Žydi Green Gorison (Sorano) Ne "kepurė", bet ir ne vienas žiedas, kaip pirmajam žydėjime
QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 01, 23:20)
Žydi Green Gorison (Sorano) Ne "kepurė", bet ir ne vienas žiedas, kaip pirmajam žydėjime

Labai graži
Sveikos,
norėčiau jūsų nuomonės ir patarimų.
Paskutiniu metu labai apmažinau auginamų sanpaulijų gretas, pasilikdama savo skoniui gražiausias - pilnavidures. Bet su šiomis pastebėjau tokį dalyką, su kuriuo nelabai žinau kaip tvarkytis - žiedlapiai nesugeba prasiskleisti, ta prasme, kad jie taip kietai būna susukti, na, kaip kopūstų gūžės. Nesugebėjusios pilnai prasiskleisti, jos ir baigia žydėjimą tik su keliais išsilaisvinusiais žiedlapiais. Gal kokių trąšų per mažai/per daug? Tręšiu su shultz sanpaulijoms nurodytomis ar silpnesnėmis dozėmis.
Beje, panašiai dabar gaunasi su pilnavidurėmis sprigėmis...
Turit minčių?
norėčiau jūsų nuomonės ir patarimų.
Paskutiniu metu labai apmažinau auginamų sanpaulijų gretas, pasilikdama savo skoniui gražiausias - pilnavidures. Bet su šiomis pastebėjau tokį dalyką, su kuriuo nelabai žinau kaip tvarkytis - žiedlapiai nesugeba prasiskleisti, ta prasme, kad jie taip kietai būna susukti, na, kaip kopūstų gūžės. Nesugebėjusios pilnai prasiskleisti, jos ir baigia žydėjimą tik su keliais išsilaisvinusiais žiedlapiais. Gal kokių trąšų per mažai/per daug? Tręšiu su shultz sanpaulijoms nurodytomis ar silpnesnėmis dozėmis.
Beje, panašiai dabar gaunasi su pilnavidurėmis sprigėmis...
Turit minčių?
Paskutiniu metu pasyvi sanpaulijų temoje. Sakau reikia duot ir man kokį vaizdelį
Sassy Sister priešaky
Sassy Sister priešaky
QUOTE(dzūkė @ 2012 05 02, 20:50)
Paskutiniu metu pasyvi sanpaulijų temoje. Sakau reikia duot ir man kokį vaizdelį
Sassy Sister priešaky
Sassy Sister priešaky
Gražu, nors ir antras planas nenusileidžia
Sveikos, merginos
Kai užėjau pažiūrėt, nebegalėjau akių atitraukt... Jau noriu noriu noriu
Turiu vieną problemėlę - mažai palangių, o ant jų jau yra gyventojų. Gal galite patarti kur ir kokį stovą sanpaulijų vazonėliams būtų galima įsigyti auginimui ant palangės. Planuoju augint ne miniukus.
Ačiū atsakiusioms
Kai užėjau pažiūrėt, nebegalėjau akių atitraukt... Jau noriu noriu noriu
Turiu vieną problemėlę - mažai palangių, o ant jų jau yra gyventojų. Gal galite patarti kur ir kokį stovą sanpaulijų vazonėliams būtų galima įsigyti auginimui ant palangės. Planuoju augint ne miniukus.
Ačiū atsakiusioms
Priimkit ir mane į savo gretas
Jau turiu ir vaikų, ir būsimų mamų
. Belieka laukti veiksmo.
Didelis ačiū mamytėms už sanpaulijų auginimo pradžiamokslį. Tikiuosi neįkyrėsiu su pirmoko lygio klausimais
Didelis ačiū mamytėms už sanpaulijų auginimo pradžiamokslį. Tikiuosi neįkyrėsiu su pirmoko lygio klausimais
QUOTE(Oncik @ 2012 05 04, 17:50)
Priimkit ir mane į savo gretas
. Belieka laukti veiksmo.
Sveika, aš irgi čia naujokėlė turiu taipat jau gėlyčiu.. iš kuriu bandysiu kanors išsiiaugint
Pirmieji Морозная Вишня (К.Морев) žiedai

RS-Baron Miunchgauzen (S.Repkina), mano viena mėgstamiausių 

SVT - labai grazus ziedai....
Pas mane tik vaikai pasirode kai kuriu lapuku, o dziaugiuosi kaip graziausiais ziedais....
Pas mane tik vaikai pasirode kai kuriu lapuku, o dziaugiuosi kaip graziausiais ziedais....
QUOTE(nila_ks @ 2012 04 13, 09:44)
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 26, 19:35)
QUOTE(dzūkė @ 2012 05 02, 20:50)
Sassy Sister priešaky

Sassy Sister priešaky

QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 05, 12:16)
QUOTE(SVT @ 2012 05 07, 08:31)
KUR PERKAT TOKIUS GROZIUS? RUSIS???