Bare galima atsipalaiduoti ir atsigerti. Maniškis tai nemato prasmės eiti į klubus "šiaip sau", jei jau eiti, tai arba panų medžioti, arba, kaip buvo minėta, akis ganyti...
QUOTE(freimule @ 2011 08 24, 11:20)
Bare galima atsipalaiduoti ir atsigerti. Maniškis tai nemato prasmės eiti į klubus "šiaip sau", jei jau eiti, tai arba panų medžioti, arba, kaip buvo minėta, akis ganyti...
Tai man irgi taip atrodo..
Papildyta:
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 21, 18:48)
Komentaras komentarui nelygus.. ....
Papildyta:
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 21, 17:57)
mazame miestelyje didesne tikimybe suzinoti is kitu ka vyras veike klube,- ar geras berniukas buvo 
O jeigu ne? Ir tektu rausti klausantis kaip kokias pazistamas malalietkas kabino..
Taigi labai paprasta... norite sužinoti, ką veikia jūsų vyrai klube, nueikit į klubą ir sužinosite
Iš savo patirties... nepasakyčiau kad kuom nors skirtųsi nuo kitų klube esančių vyrų, geria, šoka, bendrauja, su merginomis taip pat bendrauja
Kiti tiesiog nori pasišnekėti, kiti vaišina gėrimais, prašo telefonų numerių, šokdina, leidžia suprasti, kad norėtų artimesnio bendravimo. Čia kalbu apie tuos, kurie neslepia, kad yra vedę ir turi vaikų. Aš asmeniškai tai įsiusčiau, jei žinočiau, kad kol aš sėdžiu su mažu vaiku mano vyras su visokioms malalietkom žvygauja, jau nekalbu apie tuos variantus, kai mielai ir į lovą kviečiasi. Kuriai kategorijai jūsiškis priklauso, tai jam ir žinoti.
QUOTE(Luella @ 2011 08 28, 17:32)
Taigi labai paprasta... norite sužinoti, ką veikia jūsų vyrai klube, nueikit į klubą ir sužinosite
Iš savo patirties... nepasakyčiau kad kuom nors skirtųsi nuo kitų klube esančių vyrų, geria, šoka, bendrauja, su merginomis taip pat bendrauja
Kiti tiesiog nori pasišnekėti, kiti vaišina gėrimais, prašo telefonų numerių, šokdina, leidžia suprasti, kad norėtų artimesnio bendravimo. Čia kalbu apie tuos, kurie neslepia, kad yra vedę ir turi vaikų. Aš asmeniškai tai įsiusčiau, jei žinočiau, kad kol aš sėdžiu su mažu vaiku mano vyras su visokioms malalietkom žvygauja, jau nekalbu apie tuos variantus, kai mielai ir į lovą kviečiasi. Kuriai kategorijai jūsiškis priklauso, tai jam ir žinoti.
nesilankau tokiose vietose, be zmonos, nei jai, nei man nepatinka tokios vieno "gastroles", gal kazkam tai yra normalu, bet mums ne. ir mes ne katik vede, uz rankyciu susikabine nevaikstome. cia tarp kitko
kas tas klubas?
aš niekaip nesuprantu ko tragedija kad vyras nueis į klubą su draugais, išgers, pabendraus su kitomis merginomis, juk į lovą neguls, klubuose jos nėra 
lyg moterys su draugėm neitų į klubą ir to paties nedarytų. kiek esu mačius.
lyg moterys su draugėm neitų į klubą ir to paties nedarytų. kiek esu mačius.
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 13, 12:38)
Jei zmogus nores "nueiti i kaire", nepriklausomai ar jis, ar ji, jokie draudimai nuo to neapsaugos. Nebent 24/7 sedesit susikabine uz ranku, bet tokia draugyste savaime ilgai netruks
QUOTE(kapec @ 2011 09 14, 11:02)
Jei zmogus nores "nueiti i kaire", nepriklausomai ar jis, ar ji, jokie draudimai nuo to neapsaugos. Nebent 24/7 sedesit susikabine uz ranku, bet tokia draugyste savaime ilgai netruks 
Teisingai. Norės - padarys tai bet kur.