Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie teisių pirkimą?

QUOTE(denaxa @ 2011 10 04, 21:18)
Aha,ten kazkur lentynose tarp batonu... lotuliukas.gif

aaa teisingai pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Et...jau nekalbant apie kysius, morale ir pan. kaip galima taip visai netureti atsakomybes? sunku, net katik issilaikiusiems, baisu, neramu, o cia lekt i gatve nemokant...na,nezinau as bijociau g.gif
Atsakyti
nežinau, gal biškiai ne į temą aš čia dabar rolleyes.gif bet kai nutiko vienas nuotykis tai kaip tik apie pirktas teise ir pagalvojau mega_shok.gif taigi- važiuoju sau namo po darbo, mašinu nemažai į dienos pabaigą, ir, gal kas žino, kur šeškinėj sukant į gatvytę, link lnk studijos, nusileidžiant nuo akropolio tilto yra STOP ženklas, taigi važiuoju sau iš ukmergės g. link LNK, o nuo tilto kaip važiavo taip ir važiuoja nifiga nesustodamas džipas bash.gif fool.gif kai dėjau ant stabdžių, ačiū Dievui negret važiavau, normaliai sustojau, iš paskos gerai kad nieko nebuvo, o kiek ten pakankamai greit įvažiuoja ir tik paskui pristabdo, o ta blonde, *****, klapsi savo akim , fool.gif galvojau nudobsiu aš tą žioplą mergą bash.gif pirma mintis- nupirko teises + mašiną, ir kaip pagrindinė taisyklę moteriškę primokino "kieno didesnė mašina, to tiesa kelyje" swoon.gif galvojau sprogsiu aš ten iš pikčio, nors nuimk tą ženklą ir uždėk ant galvos merginai, kad įsidėmėtų, kad prie jo BŪTINA sustoti...
Išsilėjau, vienu žodžiu... pagrindinė įvykio moralė- mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis vairuoti, o visiems kas duoda kyšį, su liniuote per rankas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 10 24, 20:00)
o visiems kas duoda kyšį, su liniuote per rankas  blush2.gif  mirksiukas.gif

Svelni gi tu kokia...nukapot pirstus... bigsmile.gif
Atsakyti
nežinau, gal biškiai ne į temą aš čia dabar  rolleyes.gif  bet kai nutiko vienas nuotykis tai kaip tik apie pirktas teise ir pagalvojau  mega_shok.gif taigi- važiuoju sau namo po darbo, mašinu nemažai į dienos pabaigą, ir, gal kas žino, kur šeškinėj sukant į gatvytę, link lnk studijos, nusileidžiant nuo akropolio tilto yra STOP ženklas, taigi važiuoju sau iš ukmergės g. link LNK, o nuo tilto kaip važiavo taip ir važiuoja nifiga nesustodamas džipas  bash.gif  fool.gif kai dėjau ant stabdžių, ačiū Dievui negret važiavau, normaliai sustojau, iš paskos gerai kad nieko nebuvo, o kiek ten pakankamai greit įvažiuoja ir tik paskui pristabdo, o ta blonde, *****, klapsi savo akim , fool.gif galvojau nudobsiu aš tą žioplą mergą  bash.gif pirma mintis- nupirko teises + mašiną, ir kaip pagrindinė taisyklę moteriškę primokino "kieno didesnė mašina, to tiesa kelyje"  swoon.gif galvojau sprogsiu aš ten iš pikčio, nors nuimk tą ženklą ir uždėk ant galvos merginai, kad įsidėmėtų, kad prie jo BŪTINA sustoti...
Išsilėjau, vienu žodžiu... pagrindinė įvykio moralė- mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis vairuoti, o visiems kas duoda kyšį, su liniuote per rankas  blush2.gif  mirksiukas.gif

As su autu pro ta vieta is Ukmerges gatves paprastai tokiu normaliu greiciu prasinesu,va papuls tokia blonde su dzipu-nunesiu nuo vaizdo... lotuliukas.gif O ten kur jau isvaziavimas i Ukmerges gatve-irgi tas pats,as vaziuoju Ukmerges gatve,ir kaip tik ten kur ivaziavimas is salutinio kelio-man ivaziavimas i stotele,tai ivaziuojant i stotele is salutinio tiesiai po ratais buna lenda,nors as desini posuki is anksto ijungus bunu,kad jau is tolo matytu,ale kad gal nesupranta jie kad is salutinio lenda,ar koki velnia... doh.gif Nestabdau ten,minu gaza ir dedu per signala,tada tie is salutinio deda per stabdzius ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Visai vieta, tikiuosi palengvėjo. Pora sykių per savaitę važiuoju pro tą stop'ą. Tiesą sakant, ten toks keistas jausmas: viskas atvira, o atrodo, kad blogai matosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 10 24, 21:58)
Visai vieta, tikiuosi palengvėjo. Pora sykių per savaitę važiuoju pro tą stop'ą. Tiesą sakant, ten toks keistas jausmas: viskas atvira, o atrodo, kad blogai matosi  bigsmile.gif

