Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves? 3 tema

Ačiū, merginos, už pasiūlytus variantus smile.gif ir aš kažkur skaičiau, kad Fiorentino kaina 8000 Lt nepriklausomai nuo žmonių, bet man tai panašu į apsurdą, tai manau dar reikės jiems parašyti laišką su užklausa. Ir dar manau, kad turi reikšmės, kad vestuvės nebūtų daromos vasaros viduryje (per patį bumą), tai ir kainos kitos turėtų būti... negalvojate taip?
Gabi restorano kiemelis labai jau toks "ūkiškas", nelabai ten ką nors perstumdyti eitų, nes visokios tvorelės atskiria staliukus. Nebent aš klystu g.gif gal kas žinote to kiemelio sąlygas?
La bohema lauko kiemelis kaip ir fainas, tik man nepatinka, kad ten labai didelės erdvės, kažkaip kai nedaug žmonių bus nesinori, kad jie išsibarstytų.. Gal ten kas nors šventėte savo vestuves? būtų taip pat įdomi kaina..
La Pargola restorano neradau nuotraukų, o ten aš neesu buvusi, tai net neįsivaizduoju kokios pas juos kainos ir sąlygos.
The old green house kiek žinau yra aukštos maisto kainos, taigi turbūt ten būtų brangoka..
Žemaičių ir Medininkų kiemeliuose neesu buvusi, bet man jie tokie čili kaimiški, gal aš klytu... ax.gif
Norisi kažko rafinuotesnio, labiau panašaus į vyninės aplinką, bet kad kainos nebūtų kosminės, nes kaip žinia vyninės dabar populiarios, tai turbūt ir kainas neblogas užsikėlę laiko šventėms... smile.gif
Laukiu dar komentarų, nuomonių ir pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
mes pasirinkom Kempingas slenyje . Ten yra tokia grazi konferenciju sale- galima 20 zmoniu tilpti laisvai. Vaizdas i traku pili, lauko terasa. Nakvynei paeme nama salia. Nereikes rupintis kaip kam is sventes grizti. Kita ryta, dar papusryciausim ten pat.

user posted image

va tokia sale su zidiniu ir isejimu i terasa. Papuosta zinoma bus viskas vestuvems.
Atsakyti
O ką manote apie vakarėlį Belmonte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 20, 09:39)
O ką manote apie vakarėlį Belmonte?  ax.gif

svenciau vienu draugu vestuves , kelias savo ir vyro darbovieciu sventes
man tai tiesa pasakius jau nuvalkiotas tas Belmontas , taip aplinka grazi
bet cia tas pats kaip visi vaziuoja prie traku pilies fotografuotis ar katedroje tuoktis
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 20, 10:39)
O ką manote apie vakarėlį Belmonte?  ax.gif

svenciau savo gimtadieni, didziusioje saleje kur per du aukstus, tai aplinka grazi, bet kondicionieriaus ner, buvo ziauriai karsta.Kitas dalykas, maistas nelabai
Atsakyti
maistas nelabai
[/quote]
del maisto pritariu , man nepatiko
o vireju tarpe sklando juokelis - nori pavalgyti seno maisto vaziuok i B................ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 07 20, 11:24)

bet cia tas pats kaip visi vaziuoja prie traku pilies fotografuotis ar katedroje tuoktis
smile.gif

lotuliukas.gif nera net ka pridurti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 07 20, 11:24)
svenciau vienu draugu vestuves , kelias savo ir vyro darbovieciu sventes
smile.gif

Labai nuvalkiota, juk kas antras ten švenčia biggrin.gif Kur gi ne, gerai būtų ax.gif
O jei rimtai, aplinka ir salės gražios, aptarnavimas irgi patiko, maistas, bent jau man ir mūsų svečiams, buvo tikrai skanus. Nepatiko tik bendravimas su jų vadybininke Vaida.
O dėl to nuvalkiojimo, tai man tokios yra visos sodybos su medinėm sienom, bet... skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss @ 2012 07 19, 13:05)

La Pergola visai fainas kiemelis, mes ten norejome krikstynas daryti, tik kainos mums nelabai patiko smile.gif
Paziurekite Ramados viesbucio kiemeli, dar Mabre viesbutis turi kiemeli.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 19, 16:44)

Mes irgi pasirinkome Kempinga slenyje, vestuves - 08.17, tik musu bus svente kavineje, salia esanciame pastate, kadangi i sia sale netilpome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 25 liepos 2012 - 18:32
QUOTE(vaida/m @ 2012 07 21, 15:04)
QUOTE(zuikiss @ 2012 07 19, 13:05)

La Pergola visai fainas kiemelis, mes ten norejome krikstynas daryti, tik kainos mums nelabai patiko smile.gif
Paziurekite Ramados viesbucio kiemeli, dar Mabre viesbutis turi kiemeli.

La Pergola, Ramados California Gourmet, Mabres Hazienda - visi yra aukstos klases restoranai Vilniuje ir kainos yra labai panasios 4u.gif

Su rafinuota aplinka ir kiemeliu Vilniaus Senamiestyje yra sunkoka.
Is "paprastesniu" biggrin.gif galite paziureti Sekspyro viesbucio Sonetas restorana (bet jis turi balkona) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donaa @ 2012 07 21, 23:20)
Is "paprastesniu" biggrin.gif galite paziureti Sekspyro viesbucio Sonetas restorana (bet jis turi balkona) wub.gif

Nepasakyčiau, kad ten paprastesnė vieta smile.gif kainos tokios pat aukštos kaip ir kituose išvardintuose. Mes tos vietos neėmėm, kadangi tas jų balkonas mažas ir nuo 22 val. tildo, kadangi svečiai viešbutyje miegoti eina ir kaimynai policiją kviečią. Bet vis tiek pasirinkom ta prasme ne tobulą vietą - Verkių rūmus, kur irgi nuo 22 val. reikia muziką pritildyti, bet ten bent jau viešbučio svečių nėra, o su garsu visuose viešbučių kiemeliuose bus problemų nuo 21-22 val.
Atsakyti