Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 17, 09:09)
gal kuri nors turi ar gyvai ciupinejo tokias lentynas http://www.ikea.com/...1124#/30110832/
aprasyme raso, kad ju aukstis yra 19 cm, bet juk jokie batai netilptu  g.gif  gal cia tureta galvoje lentynos storis, bet ir tai man mazoka atrodo. nelabai suprantu pagal aprasyma.

Rozmiary po złożeniu
Szerokość: 51 cm
Głębokość: 18 cm
Wysokość: 39 cm
Ilość w opakowaniu: 3 szt.

aukstis 39, dydis normalus batams, ciupinejau, nepatiko man jos, nes labai jau plastmasines. Tiksliau sakant, plastikas nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2011 08 16, 21:57)
cooliuke, o gal galima plačiau, kaip iš Artiliux'o galima nusipirkti?  biggrin.gif  Buvau užsukusi į jų tinklapį, bet nieko neradau, labai jau ten į verslo klientus orientuota  g.gif

Dezutes Ikejai irgi gamina siaulieciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 17 rugpjūčio 2011 - 10:02
QUOTE(aulina @ 2011 08 17, 11:00)
Dezutes Ikejai irgi gamina siaulieciai  smile.gif

Gamint tai gamina, bet kaip gauti nusipirkti jų? Spėju gerai pigiau būtų... Panašiai kaip su baltom MALM komodom (jas irgi pigiau nusipirkom, nes LT gamintos) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 17 rugpjūčio 2011 - 10:39
QUOTE(Louhi @ 2011 08 17, 11:38)
Gamint tai gamina, bet kaip gauti nusipirkti jų? Spėju gerai pigiau būtų... Panašiai kaip su baltom MALM komodom (jas irgi pigiau nusipirkom, nes LT gamintos) ax.gif

esu nusispirkusi zenkliai pigiau Ikejos leksciu is serijos FÄRGRIK, daug kas pardavineja LT, idedu atsitiktini skelbima:
http://nerija222.ske...s-11082381.html
Ikejos etikete laikui begant nusitryne. Idomu ar jos tikrai Ikejines ir kodel tokios pigios?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 08 17, 00:06)
O kodel taip Jurga pareklaminta is visu vezeju? 

Manrods todėl, kad ji buvo nauja ir įkėlė su atsiliepimu, o paskui taip ir liko g.gif Be to, kol kas vienintelė "neprisidirbusi" lotuliukas.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 08 17, 09:32)
Įvairių atsiliepimų buvo apie Renaldą, o paskutiniu metu jie labai pagerėjo

man kaip tik atrodo, kad jie suprastėjo unsure.gif
Beje, kažkas rašė, kad jis savaitgalį turėjo važiuoti, įdomu ar važiavo, nes nustebau savaitgalį pamačiusi jį prisijungusį prie pašto?

QUOTE(Forgete @ 2011 08 17, 10:34)
bucke as to kilimelio pasiziuresiu cia kaune, jeigu ka rasysiu tau aciu 

kaip tik šiandien Ermitaže mačiau trijų rūšių (storių) tuos kilimėlius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 08 17, 11:48)
esu nusispirkusi zenkliai pigiau Ikejos leksciu is serijos FÄRGRIK, daug kas pardavineja LT, idedu atsitiktini skelbima:
http://nerija222.ske...s-11082381.html
Ikejos etikete laikui begant nusitryne. Idomu ar jos tikrai Ikejines ir kodel tokios pigios?

Tas lėkštes ir aš užmačiau rolleyes.gif Matyt ir jas LT gamina lotuliukas.gif Tik, kad nereikia man jų... O va šviestuvo reiktų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 17 rugpjūčio 2011 - 12:23
sveikos,
zinau, kad kai kurios pirkot tokias vaikiskas lovytes
kaip jos devisi?
Avytes
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 08 17, 14:39)
sveikos,
zinau, kad kai kurios pirkot tokias vaikiskas lovytes
kaip jos devisi?
Avytes

super duper tos lovytes, pas mane pushine jau du metai stovi neturiu jokiu minusu. O pas drauge tokia balta su avytem tai irgi super.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 17, 08:52)
Aš aplamai manau, kad nereikia nei vieno "reklamint", nes dėt tik gerą atsiliepimą, kai praktiškai kiekvienas turi ir ne visai gerų, tai neteisinga, o visų atsiliepimų nesudėsim.
Sutinku. Ypac apie Jurga pradzioje buvo blogu atsiliepimu, veliau, speju, pasitempe, kai suzinojo apie SM pokalbius. 4u.gif Vieniem Renaldas patinka, kitiem ne. Kaip ir apie Edvina. As tai turbut buciau uz Edvina, tik aisku, savo atostogu metu galetu ji kas nors pavaduoti.

QUOTE(Louhi @ 2011 08 17, 11:38)

O kaip MALM pirkote pigiau?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 08 17, 17:12)
Sutinku. Ypac apie Jurga pradzioje buvo blogu atsiliepimu, veliau, speju, pasitempe, kai suzinojo apie SM pokalbius.  4u.gif Vieniem Renaldas patinka, kitiem ne. Kaip ir apie Edvina. As tai turbut buciau uz Edvina, tik aisku, savo atostogu metu galetu ji kas nors pavaduoti.
O kaip MALM pirkote pigiau?

Skelbiu.lt pasižvalgykit mirksiukas.gif Bet tik baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 08 17, 13:02)
Beje, kažkas rašė, kad jis savaitgalį turėjo važiuoti, įdomu ar važiavo, nes nustebau savaitgalį pamačiusi jį prisijungusį prie pašto?

važiavo, mano pirmas užsakymas iš jo, likau patenkinta, savaitgali negalėjau atsiimt tai šiandien atvežė thumbup.gif jau nekantrauju, reik eit konstruot baldus bigsmile.gif

dar vienas pasebėjimas, užsisakant už didesnę suma apsimoka iš Renaldo kai šiuo metu zlotas žemas, nes kiti ima zlotas = litas, o jis 10 proc. žodžiu užsisakiau už 727 zl. sumokėjau 700 lt. vis pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 08 17, 18:46)
Skelbiu.lt pasižvalgykit  mirksiukas.gif  Bet tik baltos spalvos.

Aciu, (sitie?)bet cia lyg ir ne MALM. O su rankenelemis. Cia mes labai gera tema pletojam smile.gif Ir kaip ten del lempu idomu...
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 08 17, 19:28)
bet cia lyg ir ne MALM. O su rankenelemis.

ne, čia ASPELUND
http://www.ikea.com/...s/series/12194/

aš šiandien gavau MALM komoda ir spintele, bet ne baltų reikėjo, kad baltos LT pigiau jau buvau mačius, bet pasirodo LT "per aplinkui" daug ka pigiau gali gaut thumbup.gif
Atsakyti