Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai klube

Bare galima atsipalaiduoti ir atsigerti. Maniškis tai nemato prasmės eiti į klubus "šiaip sau", jei jau eiti, tai arba panų medžioti, arba, kaip buvo minėta, akis ganyti...
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2011 08 24, 11:20)
Bare galima atsipalaiduoti ir atsigerti. Maniškis tai nemato prasmės eiti į klubus "šiaip sau", jei jau eiti, tai arba panų medžioti, arba, kaip buvo minėta, akis ganyti...

Tai man irgi taip atrodo.. doh.gif Tik buvo mintis, kad gal paranoiskai ziuriu i situacija. Seip, ir neisejo smile.gif Atsisakiau buti su vaikais, kol jie i mergas spoksos. Sureagavo piktai i tokias kalbas, bet argumentavau paprastai - juk vyrai neina pasisokti. Nesu maciusi pulkelio vyruku sokanciu vienas pries kita..
Papildyta:
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 21, 18:48)
tss... tu moteris, jin nelaukia moteru komentaru lotuliukas.gif

Komentaras komentarui nelygus.. .... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 21, 17:57)
mazame miestelyje didesne tikimybe suzinoti is kitu ka vyras veike klube,- ar geras berniukas buvo smile.gif

O jeigu ne? Ir tektu rausti klausantis kaip kokias pazistamas malalietkas kabino.. doh.gif
Atsakyti
Taigi labai paprasta... norite sužinoti, ką veikia jūsų vyrai klube, nueikit į klubą ir sužinosite biggrin.gif Iš savo patirties... nepasakyčiau kad kuom nors skirtųsi nuo kitų klube esančių vyrų, geria, šoka, bendrauja, su merginomis taip pat bendrauja biggrin.gif Kiti tiesiog nori pasišnekėti, kiti vaišina gėrimais, prašo telefonų numerių, šokdina, leidžia suprasti, kad norėtų artimesnio bendravimo. Čia kalbu apie tuos, kurie neslepia, kad yra vedę ir turi vaikų. Aš asmeniškai tai įsiusčiau, jei žinočiau, kad kol aš sėdžiu su mažu vaiku mano vyras su visokioms malalietkom žvygauja, jau nekalbu apie tuos variantus, kai mielai ir į lovą kviečiasi. Kuriai kategorijai jūsiškis priklauso, tai jam ir žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 08 28, 17:32)
Taigi labai paprasta... norite sužinoti, ką veikia jūsų vyrai klube, nueikit į klubą ir sužinosite  biggrin.gif Iš savo patirties... nepasakyčiau kad kuom nors skirtųsi nuo kitų klube esančių vyrų, geria, šoka, bendrauja, su merginomis taip pat bendrauja  biggrin.gif Kiti tiesiog nori pasišnekėti, kiti vaišina gėrimais, prašo telefonų numerių, šokdina, leidžia suprasti, kad norėtų artimesnio bendravimo. Čia kalbu apie tuos, kurie neslepia, kad yra vedę ir turi vaikų. Aš asmeniškai tai įsiusčiau, jei žinočiau, kad kol aš sėdžiu su mažu vaiku mano vyras su visokioms malalietkom žvygauja, jau nekalbu apie tuos variantus, kai mielai ir į lovą kviečiasi. Kuriai kategorijai jūsiškis priklauso, tai jam ir žinoti.

nesilankau tokiose vietose, be zmonos, nei jai, nei man nepatinka tokios vieno "gastroles", gal kazkam tai yra normalu, bet mums ne. ir mes ne katik vede, uz rankyciu susikabine nevaikstome. cia tarp kitko
Atsakyti
Vyrai klube - mano nuomone tai dažniausiai geria ir į panas spokso - kartais pašoka (aš čia apie ,,nelaisvus" vyrus)
Atsakyti
kas tas klubas?
Atsakyti
as tai kazkaip nemegejas i klubus,bet jei draugai jau prikalbina tai nuejnam biski atsigeriam pasokam ir balius baigtas;D
Atsakyti
I kluba - atsigert, pasokti, pabendrauti.
Ir nors vedus i kluba didelio noro be zmonos eiti nera, bet nuejus su viengungiais draugais i bara alaus, paskui vistiek viskas uzsibaigia klube smile.gif
Zmona nedaro is to jokios tragedijos.
Atsakyti
aš niekaip nesuprantu ko tragedija kad vyras nueis į klubą su draugais, išgers, pabendraus su kitomis merginomis, juk į lovą neguls, klubuose jos nėra biggrin.gif
lyg moterys su draugėm neitų į klubą ir to paties nedarytų. kiek esu mačius.
Atsakyti
Klube galima tokį sexą susiveikt, kad ogogo, be jokios lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 13, 12:38)
Klube galima tokį sexą susiveikt, kad ogogo, be jokios lovos biggrin.gif

Jei zmogus nores "nueiti i kaire", nepriklausomai ar jis, ar ji, jokie draudimai nuo to neapsaugos. Nebent 24/7 sedesit susikabine uz ranku, bet tokia draugyste savaime ilgai netruks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kapec @ 2011 09 14, 11:02)
Jei zmogus nores "nueiti i kaire", nepriklausomai ar jis, ar ji, jokie draudimai nuo to neapsaugos. Nebent 24/7 sedesit susikabine uz ranku, bet tokia draugyste savaime ilgai netruks smile.gif

Teisingai. Norės - padarys tai bet kur.
Atsakyti