Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai klube

QUOTE(kapec @ 2011 09 12, 10:37)
I kluba - atsigert, pasokti, pabendrauti.
Ir nors vedus i kluba didelio noro be zmonos eiti nera, bet nuejus su viengungiais draugais i bara alaus, paskui vistiek viskas uzsibaigia klube smile.gif
Zmona nedaro is to jokios tragedijos.

nu ir pas mane taip pat . Iseini siaip su draugais , o baigiasi klube , bet skandalas garantuotas namie , bet ka darysi . Retai buna . Anksciau buvo labai daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatališka @ 2011 09 12, 23:29)
aš niekaip nesuprantu ko tragedija kad vyras nueis į klubą su draugais, išgers, pabendraus su kitomis merginomis, juk į lovą neguls, klubuose jos nėra biggrin.gif
lyg moterys su draugėm neitų į klubą ir to paties nedarytų. kiek esu mačius.

Manau, cia reiktu nagrineti ne moters poziuri vyro isejima, bet i pacios moters poziuri i save ir savo seima... As nemanau, kad taip jau normalu sedeti su dvejais vaikais namie, kai dar vienas ant ranku, stebeti besipuosianti, besikvepinanti vyra, ir galvoti - o kas cia tokio?! Pabendraus su kitom ir namo pareis g.gif O tuo labiau kita diena sedeti su draugem ir klausytis -"tai su kokia ten pana vakar taviskis duko?", ar " o taviskis saunuolis - nupirko man ir mano draugei isgerti"..
Papildyta:
[quote=kapec,2011 09 14, 11:02]
Jei zmogus nores "nueiti i kaire", nepriklausomai ar jis, ar ji, jokie draudimai nuo to neapsaugos. Nebent 24/7 sedesit susikabine uz ranku, bet tokia draugyste savaime ilgai netruks smile.gif
[/quote

Zinau aplink daug poru su vaikuciais, susituokusiu ir ne. Ir dauguma is ju moterys (paneles dar is tiesu) galvoja taip pat - nores, nueis. Ir kol kas zinau tik dvi poras (viena is ju jau kartu nera), kai neskambejo vaikinu isdavystes. O po to, panos nustemba, daugmaz - kaip jis galejo?! O gal nereiktu pamirsti, kad kuriant seima, prioritetai pasikeicia. Kazko tenka atsisakyti, prie kazko prisitaikyti, kazko naujo ismokti. Nes kam kitam kurti seima? Turi buti pasiryzes del jos dirbti. T.y. neapsileisti, neapleisti paciu santykiu. O nora nueiti i kaire reiktu izvelgti anksciau ir bandyti nugaleti santykiu krize. Juk noras isduoti neatsiranda tik draugystes pradzioje. Taip pat galima panagrineti du viarantus - Penktadienis: vyras po darbo lekia zvejoti, arba dirba namie, arba susitinka su draugais, arba ziuri krepsini, kitas - vyras po darbo, apsimauna zmonos islygintus marskinius, pasikvepina jais dovanotais kvepalais, isgeria "del drasos" ir lekia i kluba. Nejau abieju galimybes isduoti vienodos turint, ar neturint noro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissse: 16 rugsėjo 2011 - 17:03
QUOTE(Larissse @ 2011 09 16, 18:01)
... Taip pat galima panagrineti du viarantus - Penktadienis: vyras po darbo lekia zvejoti, arba dirba namie, arba susitinka su draugais, arba ziuri krepsini, kitas  - vyras po darbo, apsimauna zmonos islygintus marskinius, pasikvepina jais dovanotais kvepalais, isgeria "del drasos" ir lekia i kluba. Nejau abieju galimybes isduoti vienodos turint, ar neturint noro?

Susitinka su draugais ir eina i kluba beveik tas pats smile.gif
Manau sioj temoj tiesiog diskutuoja leist/neleist vyru i kluba ir kas is to isplaukia.
Atsiradus vaikams atsakingi zmones pasikeicia, labiau rupinasi seima/vaikais nei istisai laksto neaisku kur. Dazniau draugai ateina i svecius nei eini su jais kazkur susitikt. Bet visiskai uzsidaryt namie ar draust vienas kitam papramogaut manau ne iseitis ir istikimybes nedidina. Atvirksciai abipusis pasitikejimas santykius stiprina.
Atsakyti
Bet visiskai uzsidaryt namie ar draust vienas kitam papramogaut manau ne iseitis ir istikimybes nedidina. Atvirksciai abipusis pasitikejimas santykius stiprina.
[/quote]

