Įkraunama...
Įkraunama...

Kariuomenė

QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 12 21, 15:29)
Manau, vyrui butina tarnauti kariuomenej, juk ten ne esme, kad jis gaus sautuva rankose palaikyti, svarbiausia - disciplina. Jokia aplink sokinejanti mamyte to, manau, neismokys.

kažkokie kraštutinumai bigsmile.gif jei ne armija, tai būtinai mamytė? g.gif o studijos, darbas, kūryba? galų gale kas Lietuvai dabar aktualu -- emigracija. argi mažai galimybių savarankiškam gyvenimui ir patirties kaupimui?

aš ne prieš kariuomenę, netgi už, tiktai tikrai ne visiems jos reikia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 21, 15:44)

aš ne prieš kariuomenę, netgi už, tiktai tikrai ne visiems jos reikia. schmoll.gif

Na, taip ne visiem reikia tos kariuomenes. Juk tam ir vyksta medicinine atranka. Ten jau nustato, kur dar is zmogaus galima tikra vyra padaryti, o kur jau beviltiskas.....
Taip, sutinku bet kokia patirtis (nebutinai kariuomene) brandina zmogu ir išmoko daugelio dalyku.
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, ko ten į mūsų tą kariuomenę eiti, nieko ten doro neišmokina. o ir eina ten tik be aukštojo išsilavinimo...
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 12 21, 16:55)
Na, taip ne visiem reikia tos kariuomenes. Juk tam ir vyksta medicinine atranka. Ten jau nustato, kur dar is zmogaus galima tikra vyra padaryti, o kur jau beviltiskas.....
Taip, sutinku bet kokia patirtis (nebutinai kariuomene) brandina zmogu ir išmoko daugelio dalyku.

įdomus požiūris, kad tikrą vyrą reikia padaryti g.gif antraip -- netikras? boba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 21 gruodžio 2007 - 17:04
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 12 21, 16:55)

atleidzia ir del regejimo sutrikimu, pilnapadystes, etc. taip iseina, og jums visi, kurie vturi akinius - beviltiski? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 16:06)
atleidzia ir del regejimo sutrikimu, pilnapadystes, etc. taip iseina, og jums visi, kurie vturi akinius - beviltiski? g.gif

As ir tikejaus tokios reakcijos i sita parasyta mano fraze.....Aciu uz pastabuma smile.gif Nu ir kaip daba pasiteisinti g.gif As tik norejau pasakyti, kad bet ko neima juk i ta kariuomene, visgi vyksta atranka, juk pasiziurima,ar zmogus tinkamas tarnauti. Gal jis beviltiskas kariuomenei, bet ne gyvenimui...
Atsakyti
uff... jau maniau esanti beviltiška bigsmile.gif o nuo kariuomenės nusimuilinti nėra sunku - kad ir tą patį blogą regėjimą nusimuliuot, gėjum apsimest ar apie prieštaravimą religijai primeluot... manau mažai kas yra beviltiškas kariuomenei, bet ji neturi būti prievolė. manau, jog tie kurie eina savo noru ir tarnauja geriau.
be to lengva apie kitus šnekėt. įdomu ką darytumėt jei kažkas pasiskųstu burneikienei dėl diskriminacijos ir visos merginos būtų priverstos eit tarnauti ir tapti 'tikrom moterim'? g.gif
Atsakyti
O as net turejau tokiu minciu eiti i kariuomene, bet vyras atkalbejo.... Dabar jau ir pati mastau, kad apkasuose guleti ir po miskus lakstyti nenoreciau. Suaugau smile.gif Siaip, manau, reta moteris tinkama kariuomenei....
Atsakyti
na matot, kiekvienam savo. aš pėvėzė tokių minčių neturėjau ir net kūno kultūros nemėgau, ale savęs beviltiška nelaikau ir suprantu tuos vyrus kurie kariuomenėj jokio žavesio nemato ir 'tikrais vyrais' tapti nesiveržia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 17:54)
na matot, kiekvienam savo. aš pėvėzė tokių minčių neturėjau ir net kūno kultūros nemėgau, ale savęs beviltiška nelaikau ir suprantu tuos vyrus kurie kariuomenėj jokio žavesio nemato ir 'tikrais vyrais' tapti nesiveržia cool.gif

o aš tiesą sakant paauglystėj svajojau apie armiją, ir vyrukus su uniformom biggrin.gif
bet vėliau supratau, kad tai ne mano sveikatai ir charakteriui (irgi kūno kultūros niekad nemėgau). dėl vyrukų irgi nuomonę pakeičiau g.gif
nors kai kuriems savo pažįstamiems labai linkiu, kad kariuomenė juos supakuotų ir biški patarkuotų, bet kita vertus -- buvau netgi nustebus, kad patys normaliausi mano sutikti vyrai niekur netarnavo.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 21, 22:36)

nors kai kuriems savo pažįstamiems labai linkiu, kad kariuomenė juos supakuotų ir biški patarkuotų

kad kariuomenė turi svarbesnių darbų nail.gif
šiaip aš esu už profesionalią kariuomenę, kad kiekvieną darbą dirbtų profesionalai.
bet iš šitos diskusijos matau, kad ryšių su visuomene skyriai dar turi kalnus darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 18:06)

regejima irgi labai tikrina kai as ejau med.komisija, manes klause ar silpnas regejimas netrukdys dideliam fiziniam kruviui
Atsakyti