O mes mamai padovanojom dideli torta kuris buvo papuostas 50-ia gyvu roziu ziedu. Jie buvo aplieti zele. Tortas padetas ant didelio veidrodzio o aplinkui 50 apvaliu zvakuciu. Atrode ispudingai.
Na, o del raudono kilimo ir fotelio kieme, rumu administratoriaus, tai nezinau. Reikia zmogaus kuris visa tai suprastu. O ypac supratingu kaimynu.
Ten tokia chebra bus, kad vaidinti pagal koki scenariju ar epocha- ne pro kur. Jie patys kaip roles ir epocha keiciasi proporcingai nuo tustejanciu buteliu. Ne, siaip visi labai linksmi ir kompaneiski, bet kiekviena rimtesni reikala gali isversti i visiska fiasko iki absurdo.
Nu va, galvojau prisiskaitysiu cia patarimu, o atsidarau- tik du protingi zmones pasisake. aciu jiems.
Mes karta durniavome ir surengeme Teleloto, atsispausdinome bilietelius, o kad zinotume, ka kam dovanoti, bilieto Nr. uzraseme gimimo data- taip uzkodavome visus. Buvo ir "skambutis", ir Sigutis- linksma.
Nu va, galvojau prisiskaitysiu cia patarimu, o atsidarau- tik du protingi zmones pasisake. aciu jiems.
Mes karta durniavome ir surengeme Teleloto, atsispausdinome bilietelius, o kad zinotume, ka kam dovanoti, bilieto Nr. uzraseme gimimo data- taip uzkodavome visus. Buvo ir "skambutis", ir Sigutis- linksma.
Jei švęsite gamtoje, galima improvizuotai sugalvoti, pvz. dalį vaišių kažkur paslėpti normaliame atstume, padaryti vietos žemėlapiukus - schemas ir visi svečiai išsiskirsto , ieško, o suradę atsineša prie bendro stalo.
Galima sugalvoti temą - GAMTOS VAIKAI, apsikarstyti visokiais augalais, pasigaminti vainikus ( čia man jau Joninių įtaka ).
Vienąkart pati švenčiau su kompanija kaimo vietovėj, tai jubiliatui užsakėm du muzikantus vietinius, kurie visai nelauktai atvyko vakare ir pašokdino visus liaudiškais motyvais - a' la polka su ragučiais ir pan.
Atrakcionų labai sunku rekomenduoti - neaišku, kokia publika susirinktų, ar linkusi pasportuoti, ar sėsli labiau, ar yra sąlygos tam.
Dar galima pastatyti kėdę jubiliatui, apipintą visokiom žolėm ar lauko gėlėm, jam uždėti pintą vainiką, pasodinti jį į tą kėdę, na , o visi svečiai įteiktų jam dovanas u linkėjimais.
Galima sugalvoti temą - GAMTOS VAIKAI, apsikarstyti visokiais augalais, pasigaminti vainikus ( čia man jau Joninių įtaka ).
Vienąkart pati švenčiau su kompanija kaimo vietovėj, tai jubiliatui užsakėm du muzikantus vietinius, kurie visai nelauktai atvyko vakare ir pašokdino visus liaudiškais motyvais - a' la polka su ragučiais ir pan.
Atrakcionų labai sunku rekomenduoti - neaišku, kokia publika susirinktų, ar linkusi pasportuoti, ar sėsli labiau, ar yra sąlygos tam.
Dar galima pastatyti kėdę jubiliatui, apipintą visokiom žolėm ar lauko gėlėm, jam uždėti pintą vainiką, pasodinti jį į tą kėdę, na , o visi svečiai įteiktų jam dovanas u linkėjimais.
QUOTE (nerile @ 2004 06 22, 15:24) |
Si sestadieni mini jubiliejus............ |
Nu mes šeštadienį mini jubiliejų šventėm Riešėj 1 metai vaikui.
O tai buvo vienkiemyje kepėm šašlykus, žaidėm futbolą, gerėm alų šokom nu vienžo pašėlom ir tikrai nebuvo eilinė šventė, nes...............baigėsi moterų muštynėmis

Man pavasarį jau 30.T.y. dar tik 30.Ir skaitydama galvoju,ko tikrai norėčiau...Labai labai norėčiau abonento į pvz Ažuolyno sporto klubą(Sabonio jau uždarytas).Bet gal ji nesportuoja?Su soliarimo abonentu išsisuksit pigiau...
joo man taip pat po metuku 30 atidundes. ir kai pagalvoji, ko noretum
stabdyti laika
, na bent jau kad jo pedsaku vis dar nebutu ant veidelio , figuros, plauku... vienzo tinka viskas, kas grazina jaunyste

Labai gerai čekiai. Kai man buvo 30 (šiais metais) tai gavau Kristijanos, Aprangos ir Ibero čekius. Dar gavau gerų kvepalų ir kas labai patiko, MANIKIŪRO RINKINĮ. Labai gražiai aptrauktas gryna oda, įrankiai iš gero metalo. Pati sau neleisčiau tokio nusipirkti, o dabar turiu ir džiaugiuosi.

Abonementas Sporto klube, ar cekis grozio salone man irgi patiktu..
Papasakok kaip drauge sureagavo