Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Endendu @ 2011 09 21, 17:16)
Turiu iš šios serijos dvidurę spintą dukros kambaryje - tvarkinga, kokybiška, pagaminta Švedijoje.

Endendu, o spinta medinė? Ar iš plokštės?

QUOTE(aksome @ 2011 09 21, 21:03)

Aksome, man tai stilistiškai visos lovytės labai skirtingos. Paderinkit pagal visą kambario-buto-namo interjerą wink.gif Mano nuomone pirmoji tiktų modernesniam, šuolaikiniui interjerui; antroji - klasikiniui, romantiškui kambariui 4u.gif Trečioji labai jau paprasta ir sakyčiau gal net prasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 09 22, 09:15)

Mūsiškė pušinė, tik galinė sienelė iš tokio kartono-faneros.
Atsakyti
O ar galima IKEA'joje ( smile.gif ) atsiskaityti eurais? Niekas nezinot?
Nes Media Markte pritrukom zlotu, tai atsiskaitem eurais. O ar taip galima visur? Nes zinot, kaip kartais buna. Ir to reikia, ir ano... ziurek jau ir virsijai numatytaja issikeistaja zlotu suma ax.gif
As taip planavau kelione i IKEA, vaikams baldus supirkti. Bet ziuriu, mano planai nuejo vejams verysad.gif Reikia trinkeles detis pirmiau. O tiek matavau, tiek planavau, skaiciavau, ir dar nesamu baldu stumdziau... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 22, 09:54)
O ar galima IKEA'joje (   smile.gif ) atsiskaityti eurais? Niekas nezinot?
Nes Media Markte pritrukom zlotu, tai atsiskaitem eurais. O ar taip galima visur? Nes zinot, kaip kartais buna. Ir to reikia, ir ano... ziurek jau ir virsijai numatytaja issikeistaja zlotu suma  ax.gif
As taip planavau kelione i IKEA, vaikams baldus supirkti. Bet ziuriu, mano planai nuejo vejams  verysad.gif Reikia trinkeles detis pirmiau. O tiek matavau, tiek planavau, skaiciavau, ir dar nesamu baldu stumdziau... wacko.gif

nepergyvenkit, nuvažiuosit dar... console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 22 rugsėjo 2011 - 09:35
QUOTE(rrr? @ 2011 09 22, 08:54)
O ar galima IKEA'joje (  smile.gif ) atsiskaityti eurais? Niekas nezinot?
Nes Media Markte pritrukom zlotu, tai atsiskaitem eurais. O ar taip galima visur? Nes zinot, kaip kartais buna. Ir to reikia, ir ano... ziurek jau ir virsijai numatytaja issikeistaja zlotu suma  ax.gif
As taip planavau kelione i IKEA, vaikams baldus supirkti. Bet ziuriu, mano planai nuejo vejams  verysad.gif Reikia trinkeles detis pirmiau. O tiek matavau, tiek planavau, skaiciavau, ir dar nesamu baldu stumdziau... wacko.gif

bijau pameluoti, bet man rodos maciau viena kasa kur galima eurais moketi
Atsakyti
Ar užsiregistravus Ikea family kortelei ir atsispausdinus jos popierinį variantą su numeriu jau galima naudotis pasiūlymais parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 09 22, 09:41)
Ar užsiregistravus Ikea family kortelei ir atsispausdinus jos popierinį variantą su numeriu jau galima naudotis pasiūlymais parduotuvėje?

taip, mes naudojomės. tiesa, mums išlindo ta laikina iš aparato, nes registravomės parduotuvėje, tai atrodė kaip čekis su barkodu, bet vis tiek nuskenavo jį. tai manau, jog tikrai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 09 22, 07:51)
Labas IKEA'jines mamaytes  4u.gif  biggrin.gif

mane domina tekstile, labai spalvinga, kazin galima is jos siuti patalyne? gal kas pirkote ?aciukas  mirksiukas.gif  http://www.ikea.com/...oducts/90119410

mane irgi domina tekstile. Bandysiu uzsakyti, bet kaip parsyti kad noriu butent tos medziogos su gyvunais spalvotais. Siusiu vaikiska patalyne.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 09 22, 09:15)
Aksome, man tai stilistiškai visos lovytės labai skirtingos. Paderinkit pagal visą kambario-buto-namo interjerą wink.gif Mano nuomone pirmoji tiktų modernesniam, šuolaikiniui interjerui; antroji - klasikiniui, romantiškui kambariui  4u.gif Trečioji labai jau paprasta ir sakyčiau gal net prasta  blush2.gif

O man patinka butent TROMSO lova-sese pirko savo dviem isdykusiems berniukams,tai jau turi kokius 5 metus ir nieko toms lovoms nenutiko-nei apsitryne nei isklero-stiprios ir fainos.Ji deoravo jas pagalvelemis,tai lovos atrodo labai netgi jaukiai-tinka tiek berniukams tiek mergaitems.
Atsakyti
QUOTE(Voverushka @ 2011 09 22, 12:24)
O man patinka butent TROMSO lova-sese pirko savo dviem isdykusiems berniukams,tai jau turi kokius 5 metus ir nieko toms lovoms nenutiko-nei apsitryne nei isklero-stiprios ir fainos.Ji deoravo jas pagalvelemis,tai lovos atrodo labai netgi jaukiai-tinka tiek berniukams tiek mergaitems.

Va taip vat su tais skirtingais skoniais būna 4u.gif
Juk jei yra pasiūla - yra ir paklausa wink.gif
O iš foto apskritai sunku išsirinkti, baisu nusivilti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 22, 13:11)
taip, mes naudojomės. tiesa, mums išlindo ta laikina iš aparato, nes registravomės parduotuvėje, tai atrodė kaip čekis su barkodu, bet vis tiek nuskenavo jį. tai manau, jog tikrai galima  smile.gif

O kas cia per korteles. apie ka jus cia?! Gal galima nuolaidas gauti su jomis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 09 22, 11:41)

tikrai taip. Galiojimas toks pat kaip ir tikros korteles. Turejau mintyje atspausdintos parduotuveje, internetiniame psl. nemaciau kaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 22 rugsėjo 2011 - 12:17