Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

QUOTE(Dullnele @ 2007 07 28, 20:24)
Man irgi iškilo dilema - artėja mano 30-metis ir jau sulaukiu užuominų, kad tikimasi kažko netradicinio. Tiems kas švenčia gimtadienius šiltu metų laiku galima daugiau ką pagalvoti, bet vat su žieminukais...... o dar kai draugų ratas labai įvairus  doh.gif

vat vat ...ta pati dilema kankina jau ir mane, taciau pirma zingsi jau padariau,
tai uzsakiau sodyba, kuri talpina 20asmenu, yra pirtele su kubilu, kadangi jau
bus spalio paskutinis savaitgalis tai bus saltoka o mes galesim siltai lauke kubuliuke pabuvot.
Draugu burys irgi yra gan skirtingas, bet vis bandau sugalvoti gymtadienio
programa nes kazkaip sestis prie stalo ir ten visa laika kukuoti man butu neitin smagu...bet vis dar nesugalvoju kas ir kaip.
Cia man kaip kazkokia repeticija pries vestuves, nes reikia suderinti sveciu
skaiciu, sudelioti kas kur nakvos...nu vienu zodziu:)) rupesciu daugiau negu reikia
maistas..gerimai..vargelis, vargelis:)
Atsakyti
Gal kuri turite kokiu graziu zodziu, nes savaitgali bus vyro tecio penkiasdesimtmetis, ir kiek girdejau, nores, kad ir marti kokius nors zodelius sveikinimo pasakytu. Tad gal turite kokius nors, paprastus bet grazius zodzius? Eiliuotu nelabai noriu, tiesiog noretusi kazko paprasto bet grazaus.
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 16, 20:29)
Gal kuri turite kokiu graziu zodziu, nes savaitgali bus vyro tecio penkiasdesimtmetis, ir kiek girdejau, nores, kad ir marti kokius nors zodelius sveikinimo pasakytu. Tad gal turite kokius nors, paprastus bet grazius zodzius? Eiliuotu nelabai noriu, tiesiog noretusi kazko paprasto bet grazaus.

kad viskas jums butu gerai:)
ziurek google.lt
Atsakyti
jau pritrukau ideju... unsure.gif
sale bandysiu puost balionais... ka dar padaryt kad butu graziau ir linksmiau?
maistas... hmmm... silkes, misraines, kepta duona su suriu, saslykai... ka dar padet ant stalo, kad butu kuopilvukus uzkimst ir neatrodytu jog namie nera seimininkes?
o gal daryt temini vakareli? koks tiktu tokiam vyrui? nei enam nei jaunam? biggrin.gif
kadangi darysiu staigmena-vakareli, tai teks viska paciai ir sumastyk... ir draugus surinkt jo... padekit prasau,... kaip padaryt kadstaigmena isliktu ilgam? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutoskelis @ 2007 11 13, 13:24)
jau pritrukau ideju...  unsure.gif
sale bandysiu puost balionais... ka dar padaryt kad butu graziau ir linksmiau?
maistas... hmmm... silkes, misraines, kepta duona su suriu, saslykai... ka dar padet ant stalo, kad butu kuopilvukus uzkimst ir neatrodytu jog namie nera seimininkes?
o gal daryt temini vakareli? koks tiktu tokiam vyrui? nei enam nei jaunam?  biggrin.gif
kadangi darysiu staigmena-vakareli, tai teks viska paciai ir sumastyk... ir draugus surinkt jo... padekit prasau,... kaip padaryt kadstaigmena isliktu ilgam?  thumbup.gif

o kad būtų paprasčiau paruošti, gali pridaryti paprasčiausių vėrinukų, ant medinio pagaliuko (tinka dantų krapštukai) suverti: vytinto biovelos kumpio ir meliono gabaliukų, alyvuoges ir surio, kriaušes ir alyvuoges, duonos gabaliukai ir kumpis, pomidoras, arba alyvuogės, sūris ir kumpis... prigalvot galima visokiausių variantų, bet visi labai "eina"... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O dėl staigemnų, tai galima paštu vyrui nusiųsti laiškelį, kviečiantį susitikti kokioj nors vietoj; namuose sulaukti visų draugų ir sulaukti, kol jis grįš, tada jam staigmena. ..
nedaug čia tepadėjau, bet gal ką ir pati sugalvosi.. mirksiukas.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
labai aciu tau uz patarimus... tie verinukai, tikrai pravers, nes eilines silkes ir misraines nelabai puosia stala... g.gif
aciu biggrin.gif
Atsakyti
Kas dėl maisto, tai paziurėk kulinarijos skyreli, ten ideju su kaupu.
taip pat yra tema apie teminius vakarelius, pasiskaityk, manau pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Arteja tecio 40.O as visdar nesugalvoju ka padovanoti .Pinigai tikrai netiktu tokia proga jubiliejui.Norejau padovanoti kazka silto smagaus linksmo ,bet taip ir nesumasciau gal jus turit minciu? Prasau padekit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alexejka @ 2007 09 14, 21:25)
vat vat ...ta pati dilema kankina jau ir mane, taciau pirma zingsi jau padariau,
tai uzsakiau sodyba, kuri talpina 20asmenu, yra pirtele su kubilu, kadangi jau
bus spalio paskutinis savaitgalis tai bus saltoka o mes galesim siltai lauke kubuliuke pabuvot.
Draugu burys irgi yra gan skirtingas, bet vis bandau sugalvoti gymtadienio
programa nes kazkaip sestis prie stalo ir ten visa laika kukuoti man butu neitin smagu...bet vis dar nesugalvoju kas ir kaip.
Cia man kaip kazkokia repeticija pries vestuves, nes reikia suderinti sveciu
skaiciu, sudelioti kas kur nakvos...nu vienu zodziu:)) rupesciu daugiau negu reikia
maistas..gerimai..vargelis, vargelis:)

gal kas turit kokiu nuoruodu apie sodybas gimtadieniams, aplink Vilniu su pirtim? gal kas kur sventet ir turit kokiu atsiliepimu, kur gera, kur neverta?
Atsakyti
visur tik moterys moterys, nejaugi nei viena nesveikinat vyruuuuuuu.ka dovanot vyrui 50-mecio proga????????????????????? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(alexejka @ 2007 09 27, 10:19)
kad viskas jums butu gerai:)
ziurek google.lt

o kaip zadat ji sveikinti ka dovanosit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 21, 16:41)
visur tik moterys moterys, nejaugi nei viena nesveikinat vyruuuuuuu.ka dovanot vyrui 50-mecio proga????????????????????? blink.gif

Aš sveikinsiu tėti su penkiasdešimtmečiu, bet kartu ir mamą, jie daro balių kartu, tai dovanosiu savaitgalį Druskininkuose.
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 09 05, 21:22)
dėkui, jau radus senokai, pirkau VG studijoj, senamiesty

As irgi ieskau staliuko i lova,bet Thomas Philips nera verysad.gif
O kur ta VG studija?Cia kokiam mieste?
Atsakyti