QUOTE(denaxa @ 2011 09 16, 10:14)
mano variantas su B kat...
Viskas buvo gerai,o mazdaug kokia 8 ar 9-a pamoka pradejo man aiskinti,kad neislaikysiu pati, tipo eik per blata,suorganizuosiu,500lt kainuos...
pasakiau tada Aciu,bet gal uz tuos pinigus geriau vaziuot ismoksiu...
Susiradau kita instruktoriu,isvaziavom su juo uz miesto,tai pasirode kad nemoku tiesiai vaziuoti kai greitis didesnis
Ir dar paaiskejo kad nemoku is vietos normaliai pajudeti-tas pirmasis zaraza man vis sankaba matyt prilaike,o as kai visai zalia buvau tai nieko nesupratau
Vnz.,keike instruktorius mano ta pirmaji nuo dusios,sake,lengviau ismokyti visai uz vairo nesedejusi zmogu nei blogai ismokyta permokinti
Beje,aikstelej man viskas buvo tvarkoj,sunkumai buvo konkreciai su masinos valdymu...matyt specialiai nedamoke,kad galetu blata pasiulyti...kaip kitaip suprasti...O islaikiau is trecio karto,savo jegom,tik papildomu pamoku reikejo daugybes...
Ar kazka pakeisi-abejoju...na galima aisku pranesti kur reikia,paskui viska pafilmuoti irasyti...atsiskaityti zymetais pinigais...galima,bet reikia gerai apsvarstyti,ar uzteks tau jegu ir nervu listi i tokia kose...
Ar kazka pakeisi-abejoju...na galima aisku pranesti kur reikia,paskui viska pafilmuoti irasyti...atsiskaityti zymetais pinigais...galima,bet reikia gerai apsvarstyti,ar uzteks tau jegu ir nervu listi i tokia kose...