Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(Lolija @ 2008 04 05, 17:27)
pupos, žirniai šalčių nebijo? g.gif

Turejau omenyje pavasarines temperaturas naktimis-minus pora laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 04 05, 20:12)
Turejau omenyje pavasarines temperaturas naktimis-minus pora laipsniu.

aš tą ir turėjau omeny. buvau girdėjus, kad pirmi pupelių daigeliai labai neatsparūs paskutiniam pavasariniam šaltukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 04 06, 10:58)
aš tą ir turėjau omeny. buvau girdėjus, kad pirmi pupelių daigeliai labai neatsparūs paskutiniam pavasariniam šaltukui ax.gif

"Pupeliu",o ne pupu.Pupos atsparios salciui,dar niekad nenusalo.
Pupeles sejamos velai,geguzes antroje puseje.
Atsakyti
Tai jau pasisėt žirnius į lauką, aš dabar pasižiūrėjau, kad dabar jaunas mėnuo, gal nelabai geras laikas sėti žirnius,o ir žemė dar gana šlapia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 06, 15:08)
Tai jau pasisėt žirnius į lauką, aš dabar pasižiūrėjau, kad dabar jaunas mėnuo, gal nelabai geras laikas sėti žirnius,o ir žemė dar gana šlapia. g.gif

Aš pusę žirnių pasisėjau prieš kelias dienas,pusę vėliau sėsiu,tik nežinau ar geras laikas mastau.gif gal išdygs g.gif ,žirniai nelabai bijo šalčio
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 06, 14:08)

o kada bus tinkamas laikas sėti žirnius ir visa kita (čia aš apie mėnulį) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 04 06, 14:26)
o kada bus tinkamas laikas sėti žirnius ir visa kita (čia aš apie mėnulį) ax.gif

Man atrodo, kad priešpilny geriausiai.
Atsakyti
sakykit kada geriausia seti i puodelius ir po to kada sodinti i lauka cukinijas?
Ir ar baklazanus auginat lauke ar siltnamiuose?
Atsakyti
mes kol kas tik svogunus ant palanges auginam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 15, 11:32)
sakykit kada geriausia seti i puodelius ir po to kada sodinti i lauka cukinijas?
Ir ar baklazanus auginat lauke ar siltnamiuose?

Dar vis laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 17, 12:06)

su baklažanais neturiu patirties, o cukinijas sėju kartu su agurkais ir tiesiai į lauką kai jau labai maža šalnų tikimybė, yra tekę net birželio pradžioje sėti. Jos dygsta gana greitai, tačiau bijo šalnų ir man atrodo kaip ir visi agurkiniai augalai nelabai mėgsta persodinimo...
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 17, 12:06)

aš cukinijas sodinu tiesiai i lauka, tuo pat metu kaip ir agurkus, gegužės pradžioj
o baklažanus sėti jau vėlu, manau, jie kasip paprikos pakankamai ilgai auga
pernai pasisėjau balandžio pradžioj tai net žiedų sulaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti