Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

kas tas KT? kontraceptikai? as ju negeriu...

o kada ta citrina reikia pradeti vartoti? pries kiek dienu? kokie tie dideli kiekiai?
ai, negaliu kaip viskas susimaise. kaip vis tik organizmo negali suplanuoti sad.gif
Atsakyti
tai jeigu nori prailginti menesines, turi gerti kontraceptines, o su citinina nezinau google paziurek, gal ka ismes
Atsakyti
su citrina tai Beta1 jau pasikausciusi smile.gif Jei neklystu po 3 citrinas per diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 29, 12:14)
su citrina tai Beta1 jau pasikausciusi smile.gif Jei neklystu po 3 citrinas per diena  4u.gif

Aha, cia sita jau isbandem biggrin.gif As valgydavau jas iki numatomu memiu likus 2-3 dienom.Varydavau kiek skrandis toleruodavo ir man jos visada nusikeldavo gal irgi 2-3 dienom.Nei stebuklu nei garantijos cia nera, bet pabandyti verta.Bet aisku patikimiausias budas, tai KT ax.gif
Atsakyti
mergaitės, juk difereliną reikia į užpakalį leist?

Atsakyti
Sveikutes bendrazyges 4u.gif
Nuosirdus aciu uz moralini palaikyma aciuks.gif Vienas Viespats zino kodel si karta nepasiseke ir kada pasisektaciau gyventi reikia ir bandom tiestis it sfinksai is pelenu..Visoms mergaitems kuo didziausios stprybes.
Man prasidejo darbelis,tai jau retoka pasnekove busiu.Tad nesupykite-toks jau tas pedagogo darbas realus,kad dirbi per diena daugiau nei 10val mirksiukas.gif
Laurynaaa,norma, Lalabamba ramybes,ramybes,tikejimo,Dievo globos ir tikiuosi kad musu visu tikejimas,linkejimas jums sekmes ir laimes-atnes tuos didelius skaiciukus kuriais nudziuginsite ir mus ir parodysit kad juk ne visada gyvenime buna juoda spalva,juk buna ir baltu 4u.gif
Norma,pabarsiu tave cia...na as juokais sakau pabarsiu..nes puikiai zinau kaip tu jautiesi ir kaip baisu ir neramu.Keikvienas zmogus zinok yra skirtingas individas su sava psichologija ir fiziologija.As kalbu is praktikos,savo darbe turejau kelius mokinius dvynukus -skiriasi kaip dangus nuo zemes,mano tetis su mano dedziu dvyniai bet kartais atrodo kad tarsi net ne broliai butu,ka jau kalbeti apie ju dvyniskuma.Todel,neziurek i mane,i kita mergaite...vienoms pozymiai buna,kitoms ziurek visai pozymiu nera ir sekmingai ne tik pastoja nestuke.gif bet ir pagimdo.Sekmes tau kuo didziausios.As jau buvau parasiusi-kad tikiuosi kad su mano nesekme baigsis nesekmiu ruozas mirksiukas.gif
As uz visas jus mergaites labai laikau kumstukus,ir tikiu kad ateis laikas ir bus stebuklas ir pas mus.Tiesiog mums reikia ismokti laukti,o laukti pats sudetingiausiais dalykas.Linkiu kad nei vienai nereiktu cia ilgai uzsilaukti-laikykites,tikekite ir nestekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 11:40)
Aha, cia sita jau isbandem  biggrin.gif  As valgydavau jas iki numatomu memiu likus 2-3 dienom.Varydavau kiek skrandis toleruodavo ir man jos visada nusikeldavo gal irgi 2-3 dienom.Nei stebuklu nei garantijos cia nera, bet pabandyti verta.Bet aisku patikimiausias budas, tai KT  ax.gif

Aciu, jums, merginos uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 28, 09:07)
Sveikos, merginos, kaip laikotes, kokios naujienos?
As antra diena blogos nuotaikos ....  unsure.gif
Labai (.)(.) skauda ... strenas ir pilvo apacia pamaudzia, kaip prie menesines grynai ... Siandien man 5dpi, nezinau ka galvot ....  verysad.gif

Norma, nezinau ar bus tau nuo to ramiau, bet Teijs isodines musu vaikus pasake: "kai buni nescia daznai skauda pilvo apacia ir bado" vat taip va mirksiukas.gif ziurek po keliu dienu mus pradziuginsi bigsmile.gif ir baigsis tavo baimiu pirmasis etapas biggrin.gif

ir dar, labai aciu uz palinkejimus visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 29 rugpjūčio 2011 - 14:44
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 29, 15:43)
Norma, nezinau ar bus tau nuo to ramiau, bet Teijs isodines musu vaikus pasake: "kai buni nescia daznai skauda pilvo apacia ir bado" vat taip va mirksiukas.gif  ziurek po keliu dienu mus pradziuginsi  bigsmile.gif ir baigsis tavo baimiu pirmasis etapas  biggrin.gif

Man irgi siandien nuo pat ryto strenas maudzia gan stipriai o (.)(.) jau seniai super jautrus... Bet as stengiuosi šaknu neieskoti, yra kaip yra ir bus kaip bus. O bus gerai! Visoms bus gerai! Kur mes desimes vaikuciu nepasigimde mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Laukiam tavo pagausejusio ir stipraus derliaus! drinks_cheers.gif
[/quote]

sveikutes smile.gif Nu va grizau is po punkcijos, palikau nedaug ,bet vistiek savo isaugintus 4 burbuliukus... ax.gif Treisas taip blogai nenuteike ,sake svarbu bus kokybe ,svarbu ,kad is vis kazka uzauginom :)kaip sekasi mano ketvertukui suzinosiu rytoj ,jaudulys tai didziulis doh.gif
Grize su vyru baznytelej uzdegem 4 zvakutes ,kad palaikyt musu mazylius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 08 29, 18:43)

sveikutes  smile.gif Nu va grizau is po punkcijos, palikau nedaug ,bet vistiek savo isaugintus 4 burbuliukus... ax.gif Treisas taip blogai nenuteike ,sake svarbu bus kokybe ,svarbu ,kad is vis kazka uzauginom  :)kaip sekasi mano ketvertukui  suzinosiu rytoj ,jaudulys tai didziulis  doh.gif
Grize su vyru baznytelej uzdegem 4 zvakutes ,kad palaikyt musu mazylius  wub.gif

Ir mes visos laikom uz juos kumstukus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 29 rugpjūčio 2011 - 17:47
[quote=E.m.a.,2011 08 29, 18:43]
Papildyta:
Laukiam tavo pagausejusio ir stipraus derliaus! drinks_cheers.gif
[/quote]

sveikutes smile.gif Nu va grizau is po punkcijos, palikau nedaug ,bet vistiek savo isaugintus 4 burbuliukus... ax.gif Treisas taip blogai nenuteike ,sake svarbu bus kokybe ,svarbu ,kad is vis kazka uzauginom :)kaip sekasi mano ketvertukui suzinosiu rytoj ,jaudulys tai didziulis doh.gif
Grize su vyru baznytelej uzdegem 4 zvakutes ,kad palaikyt musu mazylius wub.gif
[/quote]
Laikau kumstukus uz tavo maziukus drinks_cheers.gif 4u.gif Ir is tiesu,svarbiausia kokybe 4u.gif Stiprybes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti