Įkraunama...
Įkraunama...

The lying game

joo, pabaiga tai šiurpoka... gaila Ethano brolio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 08, 19:38)
tikrasis dvyniu tevas suzinojo kad turi dvi dukras - ema ir satane:)


Man žiauriai nenatūrali reakcija jo buvo, kai pamatė, kad jos yra dvi biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi pašiurpino advokatės mirtis. Beprasmės mirtys tiek jos, tiek to vaikino Dereko. Nesusiveda man vardan ko juos reikėjo žudyti? Kad dvynių paslaptį išsaugoti? Kad ir taip jau visi žino lotuliukas.gif Jokios paslapties neliko, vienintelė Krintina tik nenujaučia.
Atsakyti
Gaila Teresos, o suzadietinio dar labiau, pries pat vestuves. Kokia ten jau paslaptis, kad del jos reikia zudyti. Dabar tikrai kad vos ne visi jau zino apie dvynes, vadinas, yra kazkas daugiau nuslepta.
Atsakyti
Na, ar jau matete 10 serija? Kaip ir Alekas del visko kaltas, ar ne, is to, ka sake Rebeka? blink.gif Varo i nevilti, kad neaisku, kada serialo pratesias bus. Intriguojanciai pasibaige, nejau cia Tajeris bus prisidejes prie visu blogybiu, ar siaip noreta parodyt, kad nevaldo pykcio? Zinoma, Tedas nespejo papasakot Krisitin apie dvynes, o man kazkodel pradejo atrodyt, kad ji kazka zino, nejaugi ji tokia viena.
Atsakyti
šakės kokia serija, pabaiga blink.gif blink.gif apie Thayer niekad nepagalvojau... bet jis turi kaip ir nužudymo įrankį.... viskas labai supainiota doh.gif
Atsakyti
Gal Thayer savo tėva apsaugodamas tą įrankį pasiėmė, nors keistai būtų, nes pats bandė tėvą pasodint g.gif , bet kas žino kaip čia susukta, kažkaip kam jam Teresa žudyt.
Atsakyti
gal jis turi kokių psichologinių problemų... unsure.gif šiaip nelabai yra paaiškinimo kodėl jis galėjo žudyt... dar klausimas: Alekas pats įkrito (jei jis ne žudikas, gal norėjo Thayer apsaugoti, apsimesti, kad į jį kėsinosi Rebeka, ir kad visiems atrodytų, kad ji žudikė, nors šiaip irgi nelogiška biggrin.gif ) ar jį Rebeka įstūmė (irgi nelabai tikėtina, per mažai jėgos jinai turi) arba dar kas nors...
Atsakyti
Nepatiko man šis siužeto posūkis, kad neva Tėjeris žudikas. Nors vis dar naiviai viliuosi, kad tas strypas yra tik priemonė nervams nuraminti, nu bet parodė jį kaip tooookį psichopatą doh.gif

Pamąstymai. Tėjerį mažą paliko motina patėviui užauginti. Vaikui trauma. Užaugęs ėmė kažko nesutarti su tėvu (patėviu) Aleku. Priežastis neaiški, net užuominos jokios nebuvo. Bet Tėjeris juodai griežia dantį ant Aleko ir nėrėsi iš kailio, kad tėvą už grotų įkištų už Dereko nužudymą. Jeigu jis pats žudikas, tai taip išeina, kad Dereką jis už nieką nužudė - šiaip sau, kad tėvą pakištų blink.gif . Tai ant kiek reikia tėvo nekęsti ir už ką, kad tam ryžtųsi?

Tuomet advokatę Tėjeris galėjo nužudyti nebent dėl to, kad matė, jog tėvo pakišti neišeis, o tėvas bando kaltę žmonai suversti, tai nužudė advokatę, o pakišo grandinėlę, kad kaltė kristų ant Rebekos, tada jis vėlgi išsisuktų.

Nu bet tas Aleko nukritimas viską supainiojo. Tėjerio ten nebuvo, Rebeka nebūtų pajėgusi jo nuversti, tai duoda šiokią tokią viltį, kad tikrasis žudikas dar mums nežinomas.
Atsakyti
Nepatinka ir man sprendimas, jei is Tejerio padarys zmogzudi sad.gif Bet gal cia tik taip nori suklaidinti ziurovus smile.gif Man patiko Tejerio personazas. As kazkaip nematau motyvo, kodel jis turejo nuzudyti Dereka ir Tersesa. Na nebent jau nuo pat pradziu jis dirbo su Rebeka. Juk jis ilgai gyveno Los Andzele, kur beje gyveno ir Rebeka. Gal ji jam ten pasiule atskersyti Alekui? Ji uz tai, kad is jos dukras ateme, jis uz tai, kad visa gyvenima tevas kaltino ji del to, kad motina paliko ji del Tejerio tevo.
Kitas dalykas, kodel tada Dzordonas paskambino ir apkaltino Aleka Rebekos paliepimu ir Tejeris apie tai nieko nezinojo? Nes kai jis norejo ikysti Aleka uz grotu, jam buvo pranesta, kad apie nuzudyma buvo pranesta is kitos vietos. O Tejeris nieko apie tai nezinojo. Dar pavyzdziui, man atrodo, kad ta dezute pavoge moteris. Pradzioj, net galvojau, kad ten Teresa, kol nerado negyvos. Tejerio nebuvo tuo metu, kai visi kalbejo apie ta dezute, jis darbe su tevu buvo. Ant stogo jo irgi nebuvo, nes ji su Ema kalbejo. O kodel Rebeka buvo su pirstinem odinem ir su suknele ant stogo, kai Alekas nukrito? Keistoka smile.gif Siaip gal tiesiog Tejeris pratruko, nes tiek visko daug nutiko, o tai tik budas mus suklaidinti, kad pagalvotume, jog tai Teresos nuzudymo irankis smile.gif Kiek dabar idomu reiks laiko nauju seriju laukti...?
Atsakyti
Nors dabar, kiek atsimenu, Rebeka irgi nezinojo, kad Dzordonas is kazkur kitur paskambino, todel ir Tejeris nezinojo. Be to, ar tik ne Tejeris rado ta telefono, jau po to, kai policija krata atliko...? Nu zodziu, sumaste vargseli Tejeri turbut kurejai serialo paaukoti, kad visos kitos poros galetu ilgai ir laimingai gyventi smile.gif Tomas su Rebeka, Alekas su Kristina, Ema su Itanu, tik del Satenes neaisku tada smile.gif Ir vel neaiskumai smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad su Tėjeriu pakišta kiaulė, nes logiškų motyvų žmogžudystėms jis neturi. Ir be to jei Tėjeris būtų žudikas, tai kokio velnio Rebeka nustūmė Aleką nuo stogo? Nelogiška. Jei būtų norėjusi atkeršyti būtų idavusi Tėjerį. Aš taip pagalvojau nebus Džordonas su Dereku broliai? Jeigu Džordoną apkaltino brolio žmogžudyste... g.gif Bet, kad Tėjeris ne žudikas beveik neabejoju ax.gif
Atsakyti