Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Laba diena, norėjau paklausti gal esate kada dariusios tokį laiktraštuką bet jubiliejaus proga smile.gif mane domintu būtent 60mečio proga rolleyes.gif sugalvojau padaryti laikraštšuką apie jubiliatą tik nesumastau ka jame apart jo autobiografijos irkokų horoskopų su vardo reikšmėm nesumąstau, tai jei kas turite kokių gerų įdėjų būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
spalio men arteja tevelio 50 jubiliejus 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai su mama ruosiam jam staigmena, tik nzn ka reikes jam sakyti kai jis prades galvoti kaip cia svesti gimtadieni, nes mes jau sukvietem svecius, vaziuosim ieskoti kavines, uzsakem pilvo soki, limuzina, kuris ji su mama paims is namu, o ten jau bus susede visi sveciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzsakysim dideli torta su uzrasu : "Neliudek. kad praejo vaikyste, vistiek senatveje suvaikesi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif tetis prie bajerio, tai turetu patikti thumbup.gif thumbup.gif sveciam sake, kad dovanotu vokelius, prisidesim prie baliaus saskaitos blush2.gif blush2.gif nes jam dovanos neidomu, padeda net neispakuoja tai ir sakau geriausia dovana jam bus BALIUS!!! Galvoju ka cia dar idomaus galima butu sugalvoti g.gif limuzinas isnuomotas valandai tai dar nzn kur ta valanda ar ka idomaus nuveikti galima butu kol davaziuotume iki vietos, ar kazkur pakeliui uzsukt, ar tiesiog po miesta pavazinet. Darau etiketes ant buteliu irgi humoro forma. Dar reikes kazkaip sale papuost.

Gal kas tures kokiu pasiulymu, tai is anksto dekoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2008 09 17, 10:14)
Laba diena, norėjau paklausti gal esate kada dariusios tokį laiktraštuką bet jubiliejaus proga smile.gif mane domintu būtent 60mečio proga  rolleyes.gif sugalvojau padaryti laikraštšuką apie jubiliatą tik nesumastau ka jame apart jo autobiografijos irkokų horoskopų su vardo reikšmėm nesumąstau, tai jei kas turite kokių gerų įdėjų būčiau dėkinga  4u.gif

as dariau tik krikstynom, bet gal galima irasyti sveciu palinkejimus, ideti draugu kurie dalyvaus gimtadieni jaunystes nuotraukas, kad apie ji draugai gal ka idomaus papasakotu ir parasyti, ar kokias isdaigas buvo iskretes, nu nzn netgi ka cia galima butu daugiau parasyti, bet gal kokia mintis kils blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2008 09 17, 10:32)
Visada gera dovana knyga. o dabar galima užsakyti internetu brukne.lt ir pasigaminti knygą iš asmeninių foto nuotraukų. Aš dariau tokią knygą savo mamai, surinkau nuotraukas nuo pat vaikystės iki šių dienų, prirašiau tinkančių eilėraščių ir palinkėjimų. Verkė mama knygą vartydama...

Ar galima butu placiau kaip sia knyga uzsakei? As taip pat zadu tokia staigmena savo uosviams padaryti,bet iejus i ju tinklapi nelabai supratau kaip ja uzsakyti g.gif
Ar nuotraukas reikia emeilu issiusti? O kaip su tais eilerasciais? Ar juos tiesiog nusiunti ir jie juos priderina,patys ipina kazkur?
O gal jie atsiuncia kokiu nors pavyzdziu?
Tokie kvailoki mano klausimai,bet nesuprantu kaip ten ka reikia daryti doh.gif
Atsakyti
[quote=linamagdalina,2008 09 19, 15:40]Galvoju ka cia dar idomaus galima butu sugalvoti g.gif limuzinas isnuomotas valandai tai dar nzn kur ta valanda ar ka idomaus nuveikti galima butu kol davaziuotume iki vietos, ar kazkur pakeliui uzsukt, ar tiesiog po miesta pavazinet.

mes kai turejom limuzina valandai, tai nuvaziavau prie Kauno mariu ten isgerem sampanom, paskui prie Kauno pilies, nes draugai buvo ne is Kauno. Gali pamastyt kur nulekt prie graziu gamtovaizdziu, ten nusifotkint.

Dabar nuo rugsejo men. prasidejo ir mums visa rudeni vyksiantys gimtadieniu maratonai.Taip kiekviena men. po du gimtadienius biggrin.gif .Is ju du jubiliejai.Iki Kaledu turesiu ka veikt, vis galva sukt, ka cia idomiau sugalvojus g.gif
Atsakyti
[quote=Maluna,2008 09 24, 15:23]
[quote=linamagdalina,2008 09 19, 15:40]Galvoju ka cia dar idomaus galima butu sugalvoti g.gif limuzinas isnuomotas valandai tai dar nzn kur ta valanda ar ka idomaus nuveikti galima butu kol davaziuotume iki vietos, ar kazkur pakeliui uzsukt, ar tiesiog po miesta pavazinet.

mes kai turejom limuzina valandai, tai nuvaziavau prie Kauno mariu ten isgerem sampanom, paskui prie Kauno pilies, nes draugai buvo ne is Kauno. Gali pamastyt kur nulekt prie graziu gamtovaizdziu, ten nusifotkint.

Dabar nuo rugsejo men. prasidejo ir mums visa rudeni vyksiantys gimtadieniu maratonai.Taip kiekviena men. po du gimtadienius biggrin.gif .Is ju du jubiliejai.Iki Kaledu turesiu ka veikt, vis galva sukt, ka cia idomiau sugalvojus g.gif
[/quote]

jau sugalvojau, kad per ta valanda kol vazinesim limuzinu, tai reikes kazkur sustot ir tada visi sveciai gales iteikti dovanas jubiliatui 4u.gif bet vat mastau tik kur, mes visi is Vilniaus ir sveciai tap pat, tai, kad niekuo negaletume nustebinti.
Atsakyti
Visos idėjos puikios, svarbu, kad būtų daromos iš širdies, tada viskas pavyksta thumbup.gif

Man patiko matytas spektakliukas apie jubiliato vaikystę.
Pastatoma širma, joje pavaizduotas kūdikis. vietoj galvos skylė, pro ją jubiliatas turi iškišti galvą, pro mažesnes-delnai-tai kojos, o kitas žmogus iškiša delnus rankų vietije, o tada prasideda pasakojimas apie jubilijato vaikystę, kaip jis gimė, verkė, maitinosi ir t.t.Čia jau jūsų fantazija... biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės padėkite.Norime ramiai paminėti mamos jubiliejų.Ieškome išsinuomoti Vilniuje kavinėje ar restorane staliuką,kur grotų rami kamerinė muzika penktadieniais ar šeštadieniais -koks saksofonas,rojalis ,smuikas,džiazas.Neseniai palaidojome tėvuką,todėl triukšmingos šventės netinka,o mamą pasveikinti norime. Ir nenorime sėdėti namie. Lauksiu jūsų pasiūlymų,laiko turiu nebedaug.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2008 09 25, 16:10)
Mergaitės padėkite.Norime ramiai paminėti mamos jubiliejų.Ieškome išsinuomoti Vilniuje  kavinėje ar restorane staliuką,kur grotų rami kamerinė muzika penktadieniais  ar šeštadieniais -koks saksofonas,rojalis ,smuikas,džiazas.Neseniai palaidojome tėvuką,todėl triukšmingos šventės netinka,o  mamą pasveikinti norime. Ir nenorime sėdėti namie. Lauksiu jūsų  pasiūlymų,laiko turiu nebedaug.

zinau, kad "cingishane " basanaviciaus g-vej, groja sestadieniais, o gal ir penktadieniais gyva muzika, bet tikrai nzn kokia... Mes kai ieskojom irgi baliui vietos, tai ten buvom uzeje, bet tik apsiziureti, tai man ten patiko...
Atsakyti
QUOTE(linamagdalina @ 2008 10 04, 15:31)
zinau, kad "cingishane " basanaviciaus g-vej, groja sestadieniais, o gal ir penktadieniais gyva muzika, bet tikrai nzn kokia... Mes kai ieskojom irgi baliui vietos, tai ten buvom uzeje, bet tik apsiziureti, tai man ten patiko...

Neringa?
Atsakyti
nelabai radau, kad butu kalbama apie filmavima, gal kas zinot kokius patikimus fimuotojus jubiliejui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 10 30, 12:35)
4u.gif  na vestuvem gal ir nepagaileciau tiek pinigeliu filmuotuojams, bet jubiliejui truputi per brangu  doh.gif

Teko siuos zmones savo sventei samdyti smile.gif Rezultatu be galo be krasto esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Be to reikia su jais kalbeti,manau jubiliejuj kaina tikrai turetu buti mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 30, 18:47)
Teko siuos zmones savo sventei samdyti  smile.gif  Rezultatu be galo be krasto esu patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Be to reikia su jais kalbeti,manau jubiliejuj kaina tikrai turetu buti  mazesne  mirksiukas.gif

as tikiu, kad rezultatais buvot patenkinti, uzteko pamatyti ju puslapyje kelias istraukeles is video ir spejau susidaryti gera ispudi. tikiu, kad jubiliejui kaina gali buti mazesne, bet abejoju, kad ji bus tokia, kokia sutiktu mano mama moketi smile.gif taciau tikrai zinau, kad savo vestuvems jie butu pirmieji sarase biggrin.gif
Atsakyti