Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Žydi Green Gorison (Sorano) Ne "kepurė", bet ir ne vienas žiedas, kaip pirmajam žydėjime lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 01, 23:20)
Žydi Green Gorison (Sorano) Ne "kepurė", bet ir ne vienas žiedas, kaip pirmajam žydėjime  lotuliukas.gif
user posted image

Labai graži wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau jūsų nuomonės ir patarimų.
Paskutiniu metu labai apmažinau auginamų sanpaulijų gretas, pasilikdama savo skoniui gražiausias - pilnavidures. Bet su šiomis pastebėjau tokį dalyką, su kuriuo nelabai žinau kaip tvarkytis - žiedlapiai nesugeba prasiskleisti, ta prasme, kad jie taip kietai būna susukti, na, kaip kopūstų gūžės. Nesugebėjusios pilnai prasiskleisti, jos ir baigia žydėjimą tik su keliais išsilaisvinusiais žiedlapiais. Gal kokių trąšų per mažai/per daug? Tręšiu su shultz sanpaulijoms nurodytomis ar silpnesnėmis dozėmis.
Beje, panašiai dabar gaunasi su pilnavidurėmis sprigėmis...
Turit minčių?
Atsakyti
Paskutiniu metu pasyvi sanpaulijų temoje. Sakau reikia duot ir man kokį vaizdelį blush2.gif
Sassy Sister priešaky smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 05 02, 20:50)
Paskutiniu metu pasyvi sanpaulijų temoje. Sakau reikia duot ir man kokį vaizdelį blush2.gif

Gražu, nors ir antras planas nenusileidžia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Kai užėjau pažiūrėt, nebegalėjau akių atitraukt... Jau noriu noriu noriu biggrin.gif
Turiu vieną problemėlę - mažai palangių, o ant jų jau yra gyventojų. Gal galite patarti kur ir kokį stovą sanpaulijų vazonėliams būtų galima įsigyti auginimui ant palangės. Planuoju augint ne miniukus.

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane į savo gretas drinks_cheers.gif
Jau turiu ir vaikų, ir būsimų mamų lotuliukas.gif . Belieka laukti veiksmo.
Didelis ačiū mamytėms už sanpaulijų auginimo pradžiamokslį. Tikiuosi neįkyrėsiu su pirmoko lygio klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 05 04, 17:50)
Priimkit ir mane į savo gretas  drinks_cheers.gif
Jau turiu ir vaikų, ir būsimų mamų  lotuliukas.gif . Belieka laukti veiksmo.
Didelis ačiū mamytėms už sanpaulijų auginimo pradžiamokslį. Tikiuosi neįkyrėsiu su pirmoko lygio klausimais  blush2.gif

Sveika, aš irgi čia naujokėlė turiu taipat jau gėlyčiu.. iš kuriu bandysiu kanors išsiiaugint drinks_cheers.gif 4u.gif Manau mums dar daug reikės konsultaciju ju auginime thumbup.gif
Atsakyti
Pirmieji Морозная Вишня (К.Морев) žiedai
user posted image
Atsakyti
RS-Baron Miunchgauzen (S.Repkina), mano viena mėgstamiausių smile.gif

user posted image
Atsakyti
SVT - labai grazus ziedai.... thumbup.gif
Pas mane tik vaikai pasirode kai kuriu lapuku, o dziaugiuosi kaip graziausiais ziedais.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 04 13, 09:44)

QUOTE(dzūkė @ 2012 04 26, 19:35)
Kostina Fantazija, kažkodėl mažai turėjau vilčių , jog sulauksiu teisingų žiedų blush2.gif
user posted image

QUOTE(dzūkė @ 2012 05 02, 20:50)
user posted image

QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 05, 12:16)
Pirmieji Морозная Вишня (К.Морев)  žiedai
user posted image

QUOTE(SVT @ 2012 05 07, 08:31)
RS-Baron Miunchgauzen (S.Repkina), mano viena mėgstamiausių smile.gif

user posted image

KUR PERKAT TOKIUS GROZIUS? RUSIS??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raflezija: 07 gegužės 2012 - 09:19