Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

QUOTE(VIOLA @ 2007 03 12, 18:42)
pačiai sunkiai sekėsi pasiruošti anytos jubiliejui, tai gal kitoms padės mano idėjos  ax.gif .
padariau bukletą "Visa tiesa apie jubiliatę", ten sudėjau info apie vardo reikšmę, horoskopus, kokius tik radau: tai dienai, metams, charakterio, gėlių, akmenų ir t.t. svečiams buvo įdomu paskaityti, o jubiliatei liko atminimui.

Labai gera idėja. Aš mamai per 50 metį tai iš nuotraukų koliažą sudėliojau. Bet šitas variantas geresnis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gerai yra cekiai, gerai yra laisvalaikio dovanos, tikrai ten yra geru ideju... bet
visada yra bet. ka dovanot kai mamai 50metu ir ji gyvena anglijoj o as lietuvoje..
atrodo viskas atpuola, bet kaip manote, jei padovanociau pilstomus kvepalus, nuo kuriu ji anksciau mire, kokiu dabar negamina, bet yra pilstomi? tarkim Lancome "magic noir"??
ar jums asmeniskai patiktu, ar tai visgi trumpalaike dovana?
Ideja kas turi laiko:
nutapyti paveiksla is nuotraukos.. tiksliau- duodi nuotrauka dailininkei o ji sukuria poza, bet tiksliai atkartoja veida, laikysena... tikrai zavu.. bet man jau per mazai laiko..
gal kas susidures su tokiom problemom??? kai gyveni toli nuo tevu???
Atsakyti
mano tetis medziotojas, tai tinka viskas, kas susije su medziokle, labiausiai tinka silti drabuziai ziemai medzioklei, bet labai kokybisku jis visuomet uzsimano ax.gif
siaip tetis kolekcionuoja bokalus medziokles tema ir peilius, kardus, durklus
tai man lengviau per visokias sventes ax.gif

O KA MAN DARYTI unsure.gif
diedukui po poros sav bus 90 thumbup.gif
ka padovanoti zmogui, kuris viska turi, mociute mirus, jam visoki namu rakandai ir papuosimai yra neidomus. tik tiek, kad jis labai religingas. masciau apie rupintojeli drozineta g.gif
bet nzn doh.gif dar masciau apie gera salikeli prie palto, nes jis i baznytele kiekviena sekmadieni eina, uzsideda kruta palta, sklybele
ka dar doh.gif
Atsakyti
oi merginos. mano gimtadienis po savaiteles lygiai ir nezinau kaip atsvesti. nenoriu jokiu baliu jau man jie atsibodo, tai galvoju su vaikinu kazka ramaus paveiksiu. bet ka? gal kokiu ideju turit? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 09, 19:16)
Merginos, reikia idėjų. Nagi pasidalikime idėjom  4u.gif

Visai gerų ir neblogų idėjų yra puslapiuose, kur apie vestuves rašo. Galima daug ką pritaikyti ir ruošiant jubiliejų.
Atsakyti
patarkit kur atsvesti 30 metu jubilieju, kaip manot ar gerai butu suplakti draugus ir bendradarbius i viena sventima, ar geriau atskirai

galima siulyti varinantus sventimo ir ne kaune
Atsakyti
NA AS MANAU KAD GERIAUSIA SVESTI ATSKIRAI, NES BENDRADARBIAI LIEKA BENDRADARBIAIS O DRAUGAI DRAUGAIS wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Arteja mano vyro jubiliejus - 40 metu.Patarkite, padekite, kaip idomiai, linksmai svente suorganizuoti, nesinori, vien tik prie stalo.....
Zaidimu, pokstu?
Atsakyti
teko ne viena vakareli, gimtadienį, naujus organizuoti...galiu pasakyti, tiek kad nepazinodamas zmogaus, kompanijos labai sunku gerai ta padaryti.
organizavo principas tas- kad ta rengini,kuri organizuoji, turi isgyventi, daug kartų kol sustatai viska i savo vietas.
tad, siuo metu gyvenu drauges 30-metyje...
pradziai nusibraizau kazkokius rėmus t.y. kas, kur, kada , kiek ... tuomet ''puosiu'' aplinka, ir ''įjungiu filmą'' pvz .; kada pradeda rinktis svečiai, kaip juos užimti, ką jiems įduoti...
atvaziuoja jubiliate, kaip ją peteikti??
susėda ir t.t. kas po ko vyksta.. reiokia numatyti viską, užrašyti būtinai. ir šlifuoti, kazką dadedant, kazka atimant... darbo daug, ir kurybinio ir loginio.
jei nesigauna pacioms, kreipkites i renginius organizuojancias organizacijas.
susitartumet gal isigytumet suderinta scenariju, viskuo kitu sugebetumet pasirupinti pacios?
sekmes organizuojant.
Atsakyti
Gal kas turit PRIESAIKĄ, kurią galėčiau panaudoti vyro 30-mečio proga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2007 05 11, 12:42)
Gal kas turit PRIESAIKĄ, kurią galėčiau panaudoti vyro 30-mečio proga  tongue.gif

Ir man reikia priesaikos g.gif
Atsakyti
Man rodos visom progom labai gera dovana- savaitgalis Druskininkuose smile.gif
Atsakyti