Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Almost @ 2011 09 21, 13:48)
aha, dubuo labai labai gražus ir realiai, bet žinokit labiau patarčiau sidabrinį/metalo spalvos žiūrėtis. Kažkaip apžiūrinėdama n-tąjį kartą šitą baltą (ekspozicijose) pamačiau, kad tarkim kai kuriuose labai matosi, jog jis dažytas. Na toks ne itin kokybiškas pasidarė kai kuriais atvejais baltas. O va metalo spalvos tai oooo vaikyti - tiesiog toks vientisas liejinys/gaminys. Super. Tik buvo gaila sumokėt 25€..  unsure.gif

Ačiukas bigsmile.gif Labiau prie sidabrinio ir linkau, nors buvo minčių ir apie baltą unsure.gif Dabar jau nebebus lotuliukas.gif Planuoju mamai dovanoti, tai, sakau, toks gan prabangiai atrodantis, bent iš nuotraukos pasirodė wub.gif Sau, tai, aišku, gailėčiau tiek mokėti lotuliukas.gif Užsakiau vaisiams visokiems susidėti TRYGG dubenį, man sueis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 21, 13:13)
Ačiukas  bigsmile.gif  Labiau prie sidabrinio ir linkau, nors buvo minčių ir apie baltą  unsure.gif  Dabar jau nebebus  lotuliukas.gif  Planuoju mamai dovanoti, tai, sakau, toks gan prabangiai atrodantis, bent iš nuotraukos pasirodė  wub.gif  Sau, tai, aišku, gailėčiau tiek mokėti  lotuliukas.gif  Užsakiau vaisiams visokiems susidėti TRYGG dubenį, man sueis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

daugumoje eksopizicijos kambarių ir buvo padėti tik balti, net ir pirkimo salėje mačiau tik baltus, bet man užteko pamatyti vieną ar du metalinius, tai tikrai padariau išvadą, kad tik tokį pirkčiau smile.gif
o tokius Trygg ir mes sau du pasiėmėm biggrin.gif biggrin.gif negalėjau nepirkt, kai pamačiau, kad po 1.99€ laugh.gif irgi tai vaisiams susidėt, salotoms maišyt, makaronams.. žiūriu panašūs skoniai/poreikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 21, 12:22)
Nerytėthumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Patiko STOCKHOLM dubuo priešpaskutinėje nuotraukoje, ir laikrodis sieninis paskutinėje visai nieko toks  bigsmile.gif
Aj, dar ir šviestuvai virš veidrodžio krito į akį, einu žiūrėti, kas jie tokie  lotuliukas.gif  Bėda man būtų toj parduotuvėj, išvežčiau viską  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dubuo ir man grazesnis sidabrinis 4u.gif

as irgi dazniausiai kai nuvaziuoju tai pereinu ekspezicija, neinu tiesiai i parduotuve, nes kiekviena karta vis naujas smulkmenas pamatau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 09 21, 13:31)
dubuo ir man grazesnis sidabrinis  4u.gif

as irgi dazniausiai kai nuvaziuoju tai pereinu ekspezicija, neinu tiesiai i parduotuve, nes kiekviena karta vis naujas smulkmenas pamatau  thumbup.gif

mes pirmą kartą buvom Ikea'oj, tai jau galų gale, praėjus gal pusę ekspozicijos, nebegalėjau tvert - visko norėjau ir norėjau kuo greičiau eit rinktis daiktų, o ne vėpsot į vos ne idealiai padarytus kambarius doh.gif lotuliukas.gif

tiesa, ką dar nusipirkome (nežinau, gal bus kam naudos) - šviestuvą šį:
user posted image

tiesą sakant sužavėjo ir kaina, ir tai, kad aukštas tikrai, ir kad turim laisvą sieną kambary, kurią norėjosi kažkuo užpildyt. galų gale pasidėti prie svetainės sofos ir sukurti jaukią atmosfera patogiu šviestuviu. tai turiu pasakyti, kad šviesos įsukus taupiąją lemputę iš jo tiek pat, kiek iš lubinės lempos. strypas tvirtas, neatrodo, kad šviestuvas nukris vos pajudinus ar suluš. žodžiu esu patenkinta pirkiniu smile.gif

dar norėjau paklausti užkietėjusių pirkėjų - kada galima būtų tikėtis pvz. artimiausių dienų nuolaidoms kokioms uber geroms? kad apsimokėtų važiuot (net esant tam pačiam mieste brangokai gaunasi su bilietėliais pirmyn-atgal, o pirkti reikia tik smulkmių, ne baldų ir pan.). ačiū 4u.gif
Atsakyti
pamenat, kadais buvo plepeta apie smeigtukus prieskoniu/geliu? panasius kaip cia
user posted image

tik nerandu nieko pan. nei prie vazonu, nei prie geliu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 21, 15:44)
dar norėjau paklausti užkietėjusių pirkėjų - kada galima būtų tikėtis pvz. artimiausių dienų nuolaidoms kokioms uber geroms? kad apsimokėtų važiuot (net esant tam pačiam mieste brangokai gaunasi su bilietėliais pirmyn-atgal, o pirkti reikia tik smulkmių, ne baldų ir pan.). ačiū  4u.gif

Tai ką jūs sakytumėt, jei kaip mums tektų iki IKEA apie 500km į vieną pusę važiuoti?! doh.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 09 21, 15:48)
tik nerandu nieko pan. nei prie vazonu, nei prie geliu.. g.gif

Tikriausiai tai sezonine preke. Rugpjuti buvo ju ispardavimas.
Atsakyti
apie lempas. turim IKEA 365+ BRASA
user posted image
puiki tiesiog!
pasireguliuoja aukstis, pacia galvute galima pasukt-liuks zodziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 09 21, 15:58)
Tikriausiai tai sezonine preke. Rugpjuti buvo ju ispardavimas.

