Kazkaip man su antru vaiku naturaliai lengviau susivaldyt, ne taip rimta viskas atrodo. Pasiziuri i ta kudikeli, bliamba, koks juokingas, pukus pasiauses, zandus atstates, du mazus dantis iskises sypsosi visas

Vakar buvom Maximoj, ir nutare jis, kad sh yra tas vezimas. Nu sh tai sh, imu ant ranku - ne, ant ranku irgi sh, reikia eit. Bala nemate, eik. Ot vat ne, svetimoj vietoj dviem kojom eit irgi sh, reikia kepestot keturiom - ir cypia visas, kojom moja, rankom moja - leisk, moc, ganytis. Negrazu. Nepadoru. Zmoniu minia. Visi dori kudikeliai sedi vezimeliuose ir soskes ciulpia. O maniskis cypia... Tai ir tfu, spjoviau ir paleidau...

Ohoho, kaip zmogus rove, kaip lenktyninis zirgas - i prieki, paskui atgal (veiksmas vyko hipermaximos koridoriuj), paskui ratu, ir vis atsisuka, pasiziuri i mane, garsiai nusizvengia ir toliau ritasi. O as, nutaisius snuki, kad taip ir turi but, mol, mes taip ir atejom, einu is paskos, itikineju grizt veziman ir ziuriu, kad kas neuzliptu

Tik niekas nelipa, visi zvengia pasiziureje i toki gerai nusiteikusi ropotoja

Ypac jaunos mergos. O net ir bernai

Vienzo, padziugino jis ir praeivius, ir pardavejas, pareplinejo ir parejo pas mama...

Nuejom tualetan, nusiplovem rankutes su muilu ir tiek ziniu

Tiesa, grizus kelnes imeciau i skalbmasine - skalbmasinei vienodai, kaip tos jo kelnes atrodo, ji viska skalbia
O kai vyresneli auginau, iskas kitaip atrode - turbut buciau panikavus, vaikui emus cypt suprakaituociau, deciau ieskot diedo, skambint jam i mobilu, istempciau ji nieko nepasiziurejusi ko jam reikia ir dar apkoliociau kam letai sukosi, tuo metu vaikas cyptu, diedas imtu koliotis atgal ir iseitu velniop pas draugus, o as sedeciau namie niuri kaip zeme, ir nesitvarkyciau is principo, ir galvociau, ko tas gyvenimas mano toks xrienovas...
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.