sutinku!
atsiprasau kad lendu Kur nereikia,bet pasakysiu -maziau reik aiskintis ka jie klube veikia,vyrams reikia atsipalaiduot nuo seimos ,kartais moterys per daug tikisi is to vargso vyro...
Atsakyti
AS TAI NIEKO BLOGO NEMATAU ,KAD VIENA KARTA PER METUS NULEKS I KLUBA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegliuke @ 2012 02 26, 22:28)
AS TAI NIEKO BLOGO NEMATAU ,KAD VIENA KARTA PER METUS NULEKS I KLUBA  bigsmile.gif

bigsmile.gif o du? o tris? Kur ta riba, kai pradedat matyti blogą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegliuke @ 2012 02 26, 23:28)
AS TAI NIEKO BLOGO NEMATAU ,KAD VIENA KARTA PER METUS NULEKS I KLUBA  bigsmile.gif

dazniausiai tos taip sako,kuriu vyrai visai neina lotuliukas.gif arba po stipriu padu pakisti.turbut ir nieko tokio kad i striptizo kluba nueina i metus karta?nu nebejuokinkit...jei taip darytu moterys,nemanau kad vyrai sakytu oi nieko tokio,juk tik karta i metus... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 02 29, 01:47)
dazniausiai tos taip sako,kuriu vyrai visai neina lotuliukas.gif arba po stipriu padu pakisti.turbut ir  nieko tokio kad i striptizo kluba nueina i metus karta?nu nebejuokinkit...jei taip darytu moterys,nemanau kad vyrai sakytu oi nieko tokio,juk tik karta i metus... bigsmile.gif

nueina ir ne karta i metus, as irgi iseinu ir ne karta. kadangi nuomones del asmenines erdves sutampa, problemu nekyla.

santykiuose kur man butu "draudziama" vienai iseiti, uztroksciau.
Atsakyti
Reiketu tada pakalbeti apie santykius ar santykiu krize, o ne del ko jis eina i kluba.

Gal brolis merginos neturi ir jis eina palaikyti broli. Bet jeigu kazkas negerai, ar temos autore turi itarimu, tai geriau tiesiai sviesiai paklausti.
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 02 29, 00:47)
dazniausiai tos taip sako,kuriu vyrai visai neina lotuliukas.gif arba po stipriu padu pakisti.turbut ir  nieko tokio kad i striptizo kluba nueina i metus karta?nu nebejuokinkit...jei taip darytu moterys,nemanau kad vyrai sakytu oi nieko tokio,juk tik karta i metus... bigsmile.gif

na mano zinokit i kluba su basliu nenuvarisi uz tai ir sakau kad nieko blogo nematau , kad nueitu o gal susimastyciau g.gif kad kazkas jau negerai bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip sakoma kiekvienam savo. Svarbu, kad del tokio ar anokio poziurio sutartu abu. As asmeniskai nieko pries, kad maniskis iseitu i bara ar i kluba. Taip pat nenoreciau, kad man priestarautu kai einu i kluba ar i bara su merginom pasedeti, pasokti. Cia tiesiog pasitikejimo klausimas...

Papildyta:
QUOTE(Larissse @ 2011 09 16, 18:01)
Manau, cia reiktu nagrineti ne moters poziuri  vyro isejima, bet i pacios moters poziuri i save ir savo seima... As nemanau, kad taip jau normalu sedeti su dvejais vaikais namie, kai dar vienas ant ranku, stebeti besipuosianti, besikvepinanti vyra, ir galvoti - o kas cia tokio?! Pabendraus su kitom ir namo pareis  g.gif  O tuo labiau kita diena sedeti su draugem ir klausytis -"tai su kokia ten pana vakar taviskis duko?", ar " o taviskis saunuolis - nupirko man ir mano draugei isgerti"..

O kodel jus taip isitikinusi, kad sekancia diena drauges tik ir kalbes apie jusu vyra ??? Kartais seimoje taip pat reikalingas pasitikejimas vyru ir paciu savimi.
O va vaikai cia ne prie ko ir tokie pasakymai "as su vaikais sedejau, o jis..." man nesuprantami, lyg per prievarta su jais sedetumet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 04 kovo 2012 - 18:43
Na nieko blogo, jei kartelį, kitą ir nueis be antrų pusių vyrukai atsipalaiduoti (proto ribose, aišku bigsmile.gif ). Bet jei tokios gastrolės virsta "hobiu", tuomet kyla klausimas, ar tikrai jau tie "viengungiški žygiai" į klubą tokie jau ''nekalti'' g.gif
Atsakyti