na va doh.gif
Atsakyti
Sveikos Ikejininkes smile.gif,
Na ka, isbandziau visus 4 pagrindinius tarpininkus. Gal kam pagelbesiu apsispresti, tai neprasyta pasakysiu savo nuomone apie visus biggrin.gif

RENALDAS. Pliusai: Maloniai bendravo, greitai atsako i laiskus ir visada pakonsultuoja telefonu. Atsiskaitymas pasiimant prekes. Minusai: daznai neatveza smulkmenu, nes jas renka antroje dienos puseje, kai viskas buna jau nusluota. Prekes transportuoja netvarkingai, vaiksto per jas, daznai istepa. Pristacius prekes jas dejo tiesiog ant zoles kai lijo lietus, nors namas uz 3 metru doh.gif Viskas sulijo. Skaiciuoja kaina kiek zlotais tiek ir litais.

JURGA. Pliusai: malonus bendravimas, patogi uzsakymo forma (exel), prekes transportuojamos tvarkingai. Uznesa i namus. Neprasyta pristate kataloga bei dovanu sokolada lotuliukas.gif thumbup.gif Diena pries pristatyma atsiuncia laiska su gautu prekiu sarasu. Minusai: Vaziuoja tik karta i menesi. Ir dazniausiai tik i Targoveka. Del neapsiziurejimo uzsakytu prekiu atveze ne tokius vienetus (vietoj 6vnt. pristate 2vnt). Nors ir neturi to daryti, bet vis tik nepastebejo ir atveze preke kuriai reikia papildomos prekes, kad ji funkcionuotu. Kiti tiekejai apie tai informuoja, jei uzsakovas praziopsi. ax.gif Labai aktyviai (per daug ikyriai biggrin.gif blush2.gif ) siuncia laiskus bei kalbina on line. Skaiciuoja kaina kiek zlotais tiek ir litais.

EDVINAS. Pliusai: malonus bendravimas, prekes supakuojamos i atskiras pakuotes, todel niekada negavome suteptu ar pan. Visos prekes pristatomos, net ir maziausios smulkmenos. Lankstus bei prisitaikantys, visada galima susitarti del isskirtiniu salygu, pristatymo laiko. Konsultuoja ir pataria del prekiu, ju sudeties ir pan. Transportuoja prekes tvarkingai, nelaipioja per jas kai traukia pristatant. Leidzia prekes grazinti, jei jos nepatiko, svarbu pakuotes nesuplesyti. Jei kas neaisku del uzsakymo, pasiskambina pasitikslinti. Minusai: Prekiu neuznesa i namus. Skaiciuoja kaina kiek zlotais tiek ir litais.

OLEGAS. Pliusai. Daznai vazineja. Kartais net kelis kartus i savaite. Kaina skaiciuoja pagal zloto kursa 10proc. Uznesa i namus. Vaziuoja ir i Targovek ir i Janki. Minusai: Ilgokai neatsako i laiskus. Transportuoja netvarkingai, laipioja per prekes. Kartais veluoja su pristatymu, pazada viena diena, o pristato kita. Nors uzsakeme uz didele suma, antra karta atveztas prekes turejome pasiimti patys sutartoje vietoje. verysad.gif

Tai tiek mano pastebejimu. 4u.gif

Ir turiu klausima. Ar galima ikea puslapyje kaip nors atsifiltruoti pigias prekes (kalbu apie oranzine etikete pazymetas prekes). va kaip sita My Webpage

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 09 21, 13:57)
Tai ką jūs sakytumėt, jei kaip mums tektų iki IKEA apie 500km į vieną pusę važiuoti?!  doh.gif  g.gif  biggrin.gif

aš todėl ir pabrėžiau (kas tarp skliaustelių - nebūtinai nereikalinga), kodėl mano nuomone šiuo metu man nelabai apsimoka. jeigu reikėtų baldų, kėdžių, didesnių pirkinių, tuomet taip, klausimų nekiltų - sėdi ir važiuoji. arba turint automobilį. bet jeigu reikia kažkokių indų, šiukšlių dėžės, lempų gaubtų, dėžučių (kas aktualiausia išsinuomavus būstą su viskuo, išskyrus paminėtus daiktus, nes norima pasikeisti juos), tai tuomet ir mąstai, kad susumavus išlaidas kelionei gali tų daiktų rasti kitur smile.gif
tiesa vakar pvz. tą dubenį diskutuotą gėlių motyvų baltą itin itin panašų mačiau ne Ikea, o Dunnes stores (arba Debenhamms, net pasimečiau, nes daug kur vaikščiojau) parduotuvėje (Airijoje). Tai net nustebau.. Kaina buvo panaši į Ikea'os smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 21 rugsėjo 2011 - 15:22
maja7, visiskai pritariu info del Renaldo. pas ji pastoviai imdavau, bet kai pradejo 1:1 skaichiuoti- kazkaip bandysiu per kitus.
o smulkmiu jo- per keleta vaziavimu man pora prekiu taip ir nenuperko doh.gif karta sumaise uzsakymus - nupirko ne tai ka man reikejo- pasiteisinime kad nemate paskutinio mano meil (kadangi ten nebais skyresi jie- tai labai ir nepergyvenau.)
dabar uzsakyma siusiu Olegui - ziuresim kaip ten bus.
Atsakyti
Mergaitės, galkas turit atsiliepimų apie HEMNES baldų seriją?
Kažin ar verta dėmesio ši spinta ?
Atsakyti