Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Tai nejaugi jau niekas ir nesitiki gauti ju po 80?
Na, siandie dar pries kasa atidarant buvo jau kokia 30 zmoniu eilute. tas tiesa. Taip kad reikia galvoti apie dovana toliau - neiseina koncertas, reikia kazko to, ko pati sau neleidzia nusipirkti. Gal sakau kosmetikos salone apsilankymas. Parasykite, kar dziaugtumetes kuri, gavusi dovanu kvietima apsilankyti kosmetikos salone?
Atsakyti
kadangi man 30 jau buvo, galiu pasakyti, kokia dovana mane butu isties maloniai nuteikusi.

Ogi turkiska pirtis su masazais, kuri veikia Vilniuje Fabijoniskese. laugh.gif Rimtai, neperdedu nei trupinio wink.gif
Atsakyti
Mes draugei trisdesimtmecio proga dovanojom kokias gal 5 ar 6 iremintas Ciurlionio reprodukcijas thumbup.gif , aisku mes zinojom kad ji del ju svaigsta, bet nelabai turi sansu jas nusipirkti.Buvo laaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (SoniaSonia @ 2004 06 22, 15:33)
Gal sakau kosmetikos salone apsilankymas. Parasykite, kar dziaugtumetes kuri, gavusi dovanu kvietima apsilankyti kosmetikos salone?

kaip tik norejau siulyti grozio salona, bet tu pati sugalvojai biggrin.gif as labai apsidziaugciau gavusi toki kvietima, tai yra daug fainiau nei pvz. Sarmos cekis.

neseniai mano vyro buvo ubiliejus, tai jo brndradarbiai padovanojo ceki is knygyno thumbup.gif irgi l.gera dovana, bet moteriai gal geriau salonas... smile.gif
Atsakyti
Nu man jauciu irgi patiktu. Idomu, ar kaune tokia yra? Mat drauge sveikinsime Kaune:)
Atsakyti
O del salono tai as galvoju nu siaip tai dovana gera, bet tokia proga noretusi gal kad liktu atsiminimas blink.gif

Ir dar galvoju, o gal galima suorganizuoti pvz, kad ja nuvezti i ta salona, dar ten ka nors sugalvoti ir viska nufilmuoti biggrin.gif va tada tai thumbup.gif Mes kazka panasaus darem, tik buvom vaikinukui uzsake tatuiruote tai liepem pasiimti pasa, uzrisom akis paveziojom po puse miesto,po to i salona nuvedem, ir teo walia sakom dabar darysiesi tatooo, zinoma visa ta ceremonija nufilmavom liuks prisiminimai smile.gif clap_1.gif clap_1.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 22 birželio 2004 - 15:44
QUOTE (P@nter@ @ 2004 06 22, 15:40)
O del salono tai as galvoju nu siaip tai dovana gera, bet tokia proga noretusi gal kad liktu atsiminimas blink.gif

Nu, po turkiskos pirties atsiminimas tikrai liktu. As iki siol negaliu atsipeiketi tongue.gif

Deja, ar tokia pirtis yra Kaune, as nezinau
Atsakyti
Rinkit zmogui dovana, lyg tai butu eilinis jo gimtadienis. Tokia, kokia patinka ir tinka tam zmogui. Ir nereikia pabrezti moteriai jubiliejaus. Na, nebent ji labai vertina ta savo jubilieju- tada galit uzsakyt austine juosta su uzrasu" Sveikinam sulaukus garbingo 30-mecio" blink.gif .
Atsakyti
Nu, trisdesimtmecio proga galima net scenariju visa parasyti. galima apskritai suorganizuoti temini vakara, pvz. "kai as mazas buvau", gi po 30 zmogus jau pereina i kita brandos etapa.
Atsakyti
man tai tikrai patiktu koks nors grozio salonas ir atsipalaiduoji ir maloniai pailsi. gal ji megsta sportuoti galima nupirkti kad ir menesini abonimenta i koki sabonio sporto kluba (jis tikrai yra Kaune)
o Turkiska pirtis tiesiog thumbup.gif . as ja isbandziau net gi turkijoj fantastika. ir tie vyrukai kur masazuoja pilinguoja tokie fainuoliai.
Atsakyti
QUOTE (P@nter@ @ 2004 06 22, 15:40)

Ir dar galvoju, o gal galima suorganizuoti pvz, kad ja nuvezti i ta salona, dar ten ka nors sugalvoti ir viska nufilmuoti biggrin.gif va tada tai thumbup.gif Mes kazka panasaus darem, tik buvom vaikinukui uzsake tatuiruote tai liepem pasiimti pasa, uzrisom akis paveziojom po puse miesto,po to i salona nuvedem, ir teo walia sakom dabar darysiesi tatooo, zinoma visa ta ceremonija nufilmavom liuks prisiminimai smile.gif clap_1.gif clap_1.gif

Nu bet ir isradingumas gi su ta tatuiruote. Matau, cia ideju pasisemti tikrai galima:) Aciu Paciu clap.gif
Atsakyti
O men darbovietėse labiausiai patinka gauti vazonines gėles. Nesvarbu kokia proga. Pakeiti darbą- o gėlė sau auga toliau ir kolektyvą primena. Turiu jau kolekciją- UAB"*****", AB"*****" it t.t. netgi taip ir vadinu tas gėlytes, pagal darboviečių pavadinimus biggrin.gif
Atsakyti