Įkraunama...
Įkraunama...

Kariuomenė

QUOTE(Silvute @ 2006 03 20, 10:44)
kazka tu cia maisai.
Kariuomene jei ir ismoko gerbti, tai tik ne vyresni, o aukstesni pareigoms - ir ne gerbti, o paklusti.
Idomu kam nauda, kai zmogus tampo tik akla isakymo vykdymo masina su mazai smegenu, bet uztat atidirbtais raumenimis.
DAug teko matyti atitarnavusiu, bet tik vienam maciau nada, kad sustiprino fiziskai ( apie tai, kad zmogus gal pusmeti negalejo normaliai bendrauti, tai geriau patylesiu)

Papildyta:
Labas merginos. As tik siandien prisiregistravau ir pamaciau tema apie kariuomene. Jau 3,5 metu dirbu Panevėžio karo prievoles centre, is kurio jaunuoliai ar vyrai isvyksta i tarnyba. Daug cia visko prisiskaiciau. Labai idomu paskaityti is salies nuomone apie savo darba.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 03 20, 08:44)
kazka tu cia maisai.
Kariuomene jei ir ismoko gerbti, tai tik ne vyresni, o aukstesni pareigoms - ir ne gerbti, o paklusti.
Idomu kam nauda, kai zmogus tampo tik akla isakymo vykdymo masina su mazai smegenu, bet uztat atidirbtais raumenimis.
DAug teko matyti atitarnavusiu, bet tik vienam maciau nada, kad sustiprino fiziskai ( apie tai, kad zmogus gal pusmeti negalejo normaliai bendrauti, tai geriau patylesiu)

Dėl paklusimo sutinku. Man irgi nepatinka ta idiotiška tvarka kariuomenėje, kur viską lemia laipsnis, ir tu aukštesnio laipsnio karininkui net negali paprieštarauti. Brrr, negalėčiau dirbt kariuomenėje, užknistų jei koks debilas lieptų jo įsakymus idiotiškus vykdyt schmoll.gif
Gal dar nauda kariuomenėje ta, kad išmoko vyrus tvarkingumo - patalynę patiems persivilkti, rūbus išsilyginti, bulves nuskųst išmoko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Živilė @ 2006 03 21, 20:24)
Papildyta:
Labas merginos. As tik siandien prisiregistravau ir pamaciau tema apie kariuomene. Jau 3,5 metu dirbu Panevėžio karo prievoles centre, is kurio jaunuoliai ar vyrai isvyksta i tarnyba. Daug cia visko prisiskaiciau. Labai idomu paskaityti is salies nuomone apie savo darba.

Labai būtų įdomu ir pačios nuomonę išgirsti, ką pati manai, ar esi patenkinta savo darbu? Ar neniekina vyrai karininkai moterų karininkių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 21 kovo 2006 - 20:30
QUOTE(Živilė @ 2006 03 21, 20:24)
Papildyta:

Labai idomu butu isgirsti tavo nuomone.
Atsakyti
Mano busimas vyras dirba karo prievoleje,.na kiek man zinoma tikrai nieko pries neturi pries moteris karininkes,tik kai dar studijavo tai kartais pakeiksnodavo,bet siaip tikrai nieko pries.
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2006 03 23, 19:25)
Mano busimas vyras dirba karo prievoleje,.na kiek man zinoma tikrai nieko pries neturi pries moteris karininkes,tik kai dar studijavo tai kartais pakeiksnodavo,bet siaip tikrai nieko pries.

Papildyta:
As dirbu kaip valstybės tarnautoja, o ne kaip kariške. Bet yra vyrų, kurie nesupranta, ką kariuomenėje veikia moterys. Šiaip aš dirbu su šauktiniai, nėra taip lengva su jaunuoliais, kuriems nuo 16 iki 26 metų. Visokių idiotų pasitaiko. O kas dėl darbo sąlygų, garantijų - tai labai patenkinta.
Atsakyti
Man taip pat papasakoja kokie jaunuoliai ateina,graudu klausytis,.bet yra kaip yra.
Papildyta:
O kaip tau Zivile sekasi dirbti kariskiu apsuptyje?
Atsakyti
Vat butent, kad jie ismokomi tvarkingumo. Kiti nuo mamytes sparno atitruke gyvenime ner nei rubu sau skalbesi, nei lygine, nei patalyne persivilkineje, nera nieko dare, nes viska gerosiso mamos savo lepuneliams dare.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2006 03 23, 20:28)
Vat butent, kad jie ismokomi tvarkingumo. Kiti nuo mamytes sparno atitruke gyvenime ner nei rubu sau skalbesi, nei lygine, nei patalyne persivilkineje, nera nieko dare, nes viska gerosiso mamos savo lepuneliams dare.

ne tik to, girdejau, kai kurie is kaimo atvaziave net tuliko normalaus nemate, neskiria klozeto nuo bakelio unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2006 03 23, 18:25)
Mano busimas vyras dirba karo prievoleje

QUOTE(Živilė @ 2006 03 23, 20:20)
As dirbu kaip valstybės tarnautoja, o ne kaip kariške. Šiaip aš dirbu su šauktiniai, nėra taip lengva su jaunuoliais, kuriems nuo 16 iki 26 metų. Visokių idiotų pasitaiko. 

Tai noretusi suzinoti, ka mano zmones, dirbantis su sauktiniais apie saukima prievarta.

O beje, kaip yra su tais vaikynais, kurie isvaziavo uzsienyn?
Atsakyti
O aš galvočiau, kad armiją turėtų sudaryti laisvai samdomi profesionalai. Pirmiausia todėl, kad tokiu atveju armiją mūsų šlovingąją sudarytų žmonės, kurie žinojo kur ir ko ėjo. Vaikinai samdytųsi bent jau moraliai tam pasiruošę. Antra, tarnaudami ilgą laiką taptų savo srities profesionalais. Karo ar nepaprastosios padėties atveju, tikiu, pasirodytų visai kitu lygiu, negu per metus laiko kažko pramokę išsigandę berniukai.
O eiti į armiją tam, kad kaip kažkas rašė, išmoktų skalbti skalbykle (be galo sudėtingas darbas biggrin.gif ) ar pamatyti "normalų" tualetą - atsiprašau labai, bet tai jau nerimta... Niekada toj armijoj nebuvau, bet kažkodėl įsivaizduoju, kad jos paskirtis yra kita, o ne supažindinimas su civilizacijos išradimais ar buities darbų mokymas...
Atsakyti
Kaip sakoma, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As manau, kad vyras turetu atitarnauti kariuomenėje, tai priduoda jam atsakomybes jausmo, sutvirtejimo fiziskai (nes paskutiniu metu dauguma vyru labai fiziskai silpni). Jau dabar yra ruosiamas projektas, kur sauktinis tarnautu tik tris menesius ir visiems triju menesiu tarnyba butu privaloma. baige vidurine mokykla ir is karto trims menesiams i bazini kario kursa, kur karys turetu galimybe susipazinti su elementariu ginklo naudojimu ir pan. o po triju men.jis gali kurti savo gyvenima kaip panorejes. tai gal ir nebutu tokia jau priverstine tarnyba g.gif
Atsakyti
kiekviena lazda turi du galus.
jaunesnė buvau, tai pati pasvajodavau apie armiją, but supratau, kad nelabai man pagal sveikatą ir charakterį. verysad.gif
o kas liečia vyrus, tai daugeliui savo bendraamžių linkėčiau, kad juos paimtų tarnauti. o tai ne vyrai, o vištgaidžiai kažkokie blink.gif
kita vertus, kas per prievartą, tas nebūtinai į gera, jei galvojant apie tokius dalykus kaip motyvacija ir sąmoningas noras tarnauti šaliai.
Atsakyti