Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Voverushka @ 2011 08 19, 10:27)
Aciu uz neperslampamos paklodes nuoroda,biski mums truksta plocio,bet sugalvosiu ka nors,gal dasiusiu medziagytes paplatinimui.

Cia vaikui ar sau? Siaip tai miegoti ant tu kur apacioje klijuote yra tragedija, prakaituoja nugara ir siaip nesveika. Pati savaite taip miegojau sveciuose, nesupratau pradzioj, kame reikalas... Nezinau, kaip del vaikisku ciuziniu, bet didelem lovom yra tokie: http://www.ikea.com/...oducts/40140541user posted image Cia yra be klijuotes ir jei net mano mazius apsysina pilnai, tai iki ciuzinio nepersigeria. Todel jei reiktu apsaugos kudikio lovelei, pirkciau maziausio dydzio toki ir tiesiog nukirpciau kiek reikia. 4u.gif
Buvau susidomejus Helmeruser posted image, bet pasirodo epoksidiniais dazais nudazyti. Kenksmingi jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 08 19, 12:38)
Kadangi pati daug klausinejau del IKEA prekiu kokybes, noriu parasyti apie  jau nusipirktu prekiu kokybe.

Labai nusivyliau Billy lentynomis. Pirkome stai sitas. http://www.ikea.com/...PE194633_S4.jpg

Labai skystos, reikejo butinai tvirtinti prie sienos, nes vaikui palietus linko i prieki ir bet kada galejo uzkristi. Prie siu lentynu ememe sias dureles.http://www.ikea.com/us/en/images/products/billy-ydre-door__0095407_PE234033_S4.JPG

kiek as turiu aukstu baldu (tiek ikea tiek sba pirkti) tai visus reikia tvirtinti prie sienos. Auksti ir negilus baldai visada virs, cia jau fizikos desniai. neisivaizduoju is ko turetu buti padaryta kad nevirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 20 rugpjūčio 2011 - 11:13
QUOTE(maja7 @ 2011 08 19, 21:00)
Todėl labai svarbu atsiliepimai, kad jie butų realus ir pagrįsti.  Ir kuo labiau kritiski, tuo geriau  biggrin.gif 

Tai gal renkam ikea blogiausiu desimtuka? biggrin.gif Siulau rinkini Bonus: user posted image Nepamirsiu, su sia sakute buvo neimanoma valgyti. Tiko tik bulvei pasmeigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 08 19, 21:59)
Tai gal renkam ikea blogiausiu desimtuka?  biggrin.gif Siulau rinkini Bonus:
http://www.ikea.com/...PE146092_S4.jpg
Nepamirsiu, su sia sakute buvo neimanoma valgyti. Tiko tik bulvei pasmeigti  lotuliukas.gif

jus drasi smile.gif as paziurejus i kaina ir irankiu kieki nepirkciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 20 rugpjūčio 2011 - 11:13
QUOTE(Forgete @ 2011 08 19, 22:03)
jus drasi smile.gif as paziurejus i kaina ir irankiu kieki nepirkciau biggrin.gif

Matai, kai reikia trumpam laikui, imi pigiausius. Galvodama, kad cia juk ikea, kokybe nepaves biggrin.gif

Cia kartais administratores paraso, kad cituojant nuotrauku nedetume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 19, 18:59)
Jūs man pasakykit, o kodėl visi vežėjai važiuoja savaitgalį.

Manau todėl, kad kitomis dienomis dirba biggrin.gif

QUOTE(meile_G @ 2011 08 19, 22:30)
Galvodama, kad cia juk ikea, kokybe nepaves

g.gif
bet juk IKEA laikoma tokiu labai ekonominiu variantu g.gif
Atsakyti
tai kad visos aukštos lentynos yra linkusios griūti, g.gif jeigu dar grindys bent kiek turi kokį nelygumą (aš apie senus butus). mano specialiai gaminta knygų lentyna yra ant manęs griuvusi doh.gif
šiaip IKEA berods prie visų baldų deda tvirtinimuis prie sienos, net neaukštoms komodoms, vadinasi, ne veltui...

