Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(keistuole @ 2011 08 19, 12:53)
o pas mane tos billio lentynos jau trys metai turbūt stovi ir viskas su jom gerai  unsure.gif
Tik mano durelės vienas stiklas, bet esmės manau tai nekeičia.
Mes aišku jas naudojam kaip knygų lentynas, tai kasdien po n kartu nedarinėjam ir to patvarumo ir užtenka.

pas jus man atrodo kitokios, ne baltos, bet gal tas pats pagrindas gaminimo g.gif as planavau tas su stiklinemis durelemis, epr visa siena pirkti unsure.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 08 19, 14:36)
tai kad krize vis dar tesiasi biggrin.gif

lenkai krizes neturejo, nes jie zlota prie Sveicarijos banku pririse, bet dabar paveluotai ir pasjuo atejo krize, tai, ka mes turejome 2009 metais, dabar ateina pas juos...nu zodziu gal ir bus nauda is krizes, jei Ikea pvz. zmoniu darbo laika trumpins, kad nereiketu atleidineti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 08 19, 16:22)
pas jus man atrodo kitokios, ne baltos, bet gal tas pats pagrindas gaminimo g.gif as planavau tas su stiklinemis durelemis, epr visa siena pirkti unsure.gif

tai kad baltos pas mane.
Man reikėjo kažko nematomo ir nebrangaus pervisą didžiausią sieną knygom sudėt. Tai man tam reikalui jos super. Tos lentynos praktiškai visai pranyksta, lieka tik knygų viršeliai. Rankenėlės atidarymui irgi labai plonytės, kad nuotraukoj aš jų net nemačiau.
Šiaip tai kai ieškojau lentynų, kita alternatyva buvo skanno lentynos, tikrai kokybiškos, man labai gražios, kaip teigė pardavėja dar ir amžinos, bet 6 kart mažesnė kaina visgi buvo labai svarbus veiksnys pasirenkant Billy. Kad ir kokios amžinos, nu bet ne tik lentynų man reikia.
Ir šiaip kai dabar žiūriu, manau, kad tas Billis mums dar labiau ir tiko, nes stovi kaip ir koridoriuj palei ilgą ilgą baltą sieną.
Atsakyti
Merginos, o i Targowek IKEA pro kur vaziuoti reikia? Pro Lomza ar Bialystoka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 19, 16:45)
Ir šiaip kai dabar žiūriu, manau, kad tas Billis mums dar labiau ir tiko, nes stovi kaip ir koridoriuj palei ilgą ilgą baltą sieną.

Keistuole, gal galėtumėt parodyti tą vaizdelį su Billy lentynom? jegu nenorit viešai, tai gal į až kokią nuorodą? Nes mes irgi turim ilgą ilgą sieną, dabar ten yra lentynos su knygom, a la dizainerio suprojektuotos, bet jau krito mums nuo knygų svorio doh.gif , dabar dalies nebėra ir išvis mane nervina, norisi kažko kito.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 08 19, 17:08)
Merginos, o i Targowek IKEA pro kur vaziuoti reikia? Pro Lomza ar Bialystoka?  4u.gif

pro Lomza arčiau, pro Bialystoką kampas gaunasi
Atsakyti
Aha...as irgi apie Sakno pasvajoju doh.gif dabar is ekspozicijos parduoda su 20-50proc. nuolaida, ale kai vat kraustomes, tai pinigu tokiems daiktams totaliai ner doh.gif doh.gif doh.gif reiks ziureti, kaip ten su tuo Billy
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 08 19, 16:08)
Merginos, o i Targowek IKEA pro kur vaziuoti reikia? Pro Lomza ar Bialystoka?  4u.gif

vaziuokit per Lomza, ten tiru nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 08 19, 11:58)
Be to as labai megstu tvirtus, sunkius baldus, kad mases butu. Tada jauciasi kad ne uz popieriu mokejai, o uz medi. \

tai tad reikia žiūrėti jau brangiausius baldus, kokie yra ikėjoje, jei norima iš ten, arba apskritai jau ne į ikėją važiuoti ax.gif

Atsakyti
Jūs man pasakykit, o kodėl visi vežėjai važiuoja savaitgalį.
Mes buvom pirmadienį, tai pusdienį vaikščiojom ramiai, o po pietų prisirinko žmonių jau taip nemažai. Tai kas ten daros savaitgalį g.gif

Restar, pas mane jos cokoliniam aukšte, tai nelabai dabar nufotkinsiu, pritaikysiu saulėtą dieną, tada pabandysiu, nes dabar tik nuo blico bus šviesulukai ir jokio vaizdo

QUOTE(grange @ 2011 08 19, 18:25)
tai tad reikia žiūrėti jau brangiausius baldus, kokie yra ikėjoje, jei norima iš ten, arba apskritai jau ne į ikėją važiuoti  ax.gif

drinks_cheers.gif
vat ir aš taip sakau
Atsakyti
Hmmm, dabar susibalamutinau del tu Billy lentynu. Galvojau i darbo kambari bus kaip tik "lentynu siena". Bet paskutiniai komentarai priverte suabejoti. O kazko alternatyvaus ir nera. Jei yra tai aukstis per mazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2011 08 19, 20:10)
Hmmm, dabar susibalamutinau del tu Billy lentynu. Galvojau i darbo kambari bus kaip tik "lentynu siena". Bet paskutiniai komentarai priverte suabejoti. O kazko alternatyvaus ir nera. Jei yra tai aukstis per mazas  doh.gif

bet jei jūs planuojat važiuot, tai vietoj ir pačiupinėsit.
Kokiems indams, ar šiaip labai intensyviam naudojimui, tai gal ir ne koks sprendimas, bet knygoms sudėt, tai pakanka, jei finansai neišneša kam nors rimtesniam. Ten kiek pamenu dar buvo ir specialiai padaryta prie sienos pritvirtint ir vieną su kita sutvirtint.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 19, 17:25)
tai tad reikia žiūrėti jau brangiausius baldus, kokie yra ikėjoje, jei norima iš ten, arba apskritai jau ne į ikėją važiuoti  ax.gif

tai vat kad čia visos taip gyrė kokybe ikejos, kad galvojau kad viskas bus ten su ją gerai. Bet dabar jau tikrai supratau kad per tarpininkus baldus pirkti labai rizikinga ir neverta. schmoll.gif
O visada norisi pigiai ir kokybiškai blush2.gif Bet taip labai retai buna. Todėl labai svarbu atsiliepimai, kad jie butų realus ir pagrįsti. Ir kuo labiau kritiski, tuo geriau biggrin.gif nes taip akla Vista bezaidziant visokio hlamo gali prisipirkti.
Atsakyti