Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

na tada reikx sodint bulves.zinokit pasisejau petrazoles ir netoliese be ravedama,ziuriu ju jau pridygusiu is praeitu metu radau,tai bereikalo sejau pasirodo,daugemetes mat clap.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 04 23, 20:30)
zinokit pasisejau petrazoles ir netoliese be ravedama,ziuriu ju jau pridygusiu is praeitu metu radau,tai bereikalo sejau pasirodo,daugemetes mat clap.gif

tai pernai žydėjo pas tave jei užsisėjo? ar čia reikia suprasti, kad pernykštės žaliuoja? jei pernykštės, tai jos šiemet sužydės ir lapeliai jau nebus tokie vešlūs kaip pirmamečių, tad nepralošei jei pasisėjai šviežių
Atsakyti
o tai gerai tada aciuks.gif as nesejau pernai,nebent mociute
Atsakyti
Gal kas žinote su kuo kokiais daržo augalais gerai ,,draugauja" porai.

Atsakyti
Mano ridikelius ir briuselio kopustus grauzia kazkokie mazi juodi su geltonom juostom ant sparnu vabaliukai, visai nedideli bet ju tiek daug, kas ten tokie ir gal zinot kaip juos naikinti , nes taip ir derliaus galiu nesulaukti.
Atsakyti
paneles,kada galima ridikelius i lauka set?iskart dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 29 balandžio 2008 - 14:36
QUOTE(myliuvasara @ 2008 04 29, 15:35)
paneles,kada galima ridikelius i lauka set?iskart dekoju 4u.gif

As tai jau senokai juos pasisejau, man jau ir vabalai spejo juos uzpulti unsure.gif
GELBEKIT!!!!!!!

O siaip tai jie sejami nekarta per sezona, taip kad gali seti.
Atsakyti
mana mociute sake yra speceli priemone purkst nuo amalu,prie trasu reik ieskot,sake.
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 04 29, 16:59)
mana mociute sake yra speceli priemone purkst nuo amalu,prie trasu reik ieskot,sake.

Tai tie juodi geltonais dryziais vabaliukai - amalai?
Rojaus soduose perskaiciau , kad betkoks chemikalas ridikeliams draudziamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 29, 17:03)
Tai tie juodi geltonais dryziais vabaliukai - amalai?
Rojaus soduose perskaiciau , kad betkoks chemikalas ridikeliams draudziamas unsure.gif

nuo visokiausiu kenkeju tinka toks naturalus tirpalas- pieniu lapai+ dilgeles.Uzpili vandeniu ir palaikai kokia savaite ( saulej).Bet siuo atveju tau reikia skubeti.Tai gal uzvirk vandenuka ir uzplikyk tas zoles.Kai atves, palaistyk. Ir visuomet reikia tureti to tirpaliuoko- cia ir trasa ir vaistas. Kai nelabai baisiai uzpultas augalas,tai padeda nuo daug ko. thumbup.gif
Atsakyti
Jei tie vabaliukai dar ir šoklūs tokie, tai spragiai,sprakšiai. Kažkaip panašiai vadinasi. Bet kaip kovoti su jais nežinau. Ligu po agroplėvele auginant neturėtų pulti.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 29, 20:25)
Jei tie vabaliukai dar ir šoklūs tokie, tai spragiai,sprakšiai. Kažkaip panašiai vadinasi. Bet kaip kovoti su jais nežinau. Ligu po agroplėvele auginant neturėtų pulti.

man tai tie spragiai visas rūgštynes rėčiais pavertė verysad.gif . tai aš ant jų supykau, nupjoviau visas rūgštynes, nupurškiau deciu ir uždengiau agroplėvele. tai dabar jau gražios rūgštynės atauginėja thumbup.gif
Atsakyti