Sveikutes bendrazyges
Nuosirdus aciu uz moralini palaikyma

Vienas Viespats zino kodel si karta nepasiseke ir kada pasisektaciau gyventi reikia ir bandom tiestis it sfinksai is pelenu..Visoms mergaitems kuo didziausios stprybes.
Man prasidejo darbelis,tai jau retoka pasnekove busiu.Tad nesupykite-toks jau tas pedagogo darbas realus,kad dirbi per diena daugiau nei 10val
Laurynaaa,norma, Lalabamba ramybes,ramybes,tikejimo,Dievo globos ir tikiuosi kad musu visu tikejimas,linkejimas jums sekmes ir laimes-atnes tuos didelius skaiciukus kuriais nudziuginsite ir mus ir parodysit kad juk ne visada gyvenime buna juoda spalva,juk buna ir baltu
Norma,pabarsiu tave cia...na as juokais sakau pabarsiu..nes puikiai zinau kaip tu jautiesi ir kaip baisu ir neramu.Keikvienas zmogus zinok yra skirtingas individas su sava psichologija ir fiziologija.As kalbu is praktikos,savo darbe turejau kelius mokinius dvynukus -skiriasi kaip dangus nuo zemes,mano tetis su mano dedziu dvyniai bet kartais atrodo kad tarsi net ne broliai butu,ka jau kalbeti apie ju dvyniskuma.Todel,neziurek i mane,i kita mergaite...vienoms pozymiai buna,kitoms ziurek visai pozymiu nera ir sekmingai ne tik pastoja

bet ir pagimdo.Sekmes tau kuo didziausios
.As jau buvau parasiusi-kad tikiuosi kad su mano nesekme baigsis nesekmiu ruozas
As uz visas jus mergaites labai laikau kumstukus,ir tikiu kad ateis laikas ir bus stebuklas ir pas mus.Tiesiog mums reikia ismokti laukti,o laukti pats sudetingiausiais dalykas.Linkiu kad nei vienai nereiktu cia ilgai uzsilaukti-laikykites,tikekite ir nestekite