Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(cacukas @ 2009 09 16, 10:24)
Gal žinot kaip atidaryti failus su plėtiniu .dzi?  blush2.gif Turiu kompaktą su nuotraukomis, bet nei photoshopas nei corelis neatidaro  schmoll.gif .

turejau kazkokiu kompaktu panasiu. atsidarydavo tik per Corel <import>. ar bandei importuot, o ne paprastai atidaryt? dar visokiems keistiems dalykams, photoshope kartais suveikia ctrl c ctrl v lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 09 17, 19:39)
turejau kazkokiu kompaktu panasiu. atsidarydavo tik per Corel <import>. ar bandei importuot, o ne paprastai atidaryt? dar visokiems keistiems dalykams, photoshope kartais suveikia ctrl c ctrl v  lotuliukas.gif

Tai va, būtent ir bandžiau per <import>, per <open> nebandžiau, reikės rytoj pabandyti, gal netyčia atsidarys. g.gif
Atsakyti
gal galėtu man kas padėti? 4u.gif
gavau užduotį padaryti tokį darbelį, butinai turi būti coreliu darytas, o aš moku juo dirbti bet visko dar gerai neįvaldžius. Žodžiu užduotis tokia kad reikia padaryti tokį maketėlį su tekstu nuotraukom ir visas vaizdas turi būti SEPIA, rusvas.
Tai vat nežinau kaip geriau daryti, ar tiesiog reikia tekstui užsiduoti ruda spalva, o nuotraukas dar pries keliant padaryti rusvas, ar yra koks lengvesnis budas, kad tarkim viską maketą iš karto paversti i Sepia?
Padėkit man prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redushka13 @ 2009 09 18, 09:06)
gal galėtu man kas padėti?  4u.gif

aš tai nuotraukas pasiruoščiau su PS, o tada jau visą kitą derinčiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redushka13 @ 2009 09 18, 08:06)
gal galėtu man kas padėti?  4u.gif
gavau užduotį padaryti tokį darbelį, butinai turi būti coreliu darytas, o aš moku juo dirbti bet visko dar gerai neįvaldžius. Žodžiu užduotis tokia kad reikia padaryti tokį maketėlį su tekstu nuotraukom ir visas vaizdas turi būti SEPIA, rusvas.
Tai vat nežinau kaip geriau daryti, ar tiesiog reikia tekstui užsiduoti ruda spalva, o nuotraukas dar pries keliant padaryti rusvas, ar yra koks lengvesnis budas, kad tarkim viską maketą iš karto paversti i Sepia?
Padėkit man prašau  smile.gif

na su coreliu nuotraukų (paveikslų) niekas neredaguoja, tai vienarekšmiškai reik jas pasikoreguoti photoshopu, o paskui dėliokis corelyje...
Atsakyti
taip taip. Corelis yra skirtas grafikai, kreiviniams objektams. O photoshopas yra skirtas nuotraukytem redaguoti ir visokiems sudetingesniems darbeliams. Sekmes 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rieduliukas @ 2009 09 18, 13:50)
na su coreliu nuotraukų (paveikslų) niekas neredaguoja, tai vienarekšmiškai reik jas pasikoreguoti photoshopu, o paskui dėliokis corelyje...

Papildyta:
Uoj, as neprissistaciau. blush2.gif Nes kaip matau cia tokia tvarka.
As esu baigusi grafini dizaina. Ir dizainere dirbu 4metus.
O siaip jau apie 7metus dirbu programomis: Corel, Adobe:Photoshop, InDesign'u, Iliustrator. Teko paragauti ir PageMaker. Tai vat tiek. mirksiukas.gif
Papildyta:
O kaip Jus ieskot papildomu darbeliu? Nes niekada nesu uzsiiminejusi tuom? Dedat skelbimus ar ieskot per draugus, pazystamus. Nes taip baisu papulti ant kokios MI. g.gif
Atsakyti
labukas

tai kad neieškai šiaip jau... patys susiranda...
tiksliau darbdaviai duoda, nes neišsisuka be manes, paskui dar išėję į kitas įmones dirbti prisimena..
na man ir teko ir pagemakeri čiupinėt... dabar indesign ir illustrator bei corel ir photoshop pagrindines programos... biski kartais prisireikia qark'o bet juo tik išsieksportoju į .pdf... tai vat tiek...
Atsakyti
Ieskau kas galetu failus paruosti spaudai. Turiu atskirus katalogo jpgus ir man juos reikia paruosti spaudai. Kas gali padeti (aisku ne uz aciu) parasykite man tavokosmetika@gmail.com
Atsakyti
Sveikos mamytes! ieskau, kur galeciau paruost ir atsispausdint 20 - A3 formato spalvotu plakatu, zinoma, papigiaja noretusi cool.gif gal kas turit patarimu? wub.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(forieva @ 2009 09 29, 22:05)
Sveikos mamytes! ieskau, kur galeciau paruost ir atsispausdint 20 - A3 formato spalvotu plakatu, zinoma, papigiaja noretusi  cool.gif gal kas turit patarimu?  wub.gif  aciu

na tokį kiekį tai tik skaitmenine spauda spausdinti...
nežinau iš kokio tu miesto, tai ir negaliu pasakyt kur tai įmanoma...
Atsakyti
Na kad ir kokiam mieste butum, manau visur yra kazkas panasaus, kaip COPY1, @copija ar dar kazkas tokio, tai vat jei nereikia ypatingos kokybes, tai ten laisvai galima spauzdintis, vienas a3 lapas kainuoja apie 1.5 Lt Na o jei reikia itin geros kokybes, tada eik i reklamos agentura, bet ten jau kainos kitokios ir ne visada kas apsiims spauzdinti 20 lapu, jiem tiesiog neapsimoka... wink.gif
Atsakyti
Ai, jau radau, kas apsiims thumbup.gif

aciu uz patarimus bigsmile.gif
Atsakyti