Čia vien tik api dovanas šneka, o į temą įeina ir pats šventimas, tai gal kas kokių minčių pačiai šventei turi ?
Atgaivinu tėmelę, nes man aktualus 60-mečio vakarėlio suorganizavimas, pravedimas
laba
ir aš laukiu patarimų
kovo 3d. anytos 60-metis ir su vyru sumąstėm, kad smagiau būtų kažkokią programėlę pravest. gal kokių nuorodų turit, kur užduočių vakarėliams galima rast ar šiaip kokių idėjų
ir aš laukiu patarimų

QUOTE(Vilmoska @ 2006 11 08, 09:26)
Gal kas organizavo gimtadienį Bernelių užeigoje(Kaune)? Norėčiau sužinoti kokie atsiliepimai. Noriu ten savo 30-metį švęsti. Įdomu ar nenusivylė kas. Mano šventėje planuoja dalyvauti apie 20 žmonių. Kiek tai gali kainuoti?
man irgi įdomu
Papildyta:
QUOTE(monce* @ 2006 02 08, 18:28)
Norėtum teminio vakarėlio? O kas trukdo tokį surengti? Ką vyras mėgsta? Gal krepšinį? Gal žvejot? Gal medžiot? Gal '70 metų muzika? Pagal tai galėtum surengt šaunų vakarėlį.
Pvz: jei yra užkietėjęs žvejys, vakaro tema galėtų būti "Jūros gelmėse" ir tada nuo svečių fantazijos priklauso, ar kas ateis su akvalangu, kas bus undinėlė, kas Neptūnas ir pan. Nors gal Neptūnu turėtų tada būti tavo vyras, nes jis to baliaus svarbiausias asmuo.
Esant tokiai temai būtų galima daryti žvejybą kaip vadinamą "laimės šulinį" ar žvejoti visokias užduotis, kurias reiktų įvykdyti.
Kad galėčiau tinkamiau patart, reiktų žinto apie tavo vyro pomėgius, silpnybes.
Pvz: jei yra užkietėjęs žvejys, vakaro tema galėtų būti "Jūros gelmėse" ir tada nuo svečių fantazijos priklauso, ar kas ateis su akvalangu, kas bus undinėlė, kas Neptūnas ir pan. Nors gal Neptūnu turėtų tada būti tavo vyras, nes jis to baliaus svarbiausias asmuo.
Esant tokiai temai būtų galima daryti žvejybą kaip vadinamą "laimės šulinį" ar žvejoti visokias užduotis, kurias reiktų įvykdyti.
Kad galėčiau tinkamiau patart, reiktų žinto apie tavo vyro pomėgius, silpnybes.

o ką sugalvot vyrui medžiotojui?
QUOTE(MELDA @ 2007 01 22, 08:00)
o ką sugalvot vyrui medžiotojui?
kokius gerus žiūronus padovanok, arba "Verslo dovanose" mačiau yra toks inkilas, atidarai jį - o ten "fleškutė" ir stopkė

QUOTE(Myja @ 2006 10 16, 15:29)
aš ir turiu tokią problemėlę, nes jau greitai būsimiems uošviams 50 metų, abiems, tai nzn ką čia tokio galima įspūdingo padaryti.. Gal kokių minčių turėtumėt..mm...?
aš tai pati galvoju, gal į kokį koncertą bilietus nupirkti, bet tai kad uošvis retai buna LT..dvi taures nupirkti ir kažką gravituoti, bet man banalu kažkaip..

aš tai pati galvoju, gal į kokį koncertą bilietus nupirkti, bet tai kad uošvis retai buna LT..dvi taures nupirkti ir kažką gravituoti, bet man banalu kažkaip..
Mes uosvei 50m proga uzsakem kelione i siltus krastus,mano vyras dejo per puse su sese,sakom tokia proga reik staigmena padaryt

Artėja vyro 30-metis (gegužės mėn) ir galvojame kur ir kaip būtų galima atšvęsti pirmą rimtesnį jubilieju.
Gal galite patart ir mestelti idėjų, kaip jūs atšventėte?
AČIŪ
Gal galite patart ir mestelti idėjų, kaip jūs atšventėte?
AČIŪ
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 03, 18:21)
Mano trisdesimt irgi ne uz kalnu ir dar sutampa su 10 metu vedybine sukaktimi.
Tad pasinaudosiu jusu patarimais.
Tik as is Kauno.

Tad pasinaudosiu jusu patarimais.

Tik as is Kauno.

tai tik nebent Lokio Pėda, bet šaltu ir lietingu oru nelabai tinkama. PVz saviškui žadu padovanoti savaitgalį druskininkuose. Ir nebrangu, ir patirsime malonumą, o dar ir akvaparke pabūsim.
druskininkų romantikos duetas
lotari, verciau rinkis ziemos sukuri, cia mano patarimas
pats viesbtuis tikrai geras pasirinkkimas
bet masazas tai labai trumpas buvo, o ir masazuotojos tai man ten nelabai,,,bet gal pasikeite:) o vakariene tai tokia labai kukli buvo
na mazoka maisto, nors siaip viskas grazu skanu ir t.t.t. tiesiog uz tuos 460 gausi beveik ta pati, bet pigiau:) cia tiesiog mano pastebejimas:)

galiu papasakoti, kaip atšvenčiau išrinktojo 30 metį neseniai.
Vilniuje ČILI kaimas vokiečių gatvėje, karaoke salė. sutalpinom 30 suaugusių ir iki 10 vaikų. padengtas stalas puikiai, alus ir uždandžiai. apie 20 val ateina DJ ir pradeda visi dainuoti, kas ką nori ir kiek nori
tai puikiai prisidainavom, prisišokom iki 24 val. neišleidom daug, pabuvom su draugais ir šeima. Sakyčiau optimalus gimtadienis: namie nereikėjo dirbti su maistu, visi buvo užimti, nes dainavo kartu ar pritarinėjo; karštų patiekalų neuižsakinėjom: alus, vynas ir užkandžiai tai gavosi 1000lt ir viskas. tortą turėjom savo užsisaką-Čili neprieštaravo.
Rekomenduoju
Vilniuje ČILI kaimas vokiečių gatvėje, karaoke salė. sutalpinom 30 suaugusių ir iki 10 vaikų. padengtas stalas puikiai, alus ir uždandžiai. apie 20 val ateina DJ ir pradeda visi dainuoti, kas ką nori ir kiek nori

Rekomenduoju
Sveika Cia tikrai turetum rasti