Sveikutės visų jūsų tortukai tiesiog atimantys žadą
Noriu paklausti dėl oro puslių. Ar jos susidrao tik tada kai blogai išlygini masę ar yra dar kokia nors priežastis (pvz. nors ir išlyginta, bet oro temp. aukšta). Šaldytuve buna viskas normaliai, bet pabuvus kambario temp. iškyla puslė.
KAd neatrodytų kad tik klausinėju , parodysiu vieną iš savo tortukų :
aš nepaminėjau, kad laikyti sandariai, nulipdykit ir pasidėkit spintelėje sausai, atvirai, nieko joms nenutinka dar nelygu iš kokio to marcipano čia lipdyti ruošiamasi
aš nepaminėjau, kad laikyti sandariai, nulipdykit ir pasidėkit spintelėje sausai, atvirai, nieko joms nenutinka dar nelygu iš kokio to marcipano čia lipdyti ruošiamasi
labai prasau, pagal koki recepta darot aisingo tokius isvedziojimus, kringeliukus ant mases? zadu ryt puost, bet vienas receptas yra ten vandens dedama ir su mediniu saukstu geriau plakti, kitas tik cukraus pudra, baltymas, citrina ir paprastai plakt, atsakykit kas galit, prasau
aš nepaminėjau, kad laikyti sandariai, nulipdykit ir pasidėkit spintelėje sausai, atvirai, nieko joms nenutinka dar nelygu iš kokio to marcipano čia lipdyti ruošiamasi
einu paziuret,kokio as ten to marcipano turiu Papildyta:
Raso GOLDEN Marzipan (for home baking and cake decoration) dar sudeti galeciau parasyti jeigu nuo jos priklauso kazkas
nežinau mintinai sudėties tikrai, pirkdavau iš Dasitos firmos Vilniuje...nu praranda blizgesį per laiką, nes apdžiūna, bet manau ir nuo marcipano priklauso...
aisingui imu 1 baltymą, citrinos rūgštelės čiupsnelį, paplaku ir palaipsniui dedu cukraus pudrą ir vis plaku, dedu tiek pudros, kol pasidaro man reikiama konsistencija