gal patartumėte, kada pražįsta pirmą kart sanpaulija išauginta iš lapelio, po metų ar po dviejų ar trijų?
QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 19, 19:59)
gal patartumėte, kada pražįsta pirmą kart sanpaulija išauginta iš lapelio, po metų ar po dviejų ar trijų?
Jei sąlygos tinka - metų nereikia. Kelios gėlytės, kurių lapelius gavau praėjusių metų liepos pradžioje, dar nežydi, bet žiedelius jau krauna

QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 19, 20:59)
Nera atsakimo i jusu klausima...buna prazysta ir mazas vaikutis, o buna augina sau lapus ir vaidina kad yra salotas

QUOTE(alio-nka @ 2012 03 19, 20:24)
Nera atsakimo i jusu klausima...buna prazysta ir mazas vaikutis, o buna augina sau lapus ir vaidina kad yra salotas 

QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 19, 20:59)
Aš skaičiuoju taip - nuo lapo nulaužimo iki pirmojo žiedo prasiskleidmo praeina apie 9 mėn. Bet čia labai vidutiniškai. Man dažniau anksčiau žiedai pasirodydavo.
hmm, reiškiasi turėtų ir pas mane žydėti, kažką darau ne taip, gal tręšiu per mažai. ačiū merginos už atsakymus
QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 19, 21:55)
hmm, reiškiasi turėtų ir pas mane žydėti, kažką darau ne taip, gal tręšiu per mažai. ačiū merginos už atsakymus
Manau, pavasaris ir vis dažniaus pasirodanti saulė gali savaime paskatinti žydėjimą.

tikėkimės kad greit sukraus žiedelius ir netaps "salota"

QUOTE(SVT @ 2012 02 29, 21:48)
Ar galima issamiau apie ta maiseli

QUOTE(Mupi @ 2012 03 22, 21:28)
Maišelis atstoja šiltnamį. Jame savaime palaikomas pastovus temperatūros ir dregmės režimas. Puikiai tinka permatomi maišeliai iš maxima'os. Tik nepamirškite kiekv. dieną ~10-20 min palaikyti pravirą.
QUOTE(SVT @ 2012 03 22, 21:36)
Maišelis atstoja šiltnamį. Jame savaime palaikomas pastovus temperatūros ir dregmės režimas. Puikiai tinka permatomi maišeliai iš maxima'os. Tik nepamirškite kiekv. dieną ~10-20 min palaikyti pravirą.
Idejau i toki sandariai uzsegama, tai sandariai uzsegus laikyt

Perziemojo puikiai o dabr pradejo lapai lenktis i apacia ir glebti

Maišelis padės, jei buvo perdžiuvus ir lapai glemba. Tada palaisčius, bet neperlaisčius ir įdėjus į maišelį, geriau atsigauna.
Bet jei neuždžiuvo ir lapai ėmė vysti, gal reikėtų šaknis pažiūrėti, persodinti, o tada į maišelį dėti, nes jei kas šaknims, tai tas maišelis niekuo nepadės, manau.
Užsegamo maišelio galima kokį nedidelį kamputį palikti neužspaudus, kad kiek oro gautų.
Bet jei neuždžiuvo ir lapai ėmė vysti, gal reikėtų šaknis pažiūrėti, persodinti, o tada į maišelį dėti, nes jei kas šaknims, tai tas maišelis niekuo nepadės, manau.

Užsegamo maišelio galima kokį nedidelį kamputį palikti neužspaudus, kad kiek oro gautų.