Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(minha @ 2012 05 10, 22:01)
as speciau, kad tas storulis atsakes jai laivus pavoge drakoshas, idomu kas issirutulios bastardui su ta laukinuke smile.gif

O aš visą tą tryliktuką įtariu, manau, toks ir buvo jų tikslas ją įsileidžiant į miestą. O tie du susuks aistringą romaniuką, tik, gaila, neilgam. Kiek suprantu, ji gana greitai žus
Atsakyti
Aš irgi pamaniau, kad storulis (šitam seriale man didelė problema prisiminti vardus, žinau tik kelis pagal vardus) pavogė drakoniukus, gal knygose apie tai rašo? MB sakė, kad gana taikli ekranizacija, tik dar visko neperskaitė.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 05 12, 16:18)
Kiek suprantu, ji gana greitai žus

ajajaj, rimtai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2012 05 13, 19:18)
ajajaj, rimtai?  blink.gif

jap, trečioje knygoje... Na ką jau riedam dundam į pabaigą - trys serijos belikę. ir vėl kokie metai laukimo... va šitas tai tikrai erzina. Galėtų hbo susimesti visas savo pajėgas ir pavaryti, et....
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 05 14, 11:57)
jap, trečioje knygoje... Na ką jau riedam dundam į pabaigą - trys serijos belikę. ir vėl kokie metai laukimo... va šitas tai tikrai erzina. Galėtų hbo susimesti visas savo pajėgas ir pavaryti, et....

kodėl metai, gi dabar filmuoja 3dalį, tai rudeniop visai tikėtina, kad ir pamatysim.
Atsakyti
Na ką....

Tai drakonai pas mirusiuosius vis tik g.gif Nelabai patiko man ta mistika, kad dūrė... ir nenudūrė biggrin.gif

Šiaip niūroka serija.... blush2.gif
Atsakyti
Paskutinės serijos tai turbūt tyla prieš audrą biggrin.gif

Robb Stark su ta mergina kaip gražiai atrodė wub.gif Leido serialas sau suskystėt biggrin.gif Dar tas nykštukas Tyrion su savo mergele kaip gražiai šnekėjo biggrin.gif Love is weakness rolleyes.gif
Atsakyti
gražu truputis to saldumo prieš karą.
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2012 05 21, 19:20)
Paskutinės serijos tai turbūt tyla prieš audrą biggrin.gif

ir dar prieš kokią..
Galvoju dabar, ar šitose knygose/seriale nors viena meilė gerai baigėsi g.gif
Atsakyti
Oho serija thumbup.gif Kiek veiksmo bigsmile.gif Cersei kaip pagailo serijos pabaigoj unsure.gif Man šitam sezone patinka ji rolleyes.gif

The Rains of Castamere Puiki daina skambėjo pabaigoj...

Kaip gaila, kad jau finalas kitą savaitę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 28 gegužės 2012 - 11:53
QUOTE(Inspiratative @ 2012 05 28, 12:45)
Oho serija thumbup.gif  Kiek veiksmo bigsmile.gif  Cersei kaip pagailo serijos pabaigoj unsure.gif   Man šitam sezone patinka ji rolleyes.gif

The Rains of Castamere Puiki daina skambėjo pabaigoj...

Kaip gaila, kad jau finalas kitą savaitę verysad.gif

drinks_cheers.gif Puiki serija, puiki daina. O man iš veikėjų pradėjo patikti Sansa, nors pirmam sezone buvo vienas labiausiai erzinančių veikėjų, o dabar tokia užgrūdinta, santūri...
Bet tai truputį nuansai serijale nuo knygos kažkiek skiriasi, tarkim, kažkaip užmačiau fanuose, kad yra palaikančių Sandoro ir Sansos neva tai romantinius kažkokius santykius, ko filme, tai visai nesijaučia, o knygoje - gal truputis to ir yra (minimaliai )... Pati atsisveikinimo scena kitokia. Ten gi jie vos ne pasibučiavo.
Some instinct made her lift her hand and cup his cheek with her fingers. The room was too dark for her to see him, but she could feel the stickiness of the blood, and a wetness that was not blood. “Little bird,” he said once more, his voice raw and harsh as steel on stone. Then he rose from the bed. Sansa heard cloth ripping, followed by the softer sound of retreating footsteps.
Būtų toks įdomus romantinis posūkis. Na bent jau nestandartinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 29 gegužės 2012 - 07:16
Kas tas Sandoras? Sargybinis, bijantis ugnies? Norėčiau. kad ji bėgtų su juo... bet manau nebėgs...

Patikrinau, tikrai tas BIES (aš žiūriu RUS) - šiaip man kilo įtarimas, kai jis ją išgelbėjo, o ir šioje serijoje, jo atėjimas pas ją.... tik knygoje su ugnele tokia jaučiasi.... filme to nėra ax.gif Gal dar bus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pa2shka: 29 gegužės 2012 - 07:37