Sveikos mergaites,
norejau pasiteirauti, gal kartais teko kazkuriai is jusu svesti, dalyvauti ar tiesiog dometis tokiom vietom kaip:
Margio krantas
Riterio krantas
Tonny resort
Mane labai domintu kainos, kiek zmoniu talpina (musu bus kazkur 60), ar skanus maistas, ar geras aptarnavimas ir t.t.? kas patiko? kas nepatiko?
nesuprantu, kodel niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie juos
padekite prasau!
norejau pasiteirauti, gal kartais teko kazkuriai is jusu svesti, dalyvauti ar tiesiog dometis tokiom vietom kaip:
Margio krantas
Riterio krantas
Tonny resort
Mane labai domintu kainos, kiek zmoniu talpina (musu bus kazkur 60), ar skanus maistas, ar geras aptarnavimas ir t.t.? kas patiko? kas nepatiko?
nesuprantu, kodel niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie juos

padekite prasau!

Sveikos merginos, esu visiška naujokė
, tad dar nelabai žinau kaip čia kur rašyti ...bet va tikiuosi pagelbėsit
Planuojam ir mes savo šventę..ir niekur nerandu (gal blogai ieškau
) atsiliepimų apie šias kelias sodybas mūsų numatytas : "žalioji", "Gilužio", "Bagdononiu slenis"
Gal kuri netyčia turite kokių atsiliepimų ar šiaip patarimų? Būtų super! Linksmąją dieną planuojam sausį
Truputį baugoka, nes info daugiausiai apie vestuves šiltuoju metų laiku. Labai lauksiu patarimų ir patirčių

Gal kuri netyčia turite kokių atsiliepimų ar šiaip patarimų? Būtų super! Linksmąją dieną planuojam sausį

QUOTE(voicelessword @ 2012 08 08, 12:54)
Sveikos merginos, esu visiška naujokė
, tad dar nelabai žinau kaip čia kur rašyti ...bet va tikiuosi pagelbėsit
) atsiliepimų apie šias kelias sodybas mūsų numatytas : "žalioji", "Gilužio", "Bagdononiu slenis"
Truputį baugoka, nes info daugiausiai apie vestuves šiltuoju metų laiku. Labai lauksiu patarimų ir patirčių 

O, kaip tik šeštadienį svočiavau vestuvėse "Bagdanonių slėnis", tai ateinu su atsiliepimu:
vieta - nuostabi, su tuo sutiko visi vestuvių svečiai, bet visa kita... Tortų jaunųjų neturi kur padėti iš vakaro ir aprėkia, kad čia ne jos reikalas rūpintis - jos tik maistas... Sodybą užrakino 19 val. vakaro, tą pranešė tik tą pačią dieną, tai visi draugai buvo mobilizuoti, kad suvežtų tortus, gėles, papuošimus ir kt. iki tos valandos.
Svočios sūris, irgi iš vakaro atvežtas, iškeliauja atgal 100 km, nes jam neatsiranda nė vieno laisvo kampelio ir už tai atitinkami komentarai... Kaip taip galima?
Jaunieji negali nė žodžio pasakyti, nes pagrasinama, kad per šventę atitinkamai keisis aptarnaujančio personalo elgesys... Pinigus liepė sumokėti visus iš vakaro (jų vietoje tikrai nebūčiau taip dariusi, nes paskui buvo visiškas nesiskaitymas). Kėdžių užvalkalų, kurie buvo pavyzdinėse nuotraukose, taip ir nedavė - užsiprašė už juos papildomai beveik 600 Lt, ko nebuvo parašyta sutartyje.
Kambariai svečių - su voratinkliais, grindys - purvinos, patalynė - sintetinė, vasarą neįmanoma miegoti iš viso. Viename iš namelių varva į pirmą aukštą, kai maudomasi antrame.
Ir visą laiką chamiškas, grubus elgesys iš administratorės ar renginių organizatorės - kaip ji save bevadintų.
Maistas - prastas, karšti patiekalai neatitiko aprašymų, piršliui teko eiti aiškintis, kodėl net patiekti nesugeba visiems vienu metu - vieni jau pavalgę, šakutes padėję, kiti nieko negavę.
Paliko svečiai ne vieną prastą atsiliepimą "Atsiliepimų knygoje", kaži, ar paliks juos, ar išplėš, gerbiami "Bagdanoniu slėnio" savininkai? Beje, jaunieji paskutiniai išvažiavo, tai jiems dar kliuvo moralai už tai, kad svečiai paliko blogus atsiliepimus - jūs galit įsivaizduoti?

