Angel, SUPER !!! tokie tvarkingi,neperkrauti

aciu lb, Olesta

QUOTE(Olesta @ 2011 08 25, 16:51)
nežinau mintinai sudėties tikrai, pirkdavau iš Dasitos firmos Vilniuje...nu praranda blizgesį per laiką, nes apdžiūna, bet manau ir nuo marcipano priklauso...
ai,pabandysiu,nesigaus tai nesigaus,tada nakti pasedesiu perlipdysiu is ko nors kito

Aciu uz atsakyma

erikiuxxx - labai dailus torciukas
angel-

angel-

QUOTE(strazduks @ 2011 08 25, 15:45)
labai įdomi idėja

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 25, 15:23)
labai prasau, pagal koki recepta darot aisingo tokius isvedziojimus, kringeliukus ant mases? zadu ryt puost, bet vienas receptas yra ten vandens dedama ir su mediniu saukstu geriau plakti, kitas tik cukraus pudra, baltymas, citrina ir paprastai plakt, atsakykit kas galit, prasau

As tai is cukraus pudra +baltymas ir truputuka truputuka citrinos sulciu
noriu parodyti, kad viską įmanoma rasti, net jei senbuvės neatsako
kaip daroma žolytė žolytės antgaliu
labai geras video
o čia viskas viename

labai geras video
o čia viskas viename

QUOTE(Olesta @ 2011 08 25, 22:41)
noriu parodyti, kad viską įmanoma rasti, net jei senbuvės neatsako
labai geras video
o čia viskas viename

labai geras video
o čia viskas viename

aga, aciu, ir as esu tuos macius, nu bet man ta zole tai ten nelabai grazi, jusu visu zymiai grazesnes buna

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 25, 21:46)
aga, aciu, ir as esu tuos macius, nu bet man ta zole tai ten nelabai grazi, jusu visu zymiai grazesnes buna
visada youtube isijungiu ir ten paziurineju
bet kai rodo tai viskas taip paprasta atrodo...o kai pati svirksta i rankas paimu, tai ir uz to galo nepatogu ir uz kito....
siandien susitepiau snikersa.norejau staciakkampio formos..na gavosi bet daug mazesnis nei tikejaus, ir aukstas gan...ryt pirma karta bandysiu mase..neisivaziduoju kaip papuost..

Kaip nors sugebesi

Radau toki VIDEO,ir pasidare idomu,ar kas bandet? gal as praziopsojau,bet lyg nemaciau tokio varijanto cia... (ilgokas,bet pacioj pradzioj parasyta apie ka tai)
SOS...darau dviejų aukštų tortą...pirmas aukštas snikeris, antras turtingas kavos...ar atlaikys man pirmas aukštas be sutvirtinimų? nes kavos tortas taip pat pasirodė toks gan sunkus
na gal kvailas klausimas

QUOTE(gabijux @ 2011 08 26, 07:57)
SOS...darau dviejų aukštų tortą...pirmas aukštas snikeris, antras turtingas kavos...ar atlaikys man pirmas aukštas be sutvirtinimų? nes kavos tortas taip pat pasirodė toks gan sunkus
na gal kvailas klausimas 

o kam rizikuoti? Atlaikys ar ne? Tiesiog istatykit siaudelius po antru aukstu, kaip polius, ir tada busit rami, kad atlaikys