Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie teisių pirkimą?

Dėl teorijos, tai aš pati ją iš antro karto išlaikiau, bet todėl, kad nerimtai į tą reikalą pažiūrėjau. Laikiau eksternu, galvojau, kad ten kelias valandas paskaitai, ir aišku. Pasirodo, nei velnio taip nėra. Taigi rimtai pasiruošiau antrą kartą be jokios mokyklos, nuėjau, išlaikiau ir viskas buvo puiku. Man tai neišlaikius teorijos sugalvoti teise pirkti atrodo lygu pasiduoti, tarsi ir pati nesugebėčiau. Nusipirkus visą laiką tai kirbėtų galvoje.

Na o dėl paties vairavimo, tai man Jūsų, Aziza, logika kiek šluobuojanti atrodo. Jei jau tikrai žmogus gerai vairuoja, tai išlaikys tą vairavimą ir be nuolaidesnio instruktoriaus. Na gal ne iš pirmo, tai iš antro karto bent.

Aš nemėgstu moralizuoti, bet man patinka žinoti, kad kažko pasiekiau savo jėgomis, o ne gavau palengvintomis sąlygomis už pinigus. Tokiu atveju jausčiausi labai nevykusi, nors turbūt ne visi taip jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 28 spalio 2011 - 21:28
Šiandien su vyru važiuodami smagiai pasijuokėme ir nori nenori galvoj šmėkštelėjo, kad teises žmogus nusipirko biggrin.gif
Nežinojo, kad reikia prie linijos sustoti, kai dega raudonas šviesoforo signalas + dar stovėjo autobusų juostoj. Sustojo kažkur... toli už linijos, dar gerai, kad nesankryžoje doh.gif Užsidegė oranžinė - auto jau važiuoja, nors likę dar stovi - laukia žalio. Posūkių nerodo... O auto tai gerulė, džipas tviskantis.
Aš vyrui sakau: nu tikrai bus boba ir dar blondinė. Nes, manau, kad tik boba (čia nebe motera) ir dar be smegenų taip važiuoti gali biggrin.gif doh.gif
Atspėjau assa.gif Bent smagu buvo psijuokti. Šiaip įdomu, kiek įvykių apturėjus, nes su tokiu vairavimu, spėju, jog nevieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 10 28, 21:36)
Šiandien su vyru važiuodami smagiai pasijuokėme ir nori nenori galvoj šmėkštelėjo, kad teises žmogus nusipirko biggrin.gif
Nežinojo, kad reikia prie linijos sustoti, kai dega raudonas šviesoforo signalas + dar stovėjo autobusų juostoj. Sustojo kažkur... toli už linijos, dar gerai, kad nesankryžoje doh.gif Užsidegė oranžinė - auto jau važiuoja, nors likę dar stovi - laukia žalio. Posūkių nerodo... O auto tai gerulė, džipas tviskantis.
Aš vyrui sakau: nu tikrai bus boba ir dar blondinė. Nes, manau, kad tik boba (čia nebe motera) ir dar be smegenų taip važiuoti gali biggrin.gif  doh.gif
Atspėjau  assa.gif Bent smagu buvo psijuokti. Šiaip įdomu, kiek įvykių apturėjus, nes su tokiu vairavimu, spėju, jog nevieną ax.gif

drinks_cheers.gif
sprendžiant iš to kaip važinėja džipai, vis dažniau pagalvoju, kad matyt priėmė kokias pataisas kelių eismo taisyklėms, kad didesnė mašina visada turi pirmenybę lotuliukas.gif ir apskritai- neprivalu sėdint džipe žiūrėti, kas kur važiuoja, žiūri sau į priekį ir užtenka, juk į priekį važiuoju, kam ten visi tie veidrodėliai reikalingi lotuliukas.gif
nors pati visai džipuko norėčiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 10 28, 19:12)
pati pažįstu merginą, kurį pirko būtent praktinę dalį, nu ir praėjo jau beveik metai, bet kad dar sunkoka jai su stabdžio gazo pedalais, pati mačiau, pati žiūrėjau kaip jinai apsisukinėjo kelyje  doh.gif  kai žmogus sustabdo mašina, kai atsiremia į tvorą, tai ką aš žinau  g.gif 