Jeigu dar ką domina smulkiau, rašykit į až.
Jau buvau 10 vestuvių, pati savo atšokau - tokio elgesio su jaunaisiais dar neteko matyti. Už tai savo sodybėlę iš Aukštadvario ir po 5 metų prisimenam ir mes, ir draugai mūsų - šeimininkė nuostabi, paslaugi, viskas su mumis suderinta, nuolaidos padarytos - tik švęsk

QUOTE(MisKaprizas @ 2012 08 08, 12:24)
oi labai labai ačiū už išsamų atsakymą! Nemoku dar elgtis forume

QUOTE(voicelessword @ 2012 08 08, 13:44)
oi labai labai ačiū už išsamų atsakymą! Nemoku dar elgtis forume
bet labai norėčiau išgirst daugiau apie Jūsų minėtą sodybą Aukštadvaryje.

Sodyba Aukštadvaryje, kur šventėme vestuves prieš 5-erius metus. Bendravimas nuo pat pradžių buvo labai malonus, susitikome Vilniuje su pačia savininke, aptarėme ko norime, ką jie turi, paskui viską telefonu derinom. Maistas buvo skanus, jo buvo daug, labai patarė skaičiuojant kiekius ir pan., nes net neįsivaizdavom, kaip ir ką daryti su maistu, gėrimais ir pan. - juk visai žali tuokėmės, dabar tai patirties yra

QUOTE(kekshtas @ 2012 04 26, 09:37)
Labai super skamba, tik įdomu kaip ten žiemą būtų, nes mūsų šventė sausį..ir ar ten viduj yra salė maždaug 40 žmonių, ir kambariai nakčiai?

QUOTE(MisKaprizas @ 2012 08 08, 13:09)
ačiū! įtrauksim į sąrašiuką

QUOTE(kysa000 @ 2012 08 07, 16:21)
Pasiskambinkit jiems ir pasiteiraukit 
as pati domejausi Riterio krantu, tai jie galejo apnakvyndint 50 zmoniu, tad mums netiko, tai toliau nieko nebesiaiskinau...

as pati domejausi Riterio krantu, tai jie galejo apnakvyndint 50 zmoniu, tad mums netiko, tai toliau nieko nebesiaiskinau...
buvau Margio krante, taciau man idomu kainos palyginimui, nes itariu kad vieniem sako vienokia, kitiem kitokia. o vat Tony resort ir Riterio kainu nezinau. bet idomu net tik kainos, idomu viskas - kas ten juose gerai, kas blogai ir pan...
nejaugi niekas nieko nezino?

QUOTE(Pranute @ 2012 08 08, 23:20)
buvau Margio krante, taciau man idomu kainos palyginimui, nes itariu kad vieniem sako vienokia, kitiem kitokia. o vat Tony resort ir Riterio kainu nezinau. bet idomu net tik kainos, idomu viskas - kas ten juose gerai, kas blogai ir pan...

Buvau apziureti Ryterio kranto geguze. Sodyba labai grazi , baiseina, boulingo takelis , zodziu super . Tik nepatiko vietos kur stato stala , kazkaip mazai erdves. Ir aplinka biski viesbutiska. Kaina pasake 6-7 tukstanciu, dabar nebeatimenu . Bet , kad grazu ten tai nemelas

QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 08, 23:38)
Buvau apziureti Ryterio kranto geguze. Sodyba labai grazi , baiseina, boulingo takelis , zodziu super . Tik nepatiko vietos kur stato stala , kazkaip mazai erdves. Ir aplinka biski viesbutiska. Kaina pasake 6-7 tukstanciu, dabar nebeatimenu . Bet , kad grazu ten tai nemelas
Nuvaizuokite pasiziureti
Nes svarsteme tarp Ryterio Kranto ir Vila Nora, pasirinkome VN, man ten tobula 

Aciu, Cherry

Nes pvz Margio krante man pasake kaina vienam zmogui su nakvyne ir maistu (vienai dienai sikaitant karsta), imant visa sodyba, o ne bendra sodybos nuomos suma.
I Riterio kranta uzvaziavus buvau, man ten nelabai patiko, nes ten kazkaip labai tamsu, be to bijau kad netilptume, nes zmoniu zadame kviest daugiau nei 60. taciau klausineju del to, kad noriu palyginti kainas su Margio krantu. Ten jau preliminariai rezervavausi siandien

kita savaite vaziuosiu detaliau visko tartis ir noriu palyginimui zinot kitu vietu kainas, kad zinociau kiek daugmaz galiu nusideret...
o kiek Villa Nora kainuoja? Kokios ju salygos? Ir kiek zmoniu ten telpa nakvot? O jei nori kad visa vieta butu tavo, tai kaip suprantu turi imti ir pacia vila ir rastini nama? tai gali gautis vien nuoma 10.000?

mes vestuves atsventem Karvio dvare. neturiu ne vieno priekaisto jiems. viskas buvo idealu, kaip planuota. zodziu, jei kas iesko ne kaimisko stiliaus sodybos su skoninga aplinka, tikrai verta. aisku nereikia tiketis isvyst dvara
bet mums zymiai labiau patiko vieta nei Vila Nora. o Margio krantas siek tiek brangiau siule nuomotis, bet mums nelabai norejosi viesbucio aplinkos.