Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

QUOTE(Lorettta @ 2008 05 19, 13:05)
Sveikos, gal kas zinote firmu kur galeciau uzsakyti 30 vnt. heliniu balionu?

tai balionių šaly gi galima.. www.balionusalis.lt
Atsakyti
Vyrui 30 mecio proga zadu dovanoti odini dirza su sagtimi, kurioje jo inicialai thumbup.gif
o nuo dukruzes matyt darysiu foto knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 05 21, 22:37)
Na o as savo MB ispirkau Paluknio aerodrome mokomaji skrydi sklandytuvu  smile.gif Pagalvojau, jei jau soko su parasiutu, tai ir su sklandytuvu paskraidys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aisku as jam nieko nesakau ir tai bus siurprizas. Iki gimtadienio dar likes menuo, tai dar turiu laiko ir programai pagalvoti.  g.gif

Cia geras thumbup.gif Papasakok kaip patiks jam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 05 25, 15:10)
Cia geras thumbup.gif Papasakok kaip patiks jam bigsmile.gif

Butinai papasakosiu kokia buvo reakcija mirksiukas.gif Tikiuosi, kad bus pritenktas is netiketumo lotuliukas.gif Tik bijau, kad paskui mano gimtadienio proga man ko nors panasaus neiskrestu blink.gif Isodins i lektuva ir dar lieps su parasiutu sokti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2008 05 19, 14:05)
Sveikos, gal kas zinote firmu kur galeciau uzsakyti 30 vnt. heliniu balionu?

www.balionai.lt
www.deideja.lt
www.oranzinereklama.lt
Atsakyti
Mes rimto jubiliejaus proga dovanojom apžvalginį skrydį lėktuvu (iš www.pramoginiaiskydžiai). Laaaaaabai patiko jubiliatui smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2004 06 22, 15:49)
Aš panašias sumas gavau pinigais, nusipirkau šaunius batus ir buvau labai patenkinta. O šiaip pastaruoju metu labai gerai gauti čekį atitinkamai parduotuvei - nueini ir nusiperki ko reikia smile.gif

mano manymu pinigai ir cekiai pacios neoriginaliausios g.gif ir banaliausios dovanos, tokios saltos ir bejausmes... schmoll.gif mnan nepatinka, ir drauggai ir kiti tai zino, tai kaskart sulaukiu staigmenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 31, 15:34)
Kadangi MB yra megejas zvejys, tai jam dovanojo ceki zveju parduotuveje, Bet koks ipakavimas buvo  lotuliukas.gif  Nupirko jie gyva karpi, i indeli idejo ceki ir ta ceki sugrudo i ta karpi  doh.gif  lotuliukas.gif  MB niekada zuvu nedarineja  doh.gif  lotuliukas.gif  Bet noredamas gauti dovana, turejo issidarineti ta karpi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Smagu buvo ziureti, kaip jis su juo vargo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gyvam karpiui sugrūdo čekį blink.gif
Kvepia gyvūnų teisių pažeidimu.... gal reikėjo sau tą čekį kur įsikišt,būtų didesnį malonumą jubiliatas pajutęs,kol būtų iškrapštęs tą čekį iš .... doh.gif
Pasitaiko šiais laikais nenormalių doh.gif O įsiavizduoja kad labai originalūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 rugpjūčio 2008 - 11:09
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 01, 12:09)
Gyvam karpiui sugrūdo čekį  blink.gif
Kvepia gyvūnų teisių pažeidimu.... gal reikėjo sau tą čekį kur įsikišt,būtų didesnį malonumą jubiliatas pajutęs,kol būtų iškrapštęs tą čekį iš ....  doh.gif
Pasitaiko šiais laikais nenormalių  doh.gif O įsiavizduoja kad labai originalūs  lotuliukas.gif

Sako, kad žuvys skausmo nejaučia, bet baisu ir labai jau sadistiškai visa tai skamba...Ir sugalvok tu man taip...
Atsakyti
o gal zinote kur galima siauliuose atsvesti mamos jubilieju:~10 zmoniu..noretusi,kad butu galimybe pasisokti kur..ar yra kavinu kuriose groja muzika, geras maistas ir jauku? aciu uz pagalba
Atsakyti
Sveikos mamos. Gal kuri turit orginaliu ideju ka idomaus padaryti per uosviu 60 mecius. Sves jie kartu.. Tai va dovanosiu sauksta, kad toliau zarstytu mums meile savo, sukauptas zinias ir patirti. Apklijavau buteli saldainiais, bus jiems sveikatos eliksyras, kad sveikiems ir zvaliems sulaukti 70 jubiliejaus. Darysiu saldainius su ju nuotraukomis.. Ka dar butu idomaus sugalvoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2008 08 08, 22:22)
Sveikos mamos. Gal kuri turit orginaliu ideju ka idomaus padaryti per uosviu 60 mecius. Sves jie kartu.. Tai va dovanosiu sauksta, kad toliau zarstytu mums meile savo, sukauptas zinias ir patirti. Apklijavau buteli saldainiais, bus jiems sveikatos eliksyras, kad sveikiems ir zvaliems sulaukti 70 jubiliejaus. Darysiu saldainius su ju nuotraukomis.. Ka dar butu idomaus sugalvoti? ax.gif

Galima dar laikrastuka apie jubiljatus daryti mirksiukas.gif Padaryti interviu su artimaisiais, ka jie mano apie sukaktuvinikus, sudeti nuotraukas ir jas aprasyti...
Atsakyti