Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

Gera serija
Atsakyti
Kaip patiko paskutinioji serija, uch thumbup.gif

Pagailo Tyriono, kažkaip nepelnytai jį nustūmė į šalį.... Arija šaunuolė, keistas tas draugas g.gif Kaip seksis Sansai? Paleis ją tas karalius trenktas??

Vis daugiau mistikos, besikeičiantys veidai, drakonai spjaudantys ugnis, mirę žmonės, baltieji numirėliai. Kur pirmame sezone matėm sudegančią Chalisią.
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 06 06, 10:43)
Kaip patiko paskutinioji serija, uch  thumbup.gif

Pagailo Tyriono, kažkaip nepelnytai jį nustūmė į šalį.... Arija šaunuolė, keistas tas draugas  g.gif Kaip seksis Sansai? Paleis ją tas karalius trenktas??

Vis daugiau mistikos, besikeičiantys veidai, drakonai spjaudantys ugnis, mirę žmonės, baltieji numirėliai. Kur pirmame sezone matėm sudegančią Chalisią.

Man irgi Tyriono pagailo, aplamai, bjauri ta jo šeiminėlė, brolis gal ten vienintelis nors kiek jam geras. O Sansos tai nieks niekur nepaleis. Ją sutuoks su Tyrionu, o po to ji su mažapirščio pagalba pateks pas savo trenktą tetulę, mamos seserį ( rodė ją pirmam sezone ).

Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 06 06, 10:40)
Man irgi Tyriono pagailo, aplamai, bjauri ta jo šeiminėlė, brolis gal ten vienintelis nors kiek jam geras. O Sansos tai nieks niekur nepaleis. Ją sutuoks su Tyrionu, o po to ji su mažapirščio pagalba pateks pas savo trenktą tetulę, mamos seserį ( rodė ją pirmam sezone ).

Dėl vestuvių su Tyrionu gal ir neblogai, bent gal užstos ją ir neleis tam jaunikliui tyčiotis? Aš galvoju kaip seksis būsimai jo nuotaikai, nė nežino kur lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 06 06, 13:09)
Dėl vestuvių su Tyrionu gal ir neblogai, bent gal užstos ją ir neleis tam jaunikliui tyčiotis? Aš galvoju kaip seksis būsimai jo nuotaikai, nė nežino kur lenda  doh.gif

Jūs apie Džofrio būsimąją nuotaką? Gerai jai seksis, nespės jis jos pakankint.

(bus nunuodytas per vestuvių puotą).

Papildyta:
QUOTE(Seven devils @ 2012 06 06, 10:40)
Man irgi Tyriono pagailo, aplamai, bjauri ta jo šeiminėlė, brolis gal ten vienintelis nors kiek jam geras.

drinks_cheers.gif bet ketvirtoj knygoj atsiranda tokia tetulė, kuri Džeimiui sakė, jog jau seniai tėvui buvo sakiusi, jog tikrasis jo sūnus (na, į jį atsigimęs) yra būtent Tirionas. Man gi abu broliai dabar kelia simpatijas, o bjaurybė atrodo Sersėja smile.gif
Atsakyti
Cersea tokia ir yra, man ji antipatiška nuo pat pradžių, kai parodė ją turint romaną su broliu. Dar tas sūnelis - lepūnėlis ir niekingas elgesys su Tyrionu schmoll.gif
Atsakyti
vėliau ji taip pat ir su Džeimiu elgsis..
Atsakyti
user posted image

hihihi.gif
Atsakyti
cha cha cha, siek tiek creepy tas tortas. Ale as toki gauti buciau nieko pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 06, 20:04)
vėliau ji taip pat ir su Džeimiu elgsis..

papasakokit, kas toliau vyks seriale, aa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 21 birželio 2012 - 18:17
Tai kad jau visas sezonas parodytas, pilna atsisiuti visas serijas galima ir paziureti.

As taip ir laukiau, visa pavasari neziurejau. O avakr viska parsisiunciau ir pradejau ziureti smile.gif Bet daugiau dvieju seriju neiseina paziureti, kazkaip labai daug informacijos gaunas.
Atsakyti
Na ka gi 3 sezonas pasirodys tik 2013 kovą,
bet jau yra žinių kas ką vaidins:
http://airlockalpha....-announced.html
Atsakyti