Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O kur galima veisliniu sanpauliju nusipirkti, parduotuveja nesimato.Is kur perkate as labai ju noriu ax.gif
Atsakyti
Veislinių sanpaulijų galima įsigyti tik iš kitų augintojų. Galima sekti Perku parduodu dovanoju temą čia, floros skyriuje, taip pat šitame forume yra skelbimai. Netgi mūsų temos pradžioje yra kai kurių augintojų katalogai, galima paklausti, gal turi lapą, ar vaiką. Kažkada rudenį turėtų būti augalų paroda Vilniuje, kur irgi būna galima įsigyti vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2011 08 30, 13:04)
Ačiū už informaciją. Dzūkės stovą pamenu, bet kiek žinau, jis darytas pagal spec. užsakymą. Labai gražus, bet įdomu, ar iš šono pakabinus papildomus 5-6kg (katino pavidalu  lotuliukas.gif ), jis išliktų stabilus  g.gif ?

O kotam katinui ten lipt biggrin.gif , nėra jau jis toks katiniškas lotuliukas.gif
Šiaip jis svorio turi, aš vos pakeliu blush2.gif

Turiu ir iš senukų, tik toks puslankis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 30 rugpjūčio 2011 - 18:27
QUOTE(dzūkė @ 2011 08 30, 18:26)
O kotam katinui ten lipt biggrin.gif , nėra jau jis toks katiniškas lotuliukas.gif

O jis man ataskaitos nepateikia lotuliukas.gif Lipa kur jam reikia aukštyn ir tiek frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 08 30, 18:10)
Kažkada rudenį turėtų būti augalų paroda Vilniuje, kur irgi būna galima įsigyti vaikų.

tai kad gal nebus parodos.. g.gif va čia radau paskutiniai 2 postai tam puslapį
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 08 30, 19:26)
Šiaip jis svorio turi, aš vos pakeliu blush2.gif

Turiu ir iš senukų, tik toks puslankis ax.gif

Kiek man teko susidurt, katinai tokie jau gyviai - eina kur nori, lipa kur nori ir ataskaitos, kodėl tai daro, neduoda...

Jei ne paslaptis, kur gaminotės savo stovą ir kiek kainavo. Galima ir į až.

Kaip jums tas, kur puslankis iš Senukų?
Atsakyti
man tai jis visai patinka
user posted image user posted image

vyras padarė dar tų lankučių papildomai.ir liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2011 08 31, 10:01)
vyras padarė dar tų lankučių papildomai.ir liuks  mirksiukas.gif

Kokių lankelių padarė? Tų, vazonėliams įstatyti?
Apskritai tai vaizdas pasakiškas mano akiai wub.gif
Atsakyti
taip vazonėliam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 08 31, 09:16)
Jei ne paslaptis, kur gaminotės savo stovą ir kiek kainavo. Galima ir į až.

Kaip jums tas, kur puslankis iš Senukų?

Alytuje metalistų įmonėje. Tiesiog reikia susirast kas tuo užsiima: virina, lanksto vielas......pateikt savo norus ir manau padarys. Nors ne visi noriai užsiimia tokiais niekniekiais biggrin.gif Sakyčiau kainavo 180Lt g.gif

Turint šviesų kampą ir erdvės tuos Senukų stovus galima du suglaust nugarom, gautųsį toks medis thumbup.gif Labai tiktų kas turi langus nuo grindų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 31 rugpjūčio 2011 - 11:02
QUOTE(dzūkė @ 2011 08 31, 12:00)
Alytuje metalistų įmonėje. Tiesiog reikia susirast kas tuo užsiima: virina,  lanksto vielas......pateikt savo norus ir manau padarys. Nors ne visi noriai užsiimia tokiais niekniekiais biggrin.gif  Sakyčiau kainavo 180Lt g.gif

Turint šviesų kampą ir erdvės tuos Senukų stovus galima du suglaust nugarom, gautųsį toks medis thumbup.gif Labai tiktų kas turi langus nuo grindų .

Ačiū už info. Pas mus dauguma langų iki grindų. Kitos džiaugiasi, kad turi palangių, o aš turiu nemažą trobą ir tik porą palangių, kurios ir šiaip sanpaulijom netinkamos, nes pietinė ir šiaurinė. Be to, žiemos metu nuo radijatorių ten būna baisai karšta.
Atsakyti
O kodėl šiaurinė palangė sanpaulijoms, manot, netinkama? - Tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti