QUOTE(Vilke @ 2007 06 07, 10:44)
rukala irgi italu virtuves pamegtas prieskonis. ant picu sviezia barsto. turi ir kita pavadinima, bet nepamenu 
bazilikas pas mane kuo puikiausiai praeitais metais lauke augo - as iskart ji ten sejau. Siais metais siltnamy ir lauke, tai siltnamy jau yra ka skinti, o lauke, kaip tik sudyge. Kazkaip baziliko nieks neuzpuola pas mane, tfu tfu tfu, o vat rukala siais metais, tai kazkokia vabalai eda ir eda, visi skyleti.
va dar prisiminiau, kad praetais metais bazilika lauke sejau liepos menesi, nes tada tik sesuo atveze lauktuviu is italijos
tai labai gerai subujojo lauke iskart 

bazilikas pas mane kuo puikiausiai praeitais metais lauke augo - as iskart ji ten sejau. Siais metais siltnamy ir lauke, tai siltnamy jau yra ka skinti, o lauke, kaip tik sudyge. Kazkaip baziliko nieks neuzpuola pas mane, tfu tfu tfu, o vat rukala siais metais, tai kazkokia vabalai eda ir eda, visi skyleti.
va dar prisiminiau, kad praetais metais bazilika lauke sejau liepos menesi, nes tada tik sesuo atveze lauktuviu is italijos

Sveikutės

aš bazilika sėju kiekvienais metais- sėju šiltnamy o paskui išpikiuoju, gerai auga ir lauke ir šiltnamy- bet žalias auga geriau, bordo praščiau..
Matau mėgstat prieskonius jau antyri metai negaliu susidaigint šalavijo ir levandos- o labai noriu- gal kas turėtumėt daigiuklų parduot?