąsčių, iš jų 1 buvo defektuota, sekančią dieną paaiškėjo, kad 5 nesubrendusios, 1 tuščia zona ir tik 3 apsivaisino verysad.gif Bet toliau sekė dar blogesnės naujienos - lėtas vystymasis, o šiandien, tik įvažiavus į Rygą, paaiškėjo, kad visiškai sustojo dalytis, nebuvo net ką įsodinti  verysad.gif

Labai prašau, gal galit parašyti kam panašiai yra buvę ir kaip sekėsi sekantys IVF. Man šiandien atrodo, kad blogiau jau būti negali, reiks daug laiko išsilaižyti žaizdas...

Sveikute mirksiukas.gif Labai uzjauciu, kad nepavyko 4u.gif Man panasiai buvo per 1IVF, irgi nebuvo ka isodinti: su 150/225 dozem buvo tik 6folikulai, is kuriu ispunktavo tik 1kiausialaste, visos kitos buvo tuscios, o ta 1 net neapsivaisino sad.gif Taciau cia taip vyko ne LV. Per 2IVF del tokios situacijos gyd ivede LUVERI-jis gerina kiausialasciu kokybe. Tuomet is 8folikulu isgavome 6kiausialastes, is kuriu 1 nesubrendusi buvo , o 1 neapsivaisino, su likusiom 4 dareme ICSI ir visos toliau gerai vystesi, isodino 2-8lasteliu, o kitas 2-7lasteliu-uzsaldeme. Deja, ir tos idealios neprikibo man sad.gif Kazkada planuojame pasiimti snaigutes ax.gif
Tai va tokia mano patirtis, gal kazkiek apramins tave, kad nesvarbu jei 1IVF taip susikloste, sekantis gali buti visai kitoks, juk sakoma, kad 1IVF dazniausiai buna bandomasis ivertinti organizmo reakcija ir tt. Beje, gal gali pasidalinti kaip yra LV-jei nelieka ka isodinti-kaip su pinigeliais mirksiukas.gif Nes LT man reikejo moketi pilna IVF suma, tai buvo zemiau juostos tokia nesekme , kai net laukimo periodo nesulauki, o isleidi 10 000 lt doh.gif

Afrodite, labai uzjauciu del nesekmes verysad.gif , buvau tikra kad pavyks... Labai gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 26, 12:41)
Na,mergaites visdelto as neklydau ir teisingai supratau savo kuno kalba.Mums nepasise,nebuvo net kibimo verysad.gif HCG maziau 1 cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Treisas pasake,kad gaila ir liepe nutraukti crenone.Veltui jus mane taip baret sad.gif
Bet neziurint musu nepasisekimo visoms mergaitems dideeeeles sekmes ir tikekimes kad pagaliau pasipils tik geros zinios,tikiuosi su mano bloga zinia baigsis blogu ziniu maratonas. 4u.gif

jetau kaip liudna sad.gif man taip gaila unsure.gif taip tikejau sekminga pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(estik @ 2011 08 26, 21:53)
Afrodite, labai labai gaila verysad.gif Deja, ir aš įnešiu blogų žinių ir tik bloginu statistiką, jei tai galima įtraukti į statistiką doh.gif Mums 1 IVF nepavyko, tyliai dariausi, nors visą laiką palaikiau bendražyges ir spaudžiau kumščius. Labai trumpai apie mūsų sėkmes ir nesėkmes... Stimuliavosi sunkiai, Treis pirmo vizito metu klausė, kiek man metų, didino dozę. Nuo 4 folikulų padaugėjo iki 12 antro vizito metu. Išpunktavo 11 kiaušialąsčių, iš jų 1 buvo defektuota, sekančią dieną paaiškėjo, kad 5 nesubrendusios, 1 tuščia zona ir tik 3 apsivaisino verysad.gif Bet toliau sekė dar blogesnės naujienos - lėtas vystymasis, o šiandien, tik įvažiavus į Rygą, paaiškėjo, kad visiškai sustojo dalytis, nebuvo net ką įsodinti  verysad.gif

nu kas cia darosi? sad.gif laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko Embrions klinikoj pasiimt snaigutes?
Norejau pasidomet, kokia ten procedura? Uztenka paskambint ir pasakyt, kad norim isisodint? Kokia ciklo diena? Yra skirtumas?
Ir uz ka reikia ir kiek moket? 4u.gif
Domiuos, jei prireiktu netycia 4u.gif
Atsakyti
Tos, kurios darėt IVF ir LT, ir LV, gal kur būsit išsisaugoję info, kiek LT kainuoja Gonal (pvz. 450 ar 900), kai perki klinikoje, o ne vaistineje. Susiskaičiavau, kiek mums LV kainavo šis IVF ir noriu pasilyginti, kiek tokia pati schema būtų kainavusi LT.
Kadangi snaigučių neturim, galvoju apie antrą IVF. Tik šį kartą mąstau apie LT g.gif Man labai sunku buvo važinėti iš Kauno į Rygą, nemanau, kad su darbu ir kitą kartą galėsiu suderinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 27, 13:47)
Tos, kurios darėt IVF ir LT, ir LV, gal kur būsit išsisaugoję info, kiek LT kainuoja Gonal (pvz. 450 ar 900), kai perki klinikoje, o ne vaistineje. Susiskaičiavau, kiek mums LV kainavo šis IVF ir noriu pasilyginti, kiek tokia pati schema būtų kainavusi LT.
Kadangi snaigučių neturim, galvoju apie antrą IVF. Tik šį kartą mąstau apie LT  g.gif Man labai sunku buvo važinėti iš Kauno į Rygą, nemanau, kad su darbu ir kitą kartą galėsiu suderinti  doh.gif

Kerzaka, preliminariai kazkas buvo rases, kad LT gaunas daugiau apie 2000-4000 Lt, priklauso nuo vaistu doziu.
Man tai idomu kas ten per procedura su snaigutem? Kiek ten kartu reikia vaziuot? Gal vieno uztektu? Aisku, jis dar noretu pries tai apziuret...
Atsakyti