Tai nejaugi jau niekas ir nesitiki gauti ju po 80?
Na, siandie dar pries kasa atidarant buvo jau kokia 30 zmoniu eilute. tas tiesa. Taip kad reikia galvoti apie dovana toliau - neiseina koncertas, reikia kazko to, ko pati sau neleidzia nusipirkti. Gal sakau kosmetikos salone apsilankymas. Parasykite, kar dziaugtumetes kuri, gavusi dovanu kvietima apsilankyti kosmetikos salone?
Mes draugei trisdesimtmecio proga dovanojom kokias gal 5 ar 6 iremintas Ciurlionio reprodukcijas
, aisku mes zinojom kad ji del ju svaigsta, bet nelabai turi sansu jas nusipirkti.Buvo laaabai patenkinta

QUOTE (SoniaSonia @ 2004 06 22, 15:33) |
Gal sakau kosmetikos salone apsilankymas. Parasykite, kar dziaugtumetes kuri, gavusi dovanu kvietima apsilankyti kosmetikos salone? |
kaip tik norejau siulyti grozio salona, bet tu pati sugalvojai

neseniai mano vyro buvo ubiliejus, tai jo brndradarbiai padovanojo ceki is knygyno

Nu man jauciu irgi patiktu. Idomu, ar kaune tokia yra? Mat drauge sveikinsime Kaune:)
O del salono tai as galvoju nu siaip tai dovana gera, bet tokia proga noretusi gal kad liktu atsiminimas 
Ir dar galvoju, o gal galima suorganizuoti pvz, kad ja nuvezti i ta salona, dar ten ka nors sugalvoti ir viska nufilmuoti
va tada tai
Mes kazka panasaus darem, tik buvom vaikinukui uzsake tatuiruote tai liepem pasiimti pasa, uzrisom akis paveziojom po puse miesto,po to i salona nuvedem, ir teo walia sakom dabar darysiesi tatooo, zinoma visa ta ceremonija nufilmavom liuks prisiminimai

Ir dar galvoju, o gal galima suorganizuoti pvz, kad ja nuvezti i ta salona, dar ten ka nors sugalvoti ir viska nufilmuoti

man tai tikrai patiktu koks nors grozio salonas ir atsipalaiduoji ir maloniai pailsi. gal ji megsta sportuoti galima nupirkti kad ir menesini abonimenta i koki sabonio sporto kluba (jis tikrai yra Kaune)
o Turkiska pirtis tiesiog
. as ja isbandziau net gi turkijoj fantastika. ir tie vyrukai kur masazuoja pilinguoja tokie fainuoliai.
o Turkiska pirtis tiesiog

QUOTE (P@nter@ @ 2004 06 22, 15:40) |
O del salono tai as galvoju nu siaip tai dovana gera, bet tokia proga noretusi gal kad liktu atsiminimas ![]() Ir dar galvoju, o gal galima suorganizuoti pvz, kad ja nuvezti i ta salona, dar ten ka nors sugalvoti ir viska nufilmuoti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu bet ir isradingumas gi su ta tatuiruote. Matau, cia ideju pasisemti tikrai galima:) Aciu Paciu