Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Pas mane tie patys juodi taškučiai ant pomidorų ir jurginų, kazi ka su to daryti. Bandyti su muilo tirpalu purksti ?
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 06 23, 14:09)
Yra ir juodu.Mano jurginus jie megsta griausti ir net ant braskiu usu tokiu randu. doh.gif

Tikrai yra doh.gif Ištyrinėjau savo daržą ir radau tų bjaurybių ant ... balandų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 23, 15:57)
Tikrai yra doh.gif  Ištyrinėjau savo daržą ir radau tų bjaurybių ant ... balandų biggrin.gif

Pas mane begale ant varnalesu ir dar ant pupu.O amarai buna ivairiu spalvu-skaiciau "Rasose"-zali,juodi,gelsvi,persikiniai ir t.t.Man vienais metais padejo cesnaku tyres vanduo-kokie 5 cesnakai i litra-,bet praeitais metais nesuveike
Atsakyti
Labukas,
kaip jusu darzas atlaike,ta krusa,tiksliau ledo kamuolius is dangaus....mano zirnius suplake,sulauze agurkus,zodziu baisu.....ir dar kamina nugriove,nebaigta tvarkyti....
Atsakyti
Oi mano uosvienes darzas baisus, is salotu, braskiu nieko neliko, nudauze ir serbentus. O kanai tai tik skuteliai liko, vandenines lelijas isdauze.

Na bet iki mano darzo tfu tfu nedaejo, nors atstumas tik 15 km.
Atsakyti
blink.gif kaip nefaina. Nu mano darzui irgi pasiseke, viskas sveika liko.
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 06 20, 15:47)
o čia kas tiki mėnulio kalendoriumi darže
http://www.menulioka....info/zeme.html
mėnulio fazės zodiake birželio mėnesiui http://www.menulioka...fo/birzelis.htm

ir šiaip ten visai įdomus puslapiukas ax.gif

Aciu uz sita puslapi, labai idomu bigsmile.gif

Noriu jusu paklausti. Pirkau pavasari turguj pomidorus balkoninius. Deja veisles nepaklausiau doh.gif .. Dabar mama prigasdino, kad dekoratyviniu negalima valgyti... unsure.gif . Gal kas susiduret? imetu kelias nuotraukas kaip jie atrodo.. is tikruju pats pomidoras tai grazus palyginus su siltnaminiu....Ar galima valgyti tuos pomidorus???
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(letaDJ @ 2008 06 24, 11:36)
Aciu uz sita puslapi, labai idomu bigsmile.gif

Noriu jusu paklausti. Pirkau pavasari turguj pomidorus balkoninius. Deja veisles nepaklausiau doh.gif .. Dabar mama prigasdino, kad dekoratyviniu negalima valgyti... unsure.gif . Gal kas susiduret? imetu kelias nuotraukas kaip jie atrodo.. is tikruju pats pomidoras tai grazus palyginus su siltnaminiu....Ar galima valgyti tuos pomidorus???
user posted image
user posted image

Galima galima, as praejusiais metais tik juos ir auginau, siemet irgi auginu ir valgau.
siaip jie ne dekkoratyviniais ,o balkoniniais arba zemaugiais vadinami.
Papildyta:
Va maniskiai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 24, 13:01)
Galima galima, as praejusiais metais tik juos ir auginau, siemet irgi auginu ir valgau.
siaip jie ne dekkoratyviniais ,o balkoniniais arba zemaugiais vadinami.
Papildyta:
Va maniskiai

user posted image

o aciu uz atsakyma aciuks.gif
ale jau pomidorai nemazi pas tave thumbup.gif
Atsakyti
simson fu kokios slikstunes,as jas ne sraigem vadinu o sliuzais,budavo ir pas mus tokiu bet jos negriauzdavo darzoviu,gyvendavo visa laika po lentom,kurias pamesdavom ant zemies,kad galetumeme perlipt bala.

uzuojauta del tavo darzo 4u.gif tai ka siemet tu be derliaus busi verysad.gif o gal visdelto bus dar to derliaus tavo,salotas juk gali dar set man rodos g.gif gal nebegriaus daugiau tie sliuzai
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 06 24, 09:52)
Labukas,
kaip jusu darzas atlaike,ta krusa,tiksliau ledo kamuolius is dangaus....mano zirnius suplake,sulauze agurkus,zodziu baisu.....ir dar kamina nugriove,nebaigta tvarkyti....

Mano suplese agurku lapus ir stipriai aplauze bulves doh.gif O jau taip jomis dziaugiausi unsure.gif , zydejo.O dabar daugeli stiebu su ziedais nulauze verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos,kaip auga jusu agurkai?Mano lauke kaip pasodinau taip ir stovi,pagelta, visai neauga verysad.gif Keli jau nupuvo verysad.gif
Atsakyti