Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie teisių pirkimą?

QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 12, 08:49)
Tai kad jaunimas jau ateina mokėdami vairuot (arba jiems bent taip atrodo). Pati mokiausi su jaunimu - tai vaikinai ateidavo į pamokas tik sąmojais pasimėtyt ir savo "kietumą" pademonstruot, o merginos irgi - tik popieriuko gauti.
Atvejis iš gyvenimo: kartu sprendėm testus klasėje su 20-mete mergina, ji šalia sėdėjo ir garsiai piktinosi, kad turi čia kankintis su tais testais.. nu ir durni čia tipo klausimai, ar turi pirmenybę įsijungęs posųkį... TAI AIŠKU KAD TURI, ANE?  blink.gif 
Aš jai sakau - nu netoli tu turbūt nuvažiuosi kai posūkį įsijungus visur tau bus pirmenybė. O ji sako - aš vairuot jau moku, man tereikia teises gaut...  biggrin.gif

Ji, beje, išsilaikė ir gavo teises pati pirma iš grupės.... tai tikiu, kad baimės prie vairo jai tikrai gal nebuvo, o vat kaip su ket - nežinau...
O kad būtų į temą - tai man irgi buvo siūlyta pirkti - tiesa ne teises, o erzaminus regitroj: tai vis tik teorija kainuoja dvigubai brangiau nei praktika  tongue.gif  bet grynai dėl techninių dalykų: vairuojant tereikia su egzaminuotoju ir įrašais susitvarkyt, o vat teoriją laikant tai sėdi visa grupė ir dar ne vienas egzaminuotojas... net neįsivaizduoju, kaip tai padaroma, bet kiek supratau - kažkokiu būdu pasakomi teisingi atsakymai, nes nei ištaisyt testo, nei iš anksto pranešti klausimų galimybių nėra  g.gif

Aha,pilnos gatves tokiu "mokanciu"-jei nezino ket,tai kaip ji gali moketi vairuoti,a? doh.gif Baranka pasukineti ir meska galima ismokyti...As vakar mieste buvau realiai su tokia susidurusi-ijunge posuki ir davai mane vos ne taranuot,as jauciau kad taip bus,buvau pasiruosusi rolleyes.gif dejau ant signalo,o ta atsisukus pradejo man net persikreipus is pykcio aiskinti ko as cia is jos noriu ir kokia as cia nenormali,jai gi pirmenybe-is greitejimo juostos rikiuojantis... doh.gif Tokiu besmegeniu isvis negalima prie vairo prileisti,juk akivaizdziai tik popieriuko jai reikejo,ir kam jai tos ket? Zinai,kaip buna-perka teises,kaip prieda gauna dovanu koki x5 (arba atvirksciai lotuliukas.gif ),o ket nebeuztenka matyt nei pinigu,nei smegenu... doh.gif Tiki,kad ji issilaike pati? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 12 birželio 2014 - 17:12
QUOTE(denaxa @ 2014 06 12, 19:06)
Tiki,kad ji issilaike pati?  ax.gif

Net nežinau, nesigilinau... visko gali būti, manau. O gal susiėmė ir pasimokė KET smile.gif labai tikiuosi... oj nežinau nežinau, kliurkų visokių ir aš dar pridarau blush2.gif bet kai naglai važiuoja iš šalutinio ar be posūkio (ir ypač jaunos moterys, tikrai..) nu tai vos ne kasdien tokių pasitaiko. Savaitgalį Trakuose mergina kai išsuko net nepristabdžius į kairę iš šalutinio ir net nesuprato nieko - tai kažkaip darosi negera, džiaugiaus kad vairavo MB ir jo reakcija geresnė, aš turbūt irgi būčiau nesupratus kad taip galima ir nespėjus sustot doh.gif
Atsakyti
O kaip tas teises pirkti juk filmuojamas egzaminas ? Video po to kažkas peržiūri ar ne ? O teoriją tai kam pirkti? Juk mokykloje viską išaiškina, pasėdi su knygute, testus pasprendi ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 06 13, 15:08)
O kaip tas teises pirkti juk filmuojamas egzaminas ? Video po to kažkas peržiūri ar ne  ? O teoriją tai kam pirkti? Juk mokykloje viską išaiškina, pasėdi su knygute, testus pasprendi ir viskas.

