Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 08 18, 18:59)
šiandien žaidžiau su virtuvės planavimo programa, labai patiko, tik manau, kad kol aš sutaupysiu virtuvei, tai IKEA ateis į Lietuvą  doh.gif

aaa, vat niekaip nesupratau, kokios rūšies spintelę reikia rinktis, jeigu noriu imontuojamą, kad ir IKEA indaplovę

nesuprantu, ko mano kompe trūksta, kad negaliu aš jos paleist doh.gif

šiandien registruotas vartotojas, tiesiu taikymu su pagyrom ir dar šneka apie dovanas, na kaip norit, bet man reklama atsiduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 18, 19:12)
šiandien registruotas vartotojas, tiesiu taikymu su pagyrom ir dar šneka apie dovanas, na kaip norit, bet man reklama atsiduoda  unsure.gif

Vat ir as apie tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 08 18, 18:59)
šiandien žaidžiau su virtuvės planavimo programa, labai patiko, tik manau, kad kol aš sutaupysiu virtuvei, tai IKEA ateis į Lietuvą  doh.gif

aaa, vat niekaip nesupratau, kokios rūšies spintelę reikia rinktis, jeigu noriu imontuojamą, kad ir IKEA indaplovę

indaplovei dedasi tik priekine lenta, ji tikrai yra.
Atsakyti
Merginos ar matet ir girdejot, kad jau tuoj tuoj pasirodys naujas katalogas?! bigsmile.gif negaliu sulaukti!!!! Sis katalogas bus orientuotas labiau i mazas erdves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 18, 15:21)
sako, kad janki
bet jie kitoj Varšuvos pusėj.
Nors atstumas kaip ir netolimas, apie 30 km, bet žinant Lenkijos eismo ypatumus gali tekt važiuot ir porą val.
Man tai laiko ko gero būtų gailą, nervų taipogi  biggrin.gif , tuo labiau, kad jei važiuojat tik apsižiūrėt, tai Targovek visiškai pakankama, yra ir ten ką žiūrėt.

aciu uz atsakyma. tik pasiziuret nesitrenktumem tiek km.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 08 18, 18:46)
Merginos ar matet ir girdejot, kad jau tuoj tuoj pasirodys naujas katalogas?!  bigsmile.gif  negaliu sulaukti!!!! Sis katalogas bus orientuotas labiau i mazas erdves thumbup.gif

Aš ir nekantrauju!

jei pirma pasiimsi, informuok, kad galėčiau lėkt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 08 18, 19:46)
Merginos ar matet ir girdejot, kad jau tuoj tuoj pasirodys naujas katalogas?!  bigsmile.gif  negaliu sulaukti!!!! Sis katalogas bus orientuotas labiau i mazas erdves thumbup.gif

bigsmile.gif jų internete nebūna, tiesa? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 18, 19:47)
Aš ir nekantrauju!

jei pirma pasiimsi, informuok, kad galėčiau lėkt!  biggrin.gif

sako, kad lyg kita savaite pasirodys bigsmile.gif

butinai pasigirsiu 4u.gif

QUOTE(Will @ 2011 08 18, 19:52)
bigsmile.gif  jų internete nebūna, tiesa?  verysad.gif

buna 4u.gif
maciau, kad net aplikacija iPadui yra sukure rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 rugpjūčio 2011 - 20:31
Danijoj katalogas tiek popierinis, tiek online jau yra http://onlinecatalog...IKEA_Catalogue/
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 18, 21:00)
Danijoj katalogas tiek popierinis, tiek online jau yra http://onlinecatalog...IKEA_Catalogue/

bigsmile.gif kaip matau virselis visai kitoks nei, kad Pl reklamuoja
Atsakyti
cia irgi jau 12tiem metams http://onlinecatalog...2/IKEA_Catalog/
Atsakyti
perziurejau daniska - akis paganiau naujuose interjeruose thumbup.gif

QUOTE(Algyte @ 2011 08 18, 21:15)

o cia toks pats kaip Pl reklamuoja, virseliu tik skiriasi, o viduj tas pats thumbup.gif patenkinau smalsuma, dabar reik laukti popierinio varianto, as kai gaunu tai kokius 5 kartus vartau, kiekviena karta vis kitas detales pastebiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 rugpjūčio 2011 - 21:19