Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie teisių pirkimą?

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 14, 06:15)
Ir ne tik pasimirsta  bet ir atsiranda nauju taisykliu, zenklu.Manau periodiskai  visiem reikia atnaujinti ir papyldyti savo zinias.

drinks_cheers.gif Pas mus darbe du kart per metus buna vairuotoju meistriskumo konkursas,tai norintiems dalyvauti puiki proga atnaujinti zinias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 14, 06:15)
Ir ne tik pasimirsta  bet ir atsiranda nauju taisykliu, zenklu.Manau periodiskai  visiem reikia atnaujinti ir papyldyti savo zinias.

drinks_cheers.gif ir dar kad tai butu privaloma butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 14, 20:08)
drinks_cheers.gif ir dar kad tai butu privaloma butu thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 14, 20:28)

Regitra dar ir aciu pasakytu lotuliukas.gif Nes butu galimybe bapkiu prisirinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 14, 20:42)
Regitra dar ir aciu pasakytu lotuliukas.gif Nes butu galimybe bapkiu prisirinkti lotuliukas.gif

Na, tuos pakartotinius teorijos laikymus galima ir už simbolinį mokestį paorganizuoti. Aišku, neabejoju, kas Regitra norėtų ne tik simbolinio. Beje, juk tokia mintis kažkada ir sklandė viešojoje erdvėje.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 14, 22:29)
Na, tuos pakartotinius teorijos laikymus galima ir už simbolinį mokestį paorganizuoti. Aišku, neabejoju, kas Regitra norėtų ne tik simbolinio. Beje, juk tokia mintis kažkada ir sklandė viešojoje erdvėje.

***** kaip butu gerai ax.gif Nes man jau kartais masinas norisi spardyti, kurios pazeidzia KET lotuliukas.gif
Atsakyti
Su teisiu pirkimu turiu keleta pavyzdziu:

1.artimas zmogus nusipirko pries kokia 15metu turbut, manau kad del to kad tingejo laikytis teises, bei tais laikais tai buvo kaip tolonelio pirkimas wink.gif..mano nuomone jis prastas vairuotojas.

2.bendradarbiai uzsenieciai, kai sveciavomes vienoj ish afrikos shaliu nusipirko teises vietines(ishkart visu kategoriju), gryzhe i savo shaly pateikdavo institucijai atitinkamai ir jiems ju gimtos shalies vairuotojo teises ishduodamos pagal tas uzsenietishkas..painu bet faktas kad vyksta tokie dalykai wink.gif
Atsakyti
Aš kai pagalvoju, nei už nei prieš tongue.gif prieš tokiems kur proto galvoje trūksta.
Bet tarkim yra išimčių... pažįstu porą kur pirkosi per 6 metus vienas jokios avarijos, nei menkiausios. Kitas jau 4 metai, taip pat jokios avarijos.
Žinau tokių atvejų, kur žmogus turėjęs teises virš 20 metų, vairavęs be avarijų juos visus, neteko jų, ėjo perlaikyt, ir neišlaiko jau 4 kartą. Nu ir po pirmo dar pasako kad vairavimo įgūdžių trūksta biggrin.gif net nežinau, pas mus čia Šiauliuose taip, ir su liniuotėmis pamatuoja aikštelėje(dabar tiesa lyg nebematuoja).
Na nežinau nežinau, tiesa pati dar nelaikiau 4u.gif Bet labai tikiuosi savo jėgomis ax.gif

O tu pirkimų pažįstamų rate yra. Yra ir ne visų teisų pirkimų, o tiesiog kyšių davimų praktikos egzamino metu...
Atsakyti
Nei už nei prieš, visokių atvejų būna... Aš asmeniškai žinau tik vieną tokį atvejį, bet ten labai įdomi situacija buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 03 03, 21:08)
Nei už nei prieš, visokių atvejų būna... Aš asmeniškai žinau tik vieną tokį atvejį, bet ten labai įdomi situacija buvo  tongue.gif

Tokiam atvejui paaiskinimo nera...jei jau nesugeba teisiu issilaikyt tai nereikia ir lyst i gatve...
Atsakyti
Tai kad zmogus neturi avariju toli oj kaip toli grazu dar nereiskia kad moka vairuot. As asmeniskai irgi pazistu tokiu kurie avariju neturi nors ne pirma diena uz vairo, deje su dauguma is ju nenoreciau vaziuot keleivio vietoj. blush2.gif
Atsakyti
nieko blogo nemanua apie teisiu pirkima, jei perka, nereiskia,kad vaziuoja kaip asilas, paprasciausiai dabar instruktoriai nepraleidzia progos uzsodint ,dar yra zmoniu,kurie pirmakarta neislaikius veliau ir neeina laikyt toliau, fobija..... geriau viena karta sumoket ,bet uztikrintai eit ir zinot,kad islaikysi 4u.gif
Atsakyti