Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pas mane ant palanges su Dzukes ploja.gif dar dviem lapukais (ACIU thumbup.gif ) sanpauliju per 1,5 men. padaugejo iki 22... clap.gif clap_1.gif yahoo.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 02 16, 10:30)
Ne, negalėjo, smėliukas - tik į gera. Sanpaulijų lapai glemba ne tik nuo perdžiūvimo, bet ir nuo per didelės drėgmės ar bakterinės injekcijos.

Rimmuse, labai gražūs žiedai wub.gif

O tie lapeliai atsities ar jau salinti? Nes visiskai nusvire apatiniai, o jauneliai status, grazus, leidzia naujus
user posted image
Turbut geriausia butu persodinti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 06 kovo 2012 - 15:19
laba diena sanpaulijų mylėtojos,

šitų grožybių "ūkis" plečiasi pas mane kosminiu greičiu blush2.gif Tačiau iki pilnos laimės dar trūksta kelių nusižiūrėtų - gal kuri jūsų turi šių sanpaulyčių per daug - mielai nupirkčiau bigsmile.gif

Alamo Frills (Pittman)
Frozen in Time
Bewitching blue
Irish Flirt (Sorano)
Ness‘ Forever Pink
Optimara Ever Precious
Rosie Ruffles
Skybird
Spring Rose
Svadebnyj bukiet
Šaltis
Atsakyti
Ir dar Ruffled skies biggrin.gif
Atsakyti
Ar norėtumėte turėti bendruomeninį daržą? Kokių daržovių, vaisių, uogų ar žolių labiausiai norėtumėte užsiauginti?

Trumpa apklausėlė, užtruksite vos kelias minutes - http://www.######/ap...b2ed65efac.html

Ačiū Jums!
Papildyta:
va tiktai apklausos linkas išsikraipė - jį rasite ###### viešose apklausose, ji vadinasi "Ar auginate daržoves?" wink.gif

Papildyta:
vau, kaip blokuoja smile.gif publika_lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 10, 12:18)
Alamo Frills (Pittman)
Irish Flirt (Sorano)
Rosie Ruffles
Skybird

Šias turiu, bet pas mane jau apsipumpuravę, pradeda žydėt wacko.gif

Žydi Nancy Leigh wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus dzūke žiedai
Atsakyti
Pavasariniais žiedais prasiskleidė "Подружка Невесты" (К. Моrev sėjinukas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 03 19, 00:39)
Pavasariniais žiedais prasiskleidė "Подружка Невесты" (К. Моrev sėjinukas)

Koks pavasarinis GROZIS thumbup.gif
Atsakyti
Rimmuse, nuostabiai gražu thumbup.gif O tai čia ne Morevo veislė, o sėjinukas? g.gif Aš maniau kitaip...
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(ausrazs @ 2012 03 19, 13:10)
Rimmuse, nuostabiai gražu thumbup.gif O tai čia ne Morevo veislė, o sėjinukas? g.gif Aš maniau kitaip...

Kiek teko skaityti, tai K. Morevas veisles labai kruopščiai tikrina, žiūri kad pasikartotų savybės. Bet parduoda gana daug ir savo sėjinukų. Ir žmonės duoda savo vardus, bet nurodo, kad tai jo veislė, už ką selekcininkas labai pyksta. Nors Rusijoje gana daug jo tokių gražių gėliukų. "Подружка Невесты" vienas iš tokių. Morevui nepatiko, kad neišlaiko stabiliai savo savybių, dažnai "sportuoja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 19 kovo 2012 - 18:18
Rimmuse, ačiū už atsakymą. Šiaip kolekcininkai neturėtų nieko daryti prieš autoriaus valią. Kiti selekcininkai detaliai aptaria savo parduodamų sėjinukų likimą.
O Morevas - tikrai puikių veislių autorius.
Atsakyti