jokiu būdu nesakau, kad kai pati išvažiavau, variau kaip ase, lotuliukas.gif  tikrai ne, ir gesau sankryžose, ir rankos kojos drebėjo, visko būta, blush2.gif tikrai, buvo žioplų situacijų  blush2.gif ir nesu aš toks pavyzdys, kad visus pagal save vertinčiau...

na, bet tokių kaip matom ( pati prisipažinot biggrin.gif ) yra ir su nepirktom teisėm.. biggrin.gif
taigi patirtis ateina su laiku ir kiekvienam.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 28, 21:27)

Na o dėl paties vairavimo, tai man Jūsų, Aziza, logika kiek šluobuojanti atrodo. Jei jau tikrai žmogus gerai vairuoja, tai išlaikys tą vairavimą ir be nuolaidesnio instruktoriaus. Na gal ne iš pirmo, tai iš antro karto bent.

Aš nemėgstu moralizuoti, bet man patinka žinoti, kad kažko pasiekiau savo jėgomis, o ne gavau palengvintomis sąlygomis už pinigus. Tokiu atveju jausčiausi labai nevykusi, nors turbūt ne visi taip jaučiasi smile.gif

aš ne del vairavimo pirkau, del teorijos.. smile.gif
tikrai nesijaučiu nevykus, atvirkščiai džiaugiuosi kad nereikėjos vargt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2011 11 02, 20:59)
na, bet tokių kaip matom ( pati prisipažinot  biggrin.gif ) yra ir su nepirktom aš ne del vairavimo pirkau, del teorijos..  smile.gif
tikrai nesijaučiu nevykus, atvirkščiai džiaugiuosi kad nereikėjos vargt.. smile.gif

Bent jau nesiviešinčiau tongue.gif
Tikiuosi, kad kuo rečiau parvažiuosit į Lietuvą ir neteks susitikti kelyje.
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2011 11 02, 20:59)
aš ne del vairavimo pirkau, del teorijos..  smile.gif

Anoks čia vargas, čia tik taisyklių perskaitymas ir testų pasprendimas.
Ir linkiu aš Jums nepapult kokį nors gydytoją, kuris lygiai taip pat nenorėdamas vargt irgi nusipirko kokį egzaminą (ką jau čia... ax.gif). Nes iš esmės tai čia visiškai tas pats.
Atsakyti
Geru vairuotoju negali buti tas,kuris nezino ket...tai netgi neimanoma... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 03, 20:06)
Geru vairuotoju negali buti tas,kuris nezino ket...tai netgi neimanoma... ax.gif

Pritarčiau. Bent jau pradžioje, vėliau tie dalykai ateina su patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 03, 11:51)
Ir linkiu aš Jums nepapult kokį nors gydytoją, kuris lygiai taip pat nenorėdamas vargt irgi nusipirko kokį egzaminą (ką jau čia... ax.gif). Nes iš esmės tai čia visiškai tas pats.

drinks_cheers.gif
O kam cia vargintis ir mokytis, gi patirtis bepjaustant ir begydant ateina biggrin.gif
Atsakyti
Smerkiu tiek padedančius nusipirkti teises, tiek perkančius. doh.gif Baisus neatsakingumas.
Atsakyti
nupirko broliui teises uz 100lt .rezultate per puse metu 8 registruoti eismo ivykiai .
Atsakyti
QUOTE(elzes tetis @ 2011 11 05, 09:05)
nupirko broliui teises uz 100lt .rezultate per puse metu 8 registruoti eismo ivykiai .

Na, sakyčiau, kad tikrai labai daug doh.gif
Atsakyti