Hmm...teorija kam pirkti... doh.gif lotuliukas.gif taigi yra tokiu,kurie nori vairuoti,bet nesugeba suprasti tokio dalyko kaip ket,suvokti elementariausiu dalyku,gal net neturi sugebejimo suvokti perskaityta teksta (o juk tas teorijos egzaminas pirmoko suvokimo lygio pateikiamas,tereikia tik knygute bent pries ji persiskaityti doh.gif + biski mastymo)-vat tokiems ir perkamas...uztat nereikia stebetis,kad gatvese pilna dalbajobu... doh.gif
Del praktikos-perkama,kad isvis nereiketu laikyti smile.gif O jei perkama biski pigiau-tai aiksteleje vis tiek privalai islaikyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 13, 13:42)
Net nežinau, nesigilinau... visko gali būti, manau. O gal susiėmė ir pasimokė KET  smile.gif  labai tikiuosi...  oj nežinau nežinau, kliurkų visokių ir aš dar pridarau  blush2.gif  bet kai naglai važiuoja iš šalutinio ar be posūkio (ir ypač jaunos moterys, tikrai..) nu tai vos ne kasdien tokių pasitaiko. Savaitgalį Trakuose mergina kai išsuko net nepristabdžius į kairę iš šalutinio ir net nesuprato nieko - tai kažkaip darosi negera, džiaugiaus kad vairavo MB ir jo reakcija geresnė, aš turbūt irgi būčiau nesupratus kad taip galima ir nespėjus sustot  doh.gif

Man vakar prie Rimi tokia gulbe tiesiai po autobuso ratais isplauke is aiksteles,net neziurejo i mano puse,isivaizdavo,kad isvaziuojant is aiksteles jos pirmenybe...ir net nemate reikalo gaza greiciau minti... doh.gif ir tai-kasdienes daugkartines situacijos,norma,taip sakant,musu gatvese... ax.gif
Atsakyti
Teisių laikymas man asmeniškai buvo labai sunkus laikas, nemažai teko pavargti, nekartą rankos sviro, norėjosi viską mesti, bet, kad pirkti teises nė negalvojau, nors ir buvau palūžusi. Būtų gėda prieš save, jausčiausi daug didesnė nevykėlė nei laikiusi ne vieną kartą. Laimei, išsilaikiau savo jėgomis, be jokių pirkimų ir kyšių. Manau geriau bandyti ne vieną kartą, stengtis, mokytis nei imti ir nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 14, 12:31)
Teisių laikymas man asmeniškai buvo labai sunkus laikas, nemažai teko pavargti, nekartą rankos sviro, norėjosi viską mesti, bet, kad pirkti teises nė negalvojau, nors ir buvau palūžusi. Būtų gėda prieš save, jausčiausi daug didesnė nevykėlė nei laikiusi ne vieną kartą. Laimei, išsilaikiau savo jėgomis, be jokių pirkimų ir kyšių. Manau geriau bandyti ne vieną kartą, stengtis, mokytis nei imti ir nusipirkti.

drinks_cheers.gif Tai va kad geda...pries tuos pacius regitrininkus geda,cia jau kaip prisipazisti visiems viesai kad paskutine nevykele esi su vistos smegenim... doh.gif geriau jau paciai tegu ir is 10 karto,nei uz pinigus... doh.gif
Atsakyti
sweiki ,
o gal kas zino kokius kontaktus kas tuo uzsema arba kur kreiptis del pirkimo egzaminu ?
Atsakyti
QUOTE(donimass @ 2014 07 15, 04:54)
sweiki ,
o gal kas zino kokius kontaktus kas tuo uzsema arba kur kreiptis del pirkimo egzaminu ?

Man pasiūlė mokykloj doh.gif buvo toks smūgis.... verysad.gif bet paskui išsiaiškinau kad vos ne visos iš pažįstamų gavo tokių pasiūlymų... blink.gif Iš karto atsisakiau schmoll.gif geriau tuos pinigus investuoti į pamokas ir jaustis ramiau gatvėje ir dėl savo, ir dėl kitų saugumo...
Kai paklausiau to, kuris pasiūlė, kaip aš važinėsiu nusipirkus - jis atsakė - na, gal paskui po trupučiuką, su vyru... Tai pagalvojau, gal tokioms neypač savim pasitikinčioms moteriškėms ir siūlo... Viską moakntys ir žinantys jaunuoliai, iškart pretenduojantys į ką nors nudaužt pasirengusius kelių gaidelius, man rodos ir negavo tokių pasiūlymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(donimass @ 2014 07 15, 03:54)
sweiki ,

Maximos lentynoj tarp batonu pasiieskokit,gal dar kokiu akcijiniu pavyks atrasti... blink.gif
P.s.-zinau net kelis "taskus",bet tikrai nesidalinsiu,ir taip pilnos gatves tu nusipirkusiu,nuolatines avarines situacijos...potencialus zudikai gatvese...Jei neuztenka smegenu islaikyti egzaminams-reikia daryti isvadas ir suprasti,kad tokiu atveju isvis gal nereiketu sesti uz vairo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 07 15, 11:25)
Maximos lentynoj tarp batonu pasiieskokit,gal dar kokiu akcijiniu pavyks atrasti... blink.gif
P.s.-zinau net kelis "taskus",bet tikrai nesidalinsiu,ir taip pilnos gatves tu nusipirkusiu,nuolatines avarines situacijos...potencialus zudikai gatvese...Jei neuztenka smegenu islaikyti egzaminams-reikia daryti isvadas ir suprasti,kad tokiu atveju isvis gal nereiketu sesti uz vairo... schmoll.gif

smagu kad dar like rupestingu zmoniu, bet pas mane situacija kitokia. B kategorija pas mane jau 10m. as ieskau c kategorijos kure turiu bet tik kortele.. ir beto su sunkvezimiu taipogi turiu stazo nemazai ... ir reikia pagaliau ysigyti galiojances , bet ir neturiu +/- 2men kursam , tad pamaniau uzklausiu..
Atsakyti
QUOTE(donimass @ 2014 07 15, 15:12)
smagu kad dar like rupestingu zmoniu, bet pas mane situacija kitokia. B kategorija pas mane jau 10m. as ieskau c kategorijos kure turiu bet tik kortele.. ir beto su sunkvezimiu taipogi turiu stazo nemazai ... ir reikia pagaliau ysigyti galiojances , bet ir neturiu +/- 2men kursam , tad pamaniau uzklausiu..

Kursai trunka 1,5 menesio,jei yra patirties is tikruju-issilaikyti labai lengva,ten tik vienas pratimas dabar aiksteleje ir tera,o po miesta palakstyti ner kas veikti su patirtim.Sunkvezimiai regitroj nauji. Tai kame problemos? Ir kaip suprasti-C tik kortele? Ar buvo atimtos teises uz kazka ir reikia perlaikyti? Nes kategorijos jei buvo laikytos neprapuola ir niekas ju neatima... g.gif Beje,net ir perkant-egzamina vis tiek reikes laikyti (tik tokiu atveju padeda),o ir kursu baigimo liudijimas taip pat tures buti...siais kompiuteriu laikais is lempos nesidaro,nes viskas turi buti i kompus suvedama,korupcijai dabar labai sunkios salygos... smile.gif
Beje,norint dirbti su C-dar vis tiek reikes lankyti kursus papildomai 95-am kodui,be jo dirbti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 16 liepos 2014 - 10:12
pritariu, akd jaunimas jau ateina mokėdamas vairuoti. Išmoks asu tėvais arba... truputį nelegaliai smile.gif aišku, to nepateisinu. O teisių prikimo tuo labiau :!
Atsakyti