man va įdomiau, ar billy lentynos nuo knygų svorio nelinksta, nes turiu bėdą, kad kur pagamintą lentyną vienetinę turiu, tai sulinko man vidinės lentynos, nors nėr ilgos, tokio ilgio gal kaip BIlly standartinė lentynėlė

nors šiaio, pagalvojau, kada nors pirksiu vis dėlto Billy, nes ateis laikas, kai kbygoms vietos vėl ptitrūks, už kainų skirtumą geriau dar knygų įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 08 19, 14:50)
Radau skelbima kas pardavineja ASPELUND serijos baldus pigiau (juos gamina Kazlu Rudos Baldu fabrikas kiek zinau.
ASPELUND baldai

Man atidaro bendrą skelbimų puslapį g.gif Nematau grožių ax.gif

QUOTE(meile_G @ 2011 08 19, 21:53)
*Siaip tai miegoti ant tu kur apacioje klijuote yra tragedija, prakaituoja nugara ir siaip nesveika. Pati savaite taip miegojau sveciuose, nesupratau pradzioj, kame reikalas...
**Nezinau, kaip del vaikisku ciuziniu, bet didelem lovom yra tokie:
Cia yra be klijuotes ir jei net mano mazius apsysina pilnai, tai iki ciuzinio nepersigeria. Todel jei reiktu apsaugos kudikio lovelei, pirkciau maziausio dydzio toki ir tiesiog nukirpciau kiek reikia.  4u.gif

* drinks_cheers.gif Aš vieną tokią turiu (ne iš Ikėjos), tai tiesdavau tik tada, kai jau nebdavo ką daugiau tiesti smile.gif
**Apie šitą klausiau kažkada temukėj, nes norėjau pirkti, tik kilo abejonių, ar ji su klijuote ar be. Dabar jau drąsiai galėsiu pirkt thumbup.gif Ji gal su medvilniniu paviršium?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 08 19, 22:30)
Cia kartais administratores paraso, kad cituojant nuotrauku nedetume 4u.gif

Labai teisinga pastaba drinks_cheers.gif
Tik tiek, kad ne administratorės, o moderatorės, bet ne esmė.. cool.gif

Cituodami žinutę su foto, tiesiog ištrinkit nuotraukos nuorodoj [ img] kodą, taip forumas bus mažiau apkrautas. Ačiū
4u.gif
Atsakyti
turiu ir as billy. trys lentynos pilnos knygu, kitose siaip visokie krepseliai ir kiti niekai. bet.. nu ji visiskai atitinka kaina, musu visai nenuvyle. prie sienos netvirtinom - nevirsta. lentynos nuo svorio ilinksta tik vos vos, paziurejus vos matosi. zodziu geras tas bilis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 08 20, 11:52)
* drinks_cheers.gif Aš vieną tokią turiu (ne iš Ikėjos), tai tiesdavau tik tada, kai jau nebdavo ką daugiau tiesti smile.gif
**Apie šitą klausiau kažkada temukėj, nes norėjau pirkti, tik kilo abejonių, ar ji su klijuote ar be. Dabar jau drąsiai galėsiu pirkt  thumbup.gif Ji gal su medvilniniu paviršium?

Kaip saunu ,kad pasakete,tikrai nepirksiu tos neperslampamos paklodes! O apie ciuzinio apsauga ne nepagalvojau,maniau iskart persisunks blush2.gif vaikiukui mazam imsiu ax.gif

Beje galiu rekomenduot pradedantiems savarankiskiems valgytojams rinkini sakute-saukstas-peilis. Musu maziulis iskart pataiko i burna,o su visokiais kitais namie esanciais saukstais tikrai budavo vien nesekmes ( ir mamai niervas...)
http://www.ikea.com/...oducts/70137575
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 08 20, 11:52)
Dabar jau drąsiai galėsiu pirkt  thumbup.gif Ji gal su medvilniniu paviršium?

Tas pavirsius, ant kurio kloti paklode yra medvilne + poliesteris, vidinis sluoksnis poliesteris, o prie ciuzinio lieciasi polipropilenas. Zodziu, pusiau sintetinis jis
Atsakyti