QUOTE(rimusia @ 2008 06 24, 17:58)
Labas merginos,kaip auga jusu agurkai?Mano lauke kaip pasodinau taip ir stovi,pagelta, visai neauga
Keli jau nupuvo 

o pas mane išlūžinėjo

QUOTE(glossi @ 2008 06 24, 14:46)
Mano suplese agurku lapus ir stipriai aplauze bulves
O jau taip jomis dziaugiausi
, zydejo.O dabar daugeli stiebu su ziedais nulauze 

labukas
taip taip viska islauze,o agurku lauke tiek prisodinau,taip graziai zydejo,va vaziuosiu vel,vakar negalejau net ziureti

JOoo pridarė nuostolių tie ledai.
Purškiau nuo amarų stipriai muiluotu vandeniu pomidorus savaitgalį. Tai apžiūrėjau kitą dieną, prilipę, bet nebegyvi tie amarai. Dar sesuo sakė, kad reikia medžio pelenų įmaišyti į tą vandenį, bet neturėjau, suėjo amaram ir taip neblogai
.
Turbūt reikia ir profilaktiškai nupurkšti kas savaitę ar dvi
.
Vakar praėjau dar ir braškes, nes puola siaubingai, ir burokėlius, ir nasturtas su jurginais, ir dėl viso pikto krapus su morkom ir svogūnais. Daugiau nežinau, kuom gali susigundyti, kažin pupeles, kaliaropes, agurkus irgi krikštyti su tokiu vandenuku?

Purškiau nuo amarų stipriai muiluotu vandeniu pomidorus savaitgalį. Tai apžiūrėjau kitą dieną, prilipę, bet nebegyvi tie amarai. Dar sesuo sakė, kad reikia medžio pelenų įmaišyti į tą vandenį, bet neturėjau, suėjo amaram ir taip neblogai

Vakar praėjau dar ir braškes, nes puola siaubingai, ir burokėlius, ir nasturtas su jurginais, ir dėl viso pikto krapus su morkom ir svogūnais. Daugiau nežinau, kuom gali susigundyti, kažin pupeles, kaliaropes, agurkus irgi krikštyti su tokiu vandenuku?
Siandien man tetis koki bajeri pasake
Ar pastebejot, kad siemet niekur nera kolorado.Tai sako, ateina kazkokie baisesni parazitai uz kolorada

tai jau tikrai, nedingo. Tiesa ir mano tėtis pastebėjo, kad gal mažiau šiemet tų dryžuotųjų, tačiau nemanau, kad tai susiję su mistiniais naujaisias herojais

QUOTE(GAPO @ 2008 06 25, 11:44)
JOoo pridarė nuostolių tie ledai.
.
.

pomidorus puola amaras?o kaip atrodo pirma karta girdziu

QUOTE(rimusia @ 2008 06 24, 17:58)
Labas merginos,kaip auga jusu agurkai?Mano lauke kaip pasodinau taip ir stovi,pagelta, visai neauga
Keli jau nupuvo 

Gal persodinant šakneles išjudinai, gal kas nepatiko jiems ar šiaip nusigando persodinant? Ar gal kas šakneles apgraužė, o nenupuvo?

Aš pastebėjau, kad agurkus pasėjus tiesiai į dirvą, jie būna labiau užsigrūdinę, auga žalesni ir daug sparčiau ir netgi prisiveja tuos, kuriuos šalia pasodindavau - tai dabar net nebevargstu su daiginimais ir auginimais vazonėliuose bei persodinimais į dirvą

Manau agurkai vis tiek adaptuosis. Pas mane su moliūgais buvo prastai, visai neaugo kurį laiką, tokie nuskurę pasidarė, o dabar kaip suvešėjo gražu žiūrėti. Agurkėliai ir prastoki kol kas, bet dar kokios 2 sav gal pasodinti, na gal kiek ir daugiau, bet mačiau žydi, jau užvesta keletas, nors skurdoki, bet derlių jau rodo
Pomidorai ir visai prastai atrodo lauke pasodinti, bet mačiau jau du pomidoriukai užvesti. Amariukai puola, tai vakar purškiau su muilo tirpalu, žiūrėsiu kas bus

QUOTE(glossi @ 2008 06 25, 11:59)
Siandien man tetis koki bajeri pasake
Ar pastebejot, kad siemet niekur nera kolorado.Tai sako, ateina kazkokie baisesni parazitai uz kolorada 

Taip, vakar kaip tik aptarėm temą, kad nėra kolorado. Sako, kad vėlyvos šalnos sunaikino

QUOTE(*GREISI* @ 2008 06 25, 16:12)
Aa, juodi, su sparneliais kai kurie. Štai čia aprašytos kelios amarų rūšys ir apačioje naminiai kovos būdai.