Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Agnyte89 @ 2011 10 26, 13:16)
kitoj sms, paminejau kodel ji man nepatiko 4u.gif

man chanelis taip pat neįtiko dėl rimtų priežasčių, ne šiaip sau wink.gif bet dėl to nededu jo į šuns dienas, o galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 10 26, 13:45)
man chanelis taip pat neįtiko dėl rimtų priežasčių, ne šiaip sau wink.gif bet dėl to nededu jo į šuns dienas, o galėčiau  biggrin.gif

nieko as nedejau i suns dienas...nereikia " isversti" mano pasakymo taip
Atsakyti
tokia diskusija niekur nenuves. kaip ir kiekvienos firmos yra ir gerų produktų, ir visiško š. Bet kaip taisyklė dažnai kas vienam š.., kitam būna labai geras produktas. Kiek žmonių - tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti
Viskas, panos, baigiam, gyvenkim draugiškai smile.gif kam neįtinka, pasisakėt ir gana, kas naudoja ir bando atrasti sau tinkančius produktus diskutuojam toliau mirksiukas.gif

Ta proga užklausiu gal kas turit juodą su blizgučiais laką iš tų naujųjų essence colour &go? Laikosi prastai ar pusė bėdos? na neapsisprendžiu pirkt ar ne doh.gif gal kas turit ir galit spalvos pavadinimą parašyt? buvau eurokos ir kažkaip nepažiūrėjau, dabar sunku swatchus konkrečiai šio rast unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 26, 16:57)
Viskas, panos, baigiam, gyvenkim draugiškai smile.gif kam neįtinka, pasisakėt ir gana, kas naudoja ir bando atrasti sau tinkančius produktus diskutuojam toliau  mirksiukas.gif

Ta proga užklausiu gal kas turit juodą su blizgučiais laką iš tų naujųjų essence colour &go? Laikosi prastai ar pusė bėdos? na neapsisprendžiu pirkt ar ne  doh.gif  gal kas turit ir galit spalvos pavadinimą parašyt? buvau eurokos ir kažkaip nepažiūrėjau, dabar sunku swatchus konkrečiai šio rast  unsure.gif

sitas galactic black?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 10 26, 18:03)
sitas galactic black?

aha bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Galactic black turiu, patinka man :> šiaip neskaičiavau kiek laikosi, bet mane tai tenkina.
Atsakyti
Eurokas atrašė,kad LT kolekcijos "NatvenTurista" nebus verysad.gif verysad.gif doh.gif
o norėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 26 spalio 2011 - 19:06
QUOTE(sheeva @ 2011 10 22, 14:55)
I love extreme tušą vertinčiau visai neblogai. Patiks mėgstančioms labai išraiškingas blakstienas:
* didina blakstienų apimtį, padaro jas storesnes ir išraiškingas
* tušas intensyviai juodos spalvos
* didelis, todėl man patogus šepetėlis
* šiek tiek dirbtinių blakstienų efektą kuria
Kol kas nepastebėjau, kad trupėtų, išsilaiko visą dieną. Trūkumas tas, kad šiek tiek klijuoja blakstienas, todėl tenka jas išsklaidyt kitu šepetėliu. Naudoju tik savaitę, dabar vertinčiau 9 balais iš 10.

Ačiū už rekomendaciją, turiu naują mylimiausią tušą thumbup.gif Tas sulipintas blakstienas prašukavusi su avon supershock šepetėliu gaunu daug daug gražių, tankių, nesulipusių intensyviai juodų blakstienų bigsmile.gif Abejoju, ar koks kitas tušas iš mano blakstienų sugebėtų "išspausti" daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 28 spalio 2011 - 14:07
QUOTE(delfiuka @ 2011 10 25, 11:41)
Labai tiktų helovynui biggrin.gif Dar reiktų ryškaus oranžinio įdegio biggrin.gif
Mane irgi domino, bet atrodo žiauriai..
http://lidijaslove.w.../15/skyscraper/

Nuotraukoj ištikrųjų atrodo kraupiai doh.gif
Aš nusipirkau šitą lūpdažiuką. Pakuotėje jis atrodo pilkas, o iš tikrųjų jis sidabrinis. Padažius jo su saiku, suteikia lūpoms metalic putlinančio švytėjimo.
Gražiausiai man atrodo tepant jį ant matinių rausvų lūpų dažų,
minkštas ir lengvai pasiskirsto, nesunku padaugint,
laikosi gerai,
tinka šaltam,žiemiškam, vakariniam makiažui.
Atrodo maždaug šitaip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 26, 08:26)
Paveikta SM nusipirkau lupdazi Creamy Nude spalvyte, na man tai jis visai neea schmoll.gif Labai tamsi spalvyte, nude visai kitoki atspalvi isivaizduoju, o sis labai sendina doh.gif

as patenkinta siuo lupdaziu taip pat smile.gif

dar patiko db akcijines putos veidui 4u.gif mano oda riebesne tai super matini, grazu efekta duoda blush2.gif
user posted image

taip pat Rozinis isgirtasis tusas mano kosmetinej,bei ne mazas kiekis piestuku akims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 10 29, 13:37)

dar patiko db akcijines putos veidui  4u.gif  mano oda riebesne tai super matini, grazu efekta duoda  blush2.gif
user posted image

O kokia jų kaina dabar? Kaip išsilaiko ant veido? Ir dar maskavimas įdomus blush2.gif

Mano vakarykštis pirkinukas:

user posted image

Pats dešiniausias, čia spalvytė atrodo oranžinė, bet gyvai ji tokia persikinė/koralinė. Jausmas užsitepus visai ne kaip lūpdažio, o kaip balzamo, ir tas man labai patinka. Dėl laikymosi kol kas sunku pasakyti, nes vakar pasitepus ir valgiau, ir gėriau smile.gif
Atsakyti