Sveikos mamytės, labai pradėjau domėtis sanpaulijomis, ir norėjau pasiklausti, o jos per metus kiek kartu gali sukrauti žiedus ?

QUOTE(*Sausutė* @ 2012 04 29, 07:12)
Sveikos mamytės, labai pradėjau domėtis sanpaulijomis, ir norėjau pasiklausti, o jos per metus kiek kartu gali sukrauti žiedus ? 

Sunku vienareikšmiškai atsakyti

QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 29, 11:53)
Sunku vienareikšmiškai atsakyti
, nes priklauso nuo daug ko: veislės, laikymo sąlygų ir t.t. Vienos tik kartą kelis žiedelius padovanoja, kitos kelis kartus ištisomis "kepurėmis" žydi, viena man be pertraukos daugiau negu metus žydėjo 

mmm... reikės isigyti.. žiūrėsiu kaip joms ar patiks mano sąlygos namuose

Pasipuošė "kepurėm"

ЕК-Подарок на рождество (E. Коршунова)

Чёрный Факир (С. Прилуцкая)

Ян-Забава (Н. Пуминова)

Ян-Забава (Н. Пуминова)

Rimmuse, vaizdeliai -

Šita sanpauligė labai keistas "daiktas" - vieną kartą praėjo, tai paskui vėl sužydėjo visu gražumu, šiemet laaabai apsikarpė laikas, didžioji dalis kolekcijos netekus dėmesio tragiškai žuvo, ai manau - ką jau padarysi, tiek to...prieš kurį laiką susistačiau likusias, vienos kitos niaujos užsireikė, tiek kiek turėjau lyg ir nebeplanuoju, bet kad jausmų būtų nelikę, ypač kai koks kad ir pramininis žiedukas kad ir visai neteisingai prasiskleidžia nepasakyčiau, taigi vėl sustatytos "pirmumo" dėmesio prasme reikalaujančioj vietoj. :]]]
Va "Podarok na roždestvo" pas mane buvo labai labai užsispyrę, dvi niekaip taip ir nepražydo, dabar ir nebėra kam...Rimmuse, super.
Va "Podarok na roždestvo" pas mane buvo labai labai užsispyrę, dvi niekaip taip ir nepražydo, dabar ir nebėra kam...Rimmuse, super.
QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 29, 22:17)
Pasipuošė "kepurėm"

Ян-Забава (Н. Пуминова)

Ян-Забава (Н. Пуминова)

Labai gražu rimmuse, žiūrint tokius vaizdus viena gražesni vis už kitą tikrai traukia užsivest manijai

Rimmuse, pasaka
Aš nusiteikus apmažint sanpaulijų, bet nežinau kaip čia bus
Širdy saldu žiūrint į žiedus

Aš nusiteikus apmažint sanpaulijų, bet nežinau kaip čia bus

Ačiū visoms
eisiu, perduosiu pagyras, gal ir kitos užpavydėjusios pasipuoš

QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 30, 20:34)
Dievulėliau, Rimmuse, kaip gražu

Šiandien kažkaip tikėjausi isigyti pirmąją sanpaulija.. Nuvažiavau i bauhof tai nusigandau, pasirinkimo jokio ir truss beveik nuvytusios sanpaulijos padėtos buvo.. manau, kad daug ten niekas gėlėms laiko neskiria, palieja vandeniu ir merdėja jos ten be saulės spindulių.. Manau kokybė sanpaulija geriausia iš čia pardavinėjančių mylėtoju