Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(Jurginė @ 2011 08 23, 14:43)
mergai, gal kuri esat lipdžiusios gėlytes iš plikytos tešlos?

Aš dariau kalėdinę gėlę , ji nesilipdo , principas lapukai ( raudoni ) kaip žali , paskui smeigiasi į gabaliuką masės , taip komponuoji gėlę

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 23, 15:43)
mergai, gal kuri esat lipdžiusios gėlytes iš plikytos tešlos?

man regis nelabai kas gautųsi, nes ta masė labai linkstanti g.gif nebent su formelėm išspausti mažytes gėlytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 23, 15:47)
Aš dariau kalėdinę gėlę , ji nesilipdo , principas lapukai ( raudoni ) kaip žali , paskui smeigiasi į gabaliuką masės , taip komponuoji gėlę

QUOTE(*monikute* @ 2011 08 23, 15:48)
man regis nelabai kas gautųsi, nes ta masė labai linkstanti  g.gif  nebent su formelėm išspausti mažytes gėlytes  g.gif

taigi jei formuot, tai iš vieno gabaliuko vieną gėlę, t.y. vientisos masės. g.gif rožės nepadarysi. storai irgi negali daryt, nes išdžiovinti sunku bus. g.gif
bet nagai niežti išbandyt. g.gif
ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 23, 16:47)

Va čia tai tobula wub.gif
Atsakyti
truputis šilumos temai ax.gif

persikinis varškės tortas, puoštas šlapia bezė, meškutis iš minordijos masės

user posted image

snikersas, šlapia bezė, ir Minordijos masytė, gėlytės pastilažo...

user posted image

Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif ir vel as cia su savo problema smile.gif ryt teks puosti torta pinigu maisa bigsmile.gif gal kuri Jusu turi kokia nuoroda kaip tai galima padaryti lengviau? kadangi puosiu tokio tipo torta pirma kart, anoj temoj rasiau kad netrukus teks puost, vat ta diena ir atejo, jau isivaizduoju kaip kas bus, bet visdelto reiktu dar pasiziuret jei kas turit kokia nuorodele please smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif busiu lb dekinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
@drija@ Jusu vestuvinis su neriniais tai tikrai unreal, net issiziojau smile.gif kiti tortai irgi lb nuostabos
Olesta Jusu taip pat laaabaaai grazus, as irgi taip noreciau moket puost biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu ir nesuprantu unsure.gif .... naitas meškiai , o avas Olestos biggrin.gif .

emilia999 , man atrodo viršuje be komentarų temoje yra info , kaip daryti maišus g.gif .
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 08 23, 16:38]
truputis šilumos temai ax.gif

Olesta,kokiu antgaliuku darote antrojo tortuko sonus? g.gif
Atsakyti
pasakiskai atrodo olestos meskiai baltam fone wub.gif
Atsakyti
@drij@-gal neaikciosiu,kad grazu,tobula ar dar ka,bet is tikruju tikri meno kuriniai.
Olesta-nu man visada jusu tortai tokie svelnaus grozio,tokie VALGOMI,kad seile nutysta,o sis su meskiukais baltoj zolytej wub.gif ,neuzilgo mano gimtadienis,bandysiu slapia beze,kopinsiu jusu ideja,tik vietoj meskiuku reiks kokiu gelyciu pabert,nu net spirga kaip noriu isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 08 23, 16:13)
matyt pilnatis jus abi veikia laugh.gif  Nes paklausiu gi juk tik linko o iki ko issivyste diskusija  lotuliukas.gif  doh.gif  Ka cia jau ir besakysi nei pridesi, nei atimsi keleta temu atgal puse temos lapelyte linksniavot, o dabar as atsiduriau jusu akiratyje 4u.gif

P.S.
Speju pervargot nuo pastoviu naktiniu kepimu ir uzsakymo gausos, siulyciau sustoti ir pailseti gal tada ir noras kitiems padeti atsiras  ir arogancijos maziau atsakymuose  bus, o tiesiog grazus paaiskinimas, juk nebutina viska atsakyti, o jeigu atsakai galima ta subtiliau pasakyti neuzgaunant zmogaus mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Žinot kas keisčiausia... kad nei aš čia regavau į šitos moters mėnulio fazę, jei pas ją reikalų turėjau.. nei aš jos ko prašiau, nei klausiau.. bet atsiliepia.. lapelytę aš linksniavau.. nu gerai, linksniavau - liuks, žmogus dirba, stengiasi. Be to, ateis, pati pasakys, linksniavau aš ją ar ne, kam jai tie advokatai.

Bet va kiek peržvelgiau savo emailus, tai žiūriu ponia Atizė pas mane 18 kartų reikalų turėjo praeitų metų lapkritį gruodį... tai tskant, būtų "žmogus užgautas", būtų nelindęs į akis? ar kaip čia..

Atize, nevarkit, nesinervuokit. Kiek aš dirbu ir kaip dirbu, NE jūsų reikalas. Galit nusigraužti iš pavydo nagus, rankų - irgi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
man pasistojo klausimas,kas ta atize? cia nick pakeistas?
Atsakyti