Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai klube

Sveiki. Mano brangusis sugalvojo si penktadieni su broliu (19m, o tai 10 metu skirtumas nuo mano brangiausiojo) ir geriausiu draugeliu (turinciu ilgamete drauge ir vaikuti) i kluba. Tai va, taip pasistojo klausimas. Ar galima, ir ar verta pasitiketi tokiasi atvejais? Seip, ne pirma karta eina pasisokt be manes smile.gif Bet tik Lietuvoj. O dabar mes gyvename mazame Airijos miestelyje, kur yra tik vienas klubas isvis. Tai nesinori kazko isgirsti po to.. Ka veikiate be musu vieni? Ir kodel ne baras, o klubas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissse: 15 rugpjūčio 2011 - 21:48
QUOTE(Larissse @ 2011 08 15, 22:45)
Sveiki. Mano brangusis sugalvojo si penktadieni su broliu (19m, o tai 10 metu skirtumas nuo mano brangiausiojo) ir geriausiu draugeliu (turinciu ilgamete drauge ir vaikuti) i kluba. Tai va, taip pasistojo klausimas. Ar galima, ir ar verta pasitiketi tokiasi atvejais? Seip, ne pirma karta eina pasisokt be manes smile.gif Bet tik Lietuvoj. O dabar mes gyvename mazame Airijos miestelyje, kur yra tik vienas klubas isvis. Tai nesinori kazko isgirsti po to..  Ka veikiate be musu vieni? Ir kodel ne baras, o klubas?  blink.gif

Jo paklauskit.. o siaip, gal nori pauzt, prisimint kaip selo pats budamas 19 rolleyes.gif
Atsakyti
kur bėda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 16, 10:56)

ir as neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 16, 11:43)
ir as neradau  biggrin.gif

Turbut, didziausia beda, kad klausiau vyruku, o atsakineja moterys.. g.gif doh.gif
Atsakyti
Sekmes tada laukiat ju pagalbos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, niekad vienas nėjau. O ką ten veikti, muzika tokia garsi, kad suisikalbėt neįmanoma, belieka tik gurkšnoti ir spoksoti į besiraivančias mergas.... gal ir nieko, o jei dar striptizo programėlė- tai visai faina....
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2011 08 15, 21:45)
Sveiki. Mano brangusis sugalvojo si penktadieni su broliu (19m, o tai 10 metu skirtumas nuo mano brangiausiojo) ir geriausiu draugeliu (turinciu ilgamete drauge ir vaikuti) i kluba. Tai va, taip pasistojo klausimas. Ar galima, ir ar verta pasitiketi tokiasi atvejais? Seip, ne pirma karta eina pasisokt be manes smile.gif Bet tik Lietuvoj. O dabar mes gyvename mazame Airijos miestelyje, kur yra tik vienas klubas isvis. Tai nesinori kazko isgirsti po to..  Ka veikiate be musu vieni? Ir kodel ne baras, o klubas?  blink.gif

mazame miestelyje didesne tikimybe suzinoti is kitu ka vyras veike klube,- ar geras berniukas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 21, 17:57)
mazame miestelyje didesne tikimybe suzinoti is kitu ka vyras veike klube,- ar geras berniukas buvo smile.gif

tss... tu moteris, jin nelaukia moteru komentaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 21, 18:48)
tss... tu moteris, jin nelaukia moteru komentaru lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Praleidžiam laika su draugais, atsipalaiduojam ir žinoma atsigeriam biggrin.gif
Atsakyti