Ten is tikruju blogai matosi,nes masinos is uz posukio atlekia pagrindiniu,ir avariju ten buna retkarciais,kai kazkas stopo nepamato ax.gif neveltui tas stopas ten ir stovi-kai sustoji,tada ir pamatai gerai isiziurejus atvaziuoja kas ar ne,o jei varysi kiaurai,kaip ta su dzipu-gali ir papulti...
Atsakyti
kažkaip ir palengvėjo, kai jūsų pritariančiųjų pamačiau pulkelį ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikrai kažkaip lengviau, kai pasipasakoji, o kai dar ir su tavimi sutinka rolleyes.gif thumbup.gif
dėl avarijų tai ne per sieniausiai ir buvo džipas golfuką nunešes, bet jau taip jie ten apsukti stovėjo, kad net nesupratau, kas ko nepraleido... va tau ir STOP ženklas...
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 09 29, 07:22)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif
skaičiau ir jutau kaip net užverda viduj viskas, nu kaip galima važiuot į gatvę, kai žinai, kad tavo teisės netikros, nes pirktos o ne išlaikytos, jos būtent tokios ir yra  doh.gif
juk vaikas gali išbėgti staiga į gatvę, o reakcijos atitinkamos taigi nėra, deja į komplektą su pirktom teisėm neįeina patirtis, o juk dėl to ir yra egzaminai padaryti, kad žmogus įgūstų, kad nebijotų, o atsakingai važiuotų... o su pirktom kas? deja nieko...

