Na o as savo MB ispirkau Paluknio aerodrome mokomaji skrydi sklandytuvu Pagalvojau, jei jau soko su parasiutu, tai ir su sklandytuvu paskraidys Aisku as jam nieko nesakau ir tai bus siurprizas. Iki gimtadienio dar likes menuo, tai dar turiu laiko ir programai pagalvoti.
Butinai papasakosiu kokia buvo reakcija Tikiuosi, kad bus pritenktas is netiketumo Tik bijau, kad paskui mano gimtadienio proga man ko nors panasaus neiskrestu Isodins i lektuva ir dar lieps su parasiutu sokti
Aš panašias sumas gavau pinigais, nusipirkau šaunius batus ir buvau labai patenkinta. O šiaip pastaruoju metu labai gerai gauti čekį atitinkamai parduotuvei - nueini ir nusiperki ko reikia
mano manymu pinigai ir cekiai pacios neoriginaliausios ir banaliausios dovanos, tokios saltos ir bejausmes... mnan nepatinka, ir drauggai ir kiti tai zino, tai kaskart sulaukiu staigmenu
Kadangi MB yra megejas zvejys, tai jam dovanojo ceki zveju parduotuveje, Bet koks ipakavimas buvo Nupirko jie gyva karpi, i indeli idejo ceki ir ta ceki sugrudo i ta karpi MB niekada zuvu nedarineja Bet noredamas gauti dovana, turejo issidarineti ta karpi Smagu buvo ziureti, kaip jis su juo vargo
Gyvam karpiui sugrūdo čekį
Kvepia gyvūnų teisių pažeidimu.... gal reikėjo sau tą čekį kur įsikišt,būtų didesnį malonumą jubiliatas pajutęs,kol būtų iškrapštęs tą čekį iš ....
Pasitaiko šiais laikais nenormalių O įsiavizduoja kad labai originalūs
Gyvam karpiui sugrūdo čekį
Kvepia gyvūnų teisių pažeidimu.... gal reikėjo sau tą čekį kur įsikišt,būtų didesnį malonumą jubiliatas pajutęs,kol būtų iškrapštęs tą čekį iš ....
Pasitaiko šiais laikais nenormalių O įsiavizduoja kad labai originalūs
o gal zinote kur galima siauliuose atsvesti mamos jubilieju:~10 zmoniu..noretusi,kad butu galimybe pasisokti kur..ar yra kavinu kuriose groja muzika, geras maistas ir jauku? aciu uz pagalba
Sveikos mamos. Gal kuri turit orginaliu ideju ka idomaus padaryti per uosviu 60 mecius. Sves jie kartu.. Tai va dovanosiu sauksta, kad toliau zarstytu mums meile savo, sukauptas zinias ir patirti. Apklijavau buteli saldainiais, bus jiems sveikatos eliksyras, kad sveikiems ir zvaliems sulaukti 70 jubiliejaus. Darysiu saldainius su ju nuotraukomis.. Ka dar butu idomaus sugalvoti?
Sveikos mamos. Gal kuri turit orginaliu ideju ka idomaus padaryti per uosviu 60 mecius. Sves jie kartu.. Tai va dovanosiu sauksta, kad toliau zarstytu mums meile savo, sukauptas zinias ir patirti. Apklijavau buteli saldainiais, bus jiems sveikatos eliksyras, kad sveikiems ir zvaliems sulaukti 70 jubiliejaus. Darysiu saldainius su ju nuotraukomis.. Ka dar butu idomaus sugalvoti?