Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(Nestta @ 2008 03 01, 11:33)
laba 4u.gif  kaip smagu, kad aptikau tokią temutę thumbup.gif

aš kol kas studijuoju, bet dirbu spaudos namuose..po pusantrų metų būsiu diplomuota maketuotoja..tada prasidės grynai maketuotojos darbo paieška smile.gif

tikiuosi smagaus pasiplepėjimo su jumis mirksiukas.gif

O gal galetum kanors placiau apie sita firma papasakot, ir apskritai kaip tau maketuotojos darbas 4u.gif ar ne nuobodu
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 03 02, 15:27)
O gal galetum kanors placiau apie sita firma papasakot, ir apskritai kaip tau maketuotojos darbas 4u.gif ar ne nuobodu

hmm..apie kokią firmą tau papasakoti? šiaip spaudos namai, tai čia ne firmos pavadinimas, čia spaustuvė, tik kartais spaustuves vadina ir spaudos namais..jei apie tai klausi ax.gif g.gif o maketuoti man patinka thumbup.gif čia reik turėti tokį pomėgį mirksiukas.gif maketuotojos darbas tikrai nėra nuobodus smile.gif
Atsakyti
Labas visoms dizainerems 4u.gif
Pasiskaiciau cia Jusu dziaugsmeliu ir vargeliu..niekada negalvojau,kad maketuoti yra taip ydomu ir nenuobodu kaip Jus cia pasakojates rolleyes.gif smagu,kada zmones kaifuoja nuo savo veiklos thumbup.gif
Man liudniau..as jau 5m po vidurines,isejau is 3kurso supratusi,kad man tas popieriukas nieko neduos,nes neatspindes mano kazkokiu konkreciu sugebejimu blush2.gif Tam paskatino ir mano vyras,kuris baiges marketinga pasuko visai kita kryptim-ir,atseit nera jokio reikalo baigti,kad buti baigus.Pritariu.Bet kai zmogus atsiranda gyvenimo kryzkelej,ir nezino i kuria puse mestis.. doh.gif Megiamu dalyku yra ne vienas,talentu irgi,sugebejimu..o kantrybes,bent jau siuo metu..nutylesiu.. blush2.gif
Dailes mokyklos nebaigiau,bet ranka turejau gera ir konkursuose dalyvavau mokyklos laikais,skaiciuoti irgi megstu,kalbeti ir samprotauti galiu visokiom temom,svajoti-nenustoju..,o apsispresti negaliu doh.gif visa gyvenima buvau psichologe ir ramstis kitiems,bet priese pati sau.. unsure.gif Dabar esu 23 ir nagu dizainere ir visaziste,tik ne tai kazkas daugiau,kaip kazkada svajojau..Jauciu ieskosiu psicologo pagalbos..
Siemet tobulinuosiu piesime,gylinuosi i stojamuosiuos egzaminus ir renkuosi kur stoti i interjero dizaina rolleyes.gif I VDA neturiu daug sansu,bet viltis ..antroj vietoj svarstau kas geriau ar VSDK ar VDK ?Gal kuri galetu informuoti apie vdk,nes neradau temoje apie ja kalbant ax.gif tiesa apie savarankiskus darbus stojant:kokios temos ir dydzio ir pobudzio jie turetu buti?ar turi konkreciai atitikti specialybe?
busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 03, 11:58)
hmm..apie kokią firmą tau papasakoti? šiaip spaudos namai, tai čia ne firmos pavadinimas, čia spaustuvė, tik kartais spaustuves vadina ir spaudos namais..jei apie tai klausi ax.gif  g.gif  o maketuoti man patinka thumbup.gif  čia reik turėti tokį pomėgį mirksiukas.gif  maketuotojos darbas tikrai nėra nuobodus smile.gif

pagalvojau kad tu galbut dirbi sitoj firmoj http://www.arxbaltic...lt/spaudosnamai
nes kazkada kai ieskojau darbo masciau ir jiems cv siusti tai pasidare idomu kas per firma (is vidaus:)) ir koks darbo pobudis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 03 04, 18:36)
nes kazkada kai ieskojau darbo masciau ir jiems cv siusti tai pasidare idomu kas per firma (is vidaus:)) ir koks darbo pobudis 4u.gif

nea..aš grynai maketavimo darbo dar nedirbu, tik turiu su tuo jau praktikos..čia netolimoj ateity mano tokie planai..maketavimo pareigos mirksiukas.gif
Atsakyti
nejaugi sm'e nėra daugiau dizainerių, maketuotojų? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 05, 10:06)
nea..aš grynai maketavimo darbo dar nedirbu, tik turiu su tuo jau praktikos..čia netolimoj ateity mano tokie planai..maketavimo pareigos mirksiukas.gif

O tai įdomu ką tu dirbi? Nes mes kaip atlikinėjom praktiką tai buvo 1998-1999 metais tai maketuotojo praktika buvo tokia - tekstų rinkėjas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nestta @ 2008 04 11, 09:45)
nejaugi sm'e nėra daugiau dizainerių, maketuotojų? lens.gif

Yra, yra bigsmile.gif
Atsakyti
labukas biggrin.gif

ir kaip sekasi dirbti? noreciau paklausti, ka esi baigusi? as siuo metu studijupju Vilniaus dizaino kolegijoje.. vakariniam, nes dirbu ir siaip jau turiu bakalaura, bet ta specialybe man nepatinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 16, 23:02)
1. O tai įdomu ką tu dirbi?
2. Yra, yra bigsmile.gif

1. aš dirbu leidybos ir poligrafijos srityje, tik kol kas ne maketuotoja.. o praktikos turiu, nes ruošiau kelis leidinius ir pan., kuriuos pati maketavau spaudai mirksiukas.gif
2. valio, bent kas nors atsiliepė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(geleta_suknele @ 2008 04 17, 09:21)
labukas  biggrin.gif

ir kaip sekasi dirbti? noreciau paklausti, ka esi baigusi? as siuo metu studijupju Vilniaus dizaino kolegijoje.. vakariniam, nes dirbu ir siaip jau turiu bakalaura, bet ta specialybe man nepatinka  wub.gif

laba mirksiukas.gif

nežinau ar čia būtent manęs klausi, bet atsakau ir aš ax.gif

taigi dabar aš studijuoju Kauno kolegijoj (leidybą ir poligrafiją) smile.gif kaip ir tu, aš taip pat jau turiu KTU bakalaurą, bet dar studijuodamą aną specialybę papuoliau į poligrafijos sritį dirbti ir susidomėjau leidybos ir poligrafijos studijavimu.. tai ir nusprendžiau stoti į kolegiją rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš baigus ir leidybą poligrafiją dar buvo KTAM tai čia kažkur 1999 m. Dar kažkuriais metai norėjau stoti į išluginamąjį kursą bet kai paskitas padarė nuo 17 iki 22 val. tai kur aš čia galvoju trankysiuos naktim, nes vistiek būčiau važinėjus iš savo miesto į mokslus. Tai taip ir likau tik su aukštesniuoju ax.gif Bet manau ne tame čia esmė, svarbu žinai savo darbą ir jį atlieki.
O dirbu tai aš spaustuvėje -leidykloje dizainere maketuotoja. Ir mane šis darbas veža thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 18, 08:49)
Ir mane šis darbas veža  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

o kuriam tu mieste dirbi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 04 18, 12:03)
drinks_cheers.gif

o kuriam tu mieste dirbi? ax.gif

O iš mano profilyje nematyti? bigsmile.gif
Atsakyti