QUOTE(bambyte @ 2007 04 24, 11:18)
Kariuomene - gryniausia nesamone..jei kas nores mus uzpulti - kepurem uzmetys..taj nereikia deklaruoti visokiu nesamoniu..ir versti vaikinus ejti tarnauti kur visokie nesveiki zmones bando juos psichologishkai palauzti ir tep irodyti savo pranashuma...
Visai ne nesamone ta kariuomene. Nesamone yra privalomoji karo tarnyba. O kariuomene ne tik karo atvejui reikalinga. Ji dalyvauja gelbejimo operacijose, nelaimiu likvidacijoje, misijose. Kartais svarbiu asmenu vizito mestu atlieka apsauga, be abejo visada tokiu atveju su garbes sargyba tas asmuo pasitinkamas. Ir dar daug kariuomene funkciju turi.
Nu ner toje kariuomeneje visokiu nesveiku zmoniu

Ragus biski palauzo jaunimeliui kas be ko. Bet kaip kitaip prie rezimo ipratinsi? Statuiniai santykiai. As irgi palauzyciau ragus ereliams, kurie nesupranta kur papuole.

Seip kariuomene reikalinga vienareiksmiskai. Lietuvai visiskai nereikalinga privalomoji karo tarnyba.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2007 04 19, 07:37)
šiaip aš irgi esu už profesionaliąją kariuomenę. bet mane erzina tokie pasakymai, kaip vargšiukus su šakėmis į LK varo, kaip jie tik lovas kloja

atsiprašant, ne
mižniai (čia liettuviškas žodis

) gi tie vyrai. o bobos, t.y. mes, labiausiai dėl to sriūbaujame.
Nu tai zliumbia aisku ten imami. Kur gi nezliumbs. Juk daug geriau sedet namuose, su draugais alu pliurinti ir panas kirkinti. As nesneku apie tuos kurie rimta darba dirba, arba seima turi. Sneku apie tokius kurie istisom dienom varlineja nieko neveikdami, dar ir is mamytes pinigeliu gyvendami, o po to garsiausiai saukia vai vai vai zlugdo mano jaunas dieneles

Tokiem ten ir eiti labiausiai reikia. Bent kazkiek pajustu jog gyvenimas ne tik linskmybes, subrestu kariuomeneje greiciau.