Pas mane ant palanges su Dzukes
dar dviem lapukais (ACIU
) sanpauliju per 1,5 men. padaugejo iki 22...
QUOTE(ausrazs @ 2012 02 16, 10:30)
Ne, negalėjo, smėliukas - tik į gera. Sanpaulijų lapai glemba ne tik nuo perdžiūvimo, bet ir nuo per didelės drėgmės ar bakterinės injekcijos.
Rimmuse, labai gražūs žiedai
Rimmuse, labai gražūs žiedai
O tie lapeliai atsities ar jau salinti? Nes visiskai nusvire apatiniai, o jauneliai status, grazus, leidzia naujus

Turbut geriausia butu persodinti ?
laba diena sanpaulijų mylėtojos,
šitų grožybių "ūkis" plečiasi pas mane kosminiu greičiu
Tačiau iki pilnos laimės dar trūksta kelių nusižiūrėtų - gal kuri jūsų turi šių sanpaulyčių per daug - mielai nupirkčiau
Alamo Frills (Pittman)
Frozen in Time
Bewitching blue
Irish Flirt (Sorano)
Ness Forever Pink
Optimara Ever Precious
Rosie Ruffles
Skybird
Spring Rose
Svadebnyj bukiet
Šaltis
šitų grožybių "ūkis" plečiasi pas mane kosminiu greičiu
Alamo Frills (Pittman)
Frozen in Time
Bewitching blue
Irish Flirt (Sorano)
Ness Forever Pink
Optimara Ever Precious
Rosie Ruffles
Skybird
Spring Rose
Svadebnyj bukiet
Šaltis
Ir dar Ruffled skies
Ar norėtumėte turėti bendruomeninį daržą? Kokių daržovių, vaisių, uogų ar žolių labiausiai norėtumėte užsiauginti?
Trumpa apklausėlė, užtruksite vos kelias minutes - http://www.######/ap...b2ed65efac.html
Ačiū Jums!
Papildyta:
va tiktai apklausos linkas išsikraipė - jį rasite ###### viešose apklausose, ji vadinasi "Ar auginate daržoves?"
Papildyta:
vau, kaip blokuoja
publika_lt
Trumpa apklausėlė, užtruksite vos kelias minutes - http://www.######/ap...b2ed65efac.html
Ačiū Jums!
Papildyta:
va tiktai apklausos linkas išsikraipė - jį rasite ###### viešose apklausose, ji vadinasi "Ar auginate daržoves?"
Papildyta:
vau, kaip blokuoja
labai grazus dzūke žiedai
Pavasariniais žiedais prasiskleidė "Подружка Невесты" (К. Моrev sėjinukas)
QUOTE(Rimmuse @ 2012 03 19, 00:39)
Koks pavasarinis GROZIS
Rimmuse, nuostabiai gražu
O tai čia ne Morevo veislė, o sėjinukas?
Aš maniau kitaip...
Ačiū
Kiek teko skaityti, tai K. Morevas veisles labai kruopščiai tikrina, žiūri kad pasikartotų savybės. Bet parduoda gana daug ir savo sėjinukų. Ir žmonės duoda savo vardus, bet nurodo, kad tai jo veislė, už ką selekcininkas labai pyksta. Nors Rusijoje gana daug jo tokių gražių gėliukų. "Подружка Невесты" vienas iš tokių. Morevui nepatiko, kad neišlaiko stabiliai savo savybių, dažnai "sportuoja".
QUOTE(ausrazs @ 2012 03 19, 13:10)
Rimmuse, nuostabiai gražu
O tai čia ne Morevo veislė, o sėjinukas?
Aš maniau kitaip...
Kiek teko skaityti, tai K. Morevas veisles labai kruopščiai tikrina, žiūri kad pasikartotų savybės. Bet parduoda gana daug ir savo sėjinukų. Ir žmonės duoda savo vardus, bet nurodo, kad tai jo veislė, už ką selekcininkas labai pyksta. Nors Rusijoje gana daug jo tokių gražių gėliukų. "Подружка Невесты" vienas iš tokių. Morevui nepatiko, kad neišlaiko stabiliai savo savybių, dažnai "sportuoja".
Rimmuse, ačiū už atsakymą. Šiaip kolekcininkai neturėtų nieko daryti prieš autoriaus valią. Kiti selekcininkai detaliai aptaria savo parduodamų sėjinukų likimą.
O Morevas - tikrai puikių veislių autorius.
O Morevas - tikrai puikių veislių autorius.