QUOTE(juratttte @ 2009 08 07, 19:37)
Sveiki, gal galite patarti kur nebrangiai spausdina reklaminius bukletukus, panašiai ant tokio storio popieriaus kaip kišeniniai kalendoriukai? Niekur nerandu tokios info. Padėkite.
šiaip bet kurioje spaustuvėje tai gali atspausdinti

QUOTE(Nestta @ 2009 08 09, 22:29)
Teiraujuosi, nes reikalinga kokybė plius nedidelkė kaina:) Galvojau gal kas su tuo susidūręs. Bandysime ieškoti.
QUOTE(Jamiroquai @ 2009 08 04, 11:11)
Hm.. O aš pati pradėjau mokytis spaudos dizaino ir ne taip jau seniai..
Bet nepasakyčiau, kad skundėsi žmonės, visad ir paklausdavau kaip atsispausdino, ar patenkinti ir t.t. Aišku klausymų kyla pastoviai, bet nesiėmu kolkas sunkesnių darbų tokių kaip lankstinukai, laikraščiai, kad žmonėms bėdos nepridaryt... 

o kodel lankstinukas skaitosi sunkesnis darbas

Sveiki,
norėjau paprašyti žinančių žmonių pagalbos
Kadangi mūsų firma pradėjo labai stipriai taupyti krizės metu, tai direktorė manęs paprašė, kad sumaketuočiau reklaminius lipdukus ant stiklo. Viskas kaip ir gerai, sumaketavau Corely juos, paverčiau į kreives, bet va davė fiksuotą dydį ir neįsivaizduoju kaip su juo elgtis
Kaip korelyje fiksuotą dydį paveiksliuką padaryti jeigu davė matmenys mm?
Nesu jokia grafikė, tik domiuosi šiek tiek, o davė padaryti tokį darbą ir bijau ginčyis, nes darbo vietas labai jau mažina
Labai prašau pagalbos, nes mane jau labai spaudžia darbe, ryt turi į spaudą nešti 
Papildyta:
Ir dar jeigu kokius nors reikia nustatymus spaudai padaryti, parašykite prašau, nes aš su spauda niekad nedirbus ir nemaniau kad dirbsiu

Papildyta:
Ir dar jeigu kokius nors reikia nustatymus spaudai padaryti, parašykite prašau, nes aš su spauda niekad nedirbus ir nemaniau kad dirbsiu

QUOTE(nep @ 2009 08 10, 12:47)
Na aš tiesiog nežinau kaip tas lankstinuko dalis sunumeruoti spaudai, kaip perlenkimo vietas pažymėti..

QUOTE(Jamiroquai @ 2009 08 10, 14:49)
Na aš tiesiog nežinau kaip tas lankstinuko dalis sunumeruoti spaudai, kaip perlenkimo vietas pažymėti..
Labai norėčiau to išmokt, bet kol neišmokau tol ir nedarau niekam, nors dažnai išgisrtu prašymą sukurti lankstinuką, bet tenka atsisakyti 

QUOTE(juratttte @ 2009 08 09, 22:29)
Teiraujuosi, nes reikalinga kokybė plius nedidelkė kaina:) Galvojau gal kas su tuo susidūręs. Bandysime ieškoti.
bet kurioje normalioje spaustuvėje atspausdins lankstinuką, nes tai nėra kažkoks labai sudėtingas darbas, kad nebūtų jau taip įmanoma gauti kokybišką spaudą

QUOTE(abuba @ 2009 08 10, 19:04)
Gali man failiuka atsiust - paziureciau kas ir kaip...Gal ir padeciau. Parasykite i AZ - atsiusiu savo kontaktines duomenis

QUOTE(abuba @ 2009 08 10, 14:20)
Sveiki,
Kadangi mūsų firma pradėjo labai stipriai taupyti krizės metu, tai direktorė manęs paprašė, kad sumaketuočiau reklaminius lipdukus ant stiklo. Viskas kaip ir gerai, sumaketavau Corely juos, paverčiau į kreives, bet va davė fiksuotą dydį ir neįsivaizduoju kaip su juo elgtis
Kaip korelyje fiksuotą dydį paveiksliuką padaryti jeigu davė matmenys mm?
Nesu jokia grafikė, tik domiuosi šiek tiek, o davė padaryti tokį darbą ir bijau ginčyis, nes darbo vietas labai jau mažina
Labai prašau pagalbos, nes mane jau labai spaudžia darbe, ryt turi į spaudą nešti 
Papildyta:

Papildyta:

jeigu tai tik uzrasas tai paveiksliuko is jo daryti nereikia, nes vistiek ploteriuoja dazniausiai (rimtos imones) is corelio, o tada matmenis kokius nustatysi tokie ir bus