nesutinku.. schmoll.gif tokius pasisakymus pasilaikykit prie savęs, nebent visus vertinat pagal savo vairavimo igūdžius.. smile.gif aš pirkau teises, man va pvz. vairavimas geriau sekasi, nei teorija ir ka galiu padaryt.. neišlaikiau karta, ir nebebandžiau turiu gerą pažystama kuris man suveikė teises, ir labai tuo džiaugiuosi.. nebuvo taip, kad man jas padėjo ant stalo taip pat važiavau ir teorija laikiau, bet i viska žiūrėjo nuolaidžiau, matyt norėjo isitikint, kad nesu beviltiška už vairo, jei būčiau tokia gal būt nieks nedavęs ir už pinigus.. smile.gif per 9 metus nesu padarius nei vienos avarijos, o tarp tokių kurios išlaiko iš pirmo karto yra tokių varnų.. doh.gif pažystu tikrai ne vieną.. smile.gif ir ka turi bendro reakcija su teorijos egzaminais? čia manyčiau priklauso nuo žmogaus, jei jis bus visiškas flegmatikas ar išsiblaškęs, pavargęs tai jis tos greitos reakcijos ir neturės..
taigi ka galiu pasakyt, kad ar teises būtum nupirkęs ar išlaikęs nėra didelio skirtumo, kiekvienas patirties igyja tik vairuodamas.. kiek kiekvieną diena avarijų, ir ka jūs norit pasakyt, kad visi jie su pirktom teisėm? aš sakyčiau tik labai labai nedidelė dalis, taip kad darykitės išvadas.. biggrin.gif
Atsakyti
Aziza nesutinku schmoll.gif
Gera reakcija - puiku, taciau teorija reiskia kelio zenklu, eismo taisykliu ismanyma. Moketi vaziuoti yra viena, o moketi vaziuoti gerai yra visai kas kita. Turkijoj, Egipte - ten visi teises perka, ir visi vaziuoja, bet juk patys matet koka tvarka pas juos keliuose.
Aziza - kad nei vienos avarijos nepadaret, puiku, sveikinu. Taciau gal zinot ar nei vieno karto nesukelet avarines situacijos? Ar visada laikotes keliu eismo taisykliu? Turbut kad nes, nes ju nesugebejot net ismokt biggrin.gif
Beje, avariju skaicius ar ju nebuvimas neparodo vairavimo igudziu bei ziniu.
As kaip tik manau, kad teorijos egzaminas svarbesnis nei vairavimo, jei zmogus nesugeba ismokt ir/ar suvokt kaip reikia kelyje elgtis, tai nera ko uz vairo sest.
Aziza - netaikau jums asmeniskai, galbut jus per 9 metus puikiai ismokot keliu eismo taisykles ir esat puiki vairuotoja, bet kiek yra tokiu kurie nusipirke teises tik "baranka" sukioja be jokiu eismo taisykliu, gal avariju ir nepadaro, bet kiek avariniu situaciju sukelia, kelia chaosa ir kietiems nervus gadina.
Atsakyti
na, bet kiekvienas pirma kart išvažiavęs i gatvę yra žioplas ir pasimetęs.. ir nėra skirtumo ar tai būtų pirktinės ar išlaikytos teisės.. nežinau kokiu būdu kiti perka, bet aš lankiau vairavimo mokykla, ten gavau pakankamai informacijos apie kelių eismo taisykles o paskui kaip minėjau negavau aš jų šiaip sau, taip pat laikiau egzamina ir važiavau su pareigūnu, tiesiog i viska žiūrėjo nuolaidžiau, bet matyt norėjo isitikint kad už vairo nesu visiška neišmanėlė.. priešingu atveju gal aš jų nei nebūčiau akyse mačiusi.. iki išlaikant teises, berniukų dėka.. tongue.gif gana dažnai gaudavau pavairuot automobili, ir jau nuo 16m. labai neblogai vairavau.. dabar kelyje esu 100 proc. pasitikinti savimi ir jaučiuosi kaip žuvis vandenyje ir su dideliu automobiliu, mėgstu palakstyt dažniausiai ir lakstau del ko vyras mane vis bara.. biggrin.gif nesu padarius nei vienos avarijos, negavusi nei vienos baudos ( tfu tfu tfu biggrin.gif ) taip, kad pavydūs žmonės biggrin.gif savo nuogastavimus pasilaikykit sau.. smile.gif
ir dar kart pasikartoju, su nepirktinėm teisėm dauguma, bet ta dauguma pagrinde ir daro avarijas ir '' barankas '' sukioja.. biggrin.gif
Atsakyti
Deja, Aziza, aš taip pat kategoriškai su jumis nesutinku, kaip jūs su manimi. schmoll.gif Visi mes skirtingi, visi mes skirtingai įsisaviname informaciją, be galo džiugu, kad jūs taip puikiai vairuojat, biggrin.gif bet, deja tokių kaip jūs yra mažuma... pati pažįstu merginą, kurį pirko būtent praktinę dalį, nu ir praėjo jau beveik metai, bet kad dar sunkoka jai su stabdžio gazo pedalais, pati mačiau, pati žiūrėjau kaip jinai apsisukinėjo kelyje doh.gif kai žmogus sustabdo mašina, kai atsiremia į tvorą, tai ką aš žinau g.gif taip ir sukasi ant liežuvio galo, kad gal vis dėlto reikėjo pasimokyti, o ne pirkti. (Būtų į mano tvorą įvažiavus tutbūt ir pasakyčiau ax.gif ) Instruktorius ir pedalus tau padeda spaudinėti ir vairą pasuka atitinkamai, bet galu gale pasirašo, kad išlaikyta, ir tokie vairuotojai išvažiuoja į gatvę... Žinokit nenorėčiau kur nors pereidinėti gatvės, kai atvažiuoja vairuotojas, kuris netyčia vietoj stabdžio gazą ant manęs paspaus... Nepykit, bet mano nuomonė tuo klausimu yra labai kategoriška, matyt, kad turiu nelabai tikusį pavyzdį prieš akis; ir jokiu būdu nesakau, kad kai pati išvažiavau, variau kaip ase, lotuliukas.gif tikrai ne, ir gesau sankryžose, ir rankos kojos drebėjo, visko būta, blush2.gif tikrai, buvo žioplų situacijų blush2.gif ir nesu aš toks pavyzdys, kad visus pagal save vertinčiau... Bet susidaro toks šspūdis, kad žmogus, kuris gali vairuoti išmoksta savo transporto priemonę jausti ir valdyti, o neturintis tam gabūmų visada bus problema kelyje, instruktorių darbas, pamatyti tuos neturinčius gabumų, o ne pasirašyti jiems egzaminą už atitinkamą sumą...
Atsakyti