QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 12, 08:49)
Tai kad jaunimas jau ateina mokėdami vairuot (arba jiems bent taip atrodo). Pati mokiausi su jaunimu - tai vaikinai ateidavo į pamokas tik sąmojais pasimėtyt ir savo "kietumą" pademonstruot, o merginos irgi - tik popieriuko gauti.
Atvejis iš gyvenimo: kartu sprendėm testus klasėje su 20-mete mergina, ji šalia sėdėjo ir garsiai piktinosi, kad turi čia kankintis su tais testais.. nu ir durni čia tipo klausimai, ar turi pirmenybę įsijungęs posųkį... TAI AIŠKU KAD TURI, ANE?
Aš jai sakau - nu netoli tu turbūt nuvažiuosi kai posūkį įsijungus visur tau bus pirmenybė. O ji sako - aš vairuot jau moku, man tereikia teises gaut...
Ji, beje, išsilaikė ir gavo teises pati pirma iš grupės.... tai tikiu, kad baimės prie vairo jai tikrai gal nebuvo, o vat kaip su ket - nežinau...
O kad būtų į temą - tai man irgi buvo siūlyta pirkti - tiesa ne teises, o erzaminus regitroj: tai vis tik teorija kainuoja dvigubai brangiau nei praktika
bet grynai dėl techninių dalykų: vairuojant tereikia su egzaminuotoju ir įrašais susitvarkyt, o vat teoriją laikant tai sėdi visa grupė ir dar ne vienas egzaminuotojas... net neįsivaizduoju, kaip tai padaroma, bet kiek supratau - kažkokiu būdu pasakomi teisingi atsakymai, nes nei ištaisyt testo, nei iš anksto pranešti klausimų galimybių nėra 
Atvejis iš gyvenimo: kartu sprendėm testus klasėje su 20-mete mergina, ji šalia sėdėjo ir garsiai piktinosi, kad turi čia kankintis su tais testais.. nu ir durni čia tipo klausimai, ar turi pirmenybę įsijungęs posųkį... TAI AIŠKU KAD TURI, ANE?
Aš jai sakau - nu netoli tu turbūt nuvažiuosi kai posūkį įsijungus visur tau bus pirmenybė. O ji sako - aš vairuot jau moku, man tereikia teises gaut...
Ji, beje, išsilaikė ir gavo teises pati pirma iš grupės.... tai tikiu, kad baimės prie vairo jai tikrai gal nebuvo, o vat kaip su ket - nežinau...
O kad būtų į temą - tai man irgi buvo siūlyta pirkti - tiesa ne teises, o erzaminus regitroj: tai vis tik teorija kainuoja dvigubai brangiau nei praktika
Aha,pilnos gatves tokiu "mokanciu"-jei nezino ket,tai kaip ji gali moketi vairuoti,